Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozmarzona

Facet marzeń

Polecane posty

Gość Rozmarzona

Idealny facet marzeń to mega inteligentny i na poziomie adwokat lub prawnik. przystojny , drogo ubrany około 40 lat ,pachnący pieniędzmi i władzą ...szanujący kobiety lecz namietny, ceniacy rodzinę lecz wladczy nigdy nie łamiący własnych zasad samiec alfa . Ciekawe ilu takich tu jest,niech zgadne ? Zero?

Gość gość

To sobie takiego szukaj.

Gość Rozmarzona
3 minuty temu, Gość Kiss napisał:

Za stary 🙂

Dla 28 latki w sam raz ahhh....

Gość Gość

Adwokat,prawnik a najlepiej to lekarz;)

Gość Rozmarzona

Lekarz może być ale wolę w garniturze 🙂 w drogim garniturze. I co dziwne...tacy chodzą po ziemi. Jest to efekt ich wieloletniej pracy nad sobą,  coś do czego 90 procent mężczyzn nigdy nie dojdzie bo są za głupi za prości i wolą kusić byle kogo na swoje ,,dobre serce" choc cos takiego wogole nie istnieje:)) brać ... i leniuchowac zamiast osiągać cele.

Gość Gość

Ku..wa, ale nudne zawody !!Adwokat???Spiczniałbym w takiej pracy.Szukacie miodu w du...ie powiem Wam drogie Panie.Takie facet to ma ego na wyższym poziomie.Byle jakiej nie wezmie.A potem będzie jak w przypadku mojej siostry.Pan Adwokat zrobił jej 3 dzieci i od szmat wyzywał i darmozjadów.Córkę najstarszą(16lat) tak obił ,że trząsłem się jak ją zobaczyłem.Moją kochaną chrześnicę.:(

Gość Misko81
2 minuty temu, Gość Rozmarzona napisał:

Lekarz może być ale wolę w garniturze 🙂 w drogim garniturze. I co dziwne...tacy chodzą po ziemi. Jest to efekt ich wieloletniej pracy nad sobą,  coś do czego 90 procent mężczyzn nigdy nie dojdzie bo są za głupi za prości i wolą kusić byle kogo na swoje ,,dobre serce" choc cos takiego wogole nie istnieje:)) brać ... i leniuchowac zamiast osiągać cele.

Lekarze i inteligencja???Wez mnie nie osmieszaj.Tez moge byc okulista,laryngologiem czy innym tego typu,wyuczyc sie w szkole na pamiec jednego na cale zycie.Pytanie jest jedno-czy nie majac znajomosci jako zwykly,szary czlowiek dostane sie na taka uczelnie i otrzymam szanse ukonczenia takich studiow.Wedlug mnie nie ma na to szans.

Gość Gość

I taki adwokat na pewno związe się z kafeterianka. Buhahahaha

Ale poważnie, to masz rację.  Nie reprezentuje co prawda żadnego z tych zawodów ale opis jak najbardziej do mnie pasuje.  I nie, nie szukam tu nikogo. Dawno jestem zajęty. :)

i taka rada dla Was dziewczyny.  Dominujący facet będzie podświadomie szukał kogoś bardziej uległej, więc po co na początku udajexie takie wyzwolone?

Gość Rozmarzona
1 minutę temu, Gość Misko81 napisał:

Lekarze i inteligencja???Wez mnie nie osmieszaj.Tez moge byc okulista,laryngologiem czy innym tego typu,wyuczyc sie w szkole na pamiec jednego na cale zycie.Pytanie jest jedno-czy nie majac znajomosci jako zwykly,szary czlowiek dostane sie na taka uczelnie i otrzymam szanse ukonczenia takich studiow.Wedlug mnie nie ma na to szans.

Wiele osób dostaje się na medycynę bez żadnych koneksji no ale lepiej mówić że się nie da.  to jest właśnie wasza mentalność. Lepiej siedzieć przed tv i pić piwsko posowac ,,stara"jak to mówicie.to ma być mężczyzna na miarę marzeń. 

Gość Misko81
10 minut temu, Gość Rozmarzona napisał:

Lekarz ze sluchawka w poradni i inteligencja?Ro...alas system swoja glupota.Ciekawe czy jego mozg bylby zdolny programowac np.systemy komputerowe albo inne temu podobne.

Gość Rozmarzona
5 minut temu, Gość Gość napisał:

I taki adwokat na pewno związe się z kafeterianka. Buhahahaha

Ale poważnie, to masz rację.  Nie reprezentuje co prawda żadnego z tych zawodów ale opis jak najbardziej do mnie pasuje.  I nie, nie szukam tu nikogo. Dawno jestem zajęty. 🙂

i taka rada dla Was dziewczyny.  Dominujący facet będzie podświadomie szukał kogoś bardziej uległej, więc po co na początku udajexie takie wyzwolone?

A jaki reprezentujesz zawód jeśli można wiedzieć. Niestety zawód dużo mówi o mężczyźnie tak jak o kobiecie wygląd. Niektórzy tego nie moga zrozumieć. Nie kobiety nie lecą na kasę jak wy myślicie. Tylko na pewne cechy charakteru a pieniądz jest tego wyznacznikiem. 

Gość Rozmarzona
4 minuty temu, Gość Misko81 napisał:

Lekarz ze sluchawka w poradni i inteligencja?Ro...alas system swoja glupota.Ciekawe czy jego mozg bylby zdolny programowac np.systemy komputerowe albo inne temu podobne.

Ja akurat pisałam o prawniku, dla ścisłości.

Gość Kiss
28 minut temu, Gość Rozmarzona napisał:

Dla 28 latki w sam raz ahhh....

Dla 27-latki, czyli mnie, o dychę za dużo. 

Gość Temat prowo

Ludzie, czy Wy też wyczuwacie tą psycholkę Mizo? Bo moje detektory aż wariują😂

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Rozmarzona napisał:

A jaki reprezentujesz zawód jeśli można wiedzieć. Niestety zawód dużo mówi o mężczyźnie tak jak o kobiecie wygląd. Niektórzy tego nie moga zrozumieć. Nie kobiety nie lecą na kasę jak wy myślicie. Tylko na pewne cechy charakteru a pieniądz jest tego wyznacznikiem. 

To tak samo jak mężczyźni. My nie lecimy na urodę, tylko na zgrabne kończyny, odpowiednie rysy i odpowiednie proporcje ciała. 

Ps. Prawnik wolontariusz czy lekarz leczacy w Koziej Wólce lub w jakimś zamkniętym ośrodku za srednia pensje już taki atrakcyjny nie jest. 

Gość Rozmarzona
7 minut temu, Gość Gość napisał:

To tak samo jak mężczyźni. My nie lecimy na urodę, tylko na zgrabne kończyny, odpowiednie rysy i odpowiednie proporcje ciała. 

Ps. Prawnik wolontariusz czy lekarz leczacy w Koziej Wólce lub w jakimś zamkniętym ośrodku za srednia pensje już taki atrakcyjny nie jest. 

Ale mowa była o bogatym prawniku czyli osiągającym sukcesy nie umiesz czytać. 

Gość Rozmarzona
10 minut temu, Gość Gość napisał:

To co Ty wymieniłeś to są składniki urody. Natomiast pieniądz sam w sobie nie pociąga kobiet. Mnie nie pociąga bogaty robotnik na budowie bo poza kasą  nic nie ma i jest prostakiem.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Rozmarzona napisał:

Ale mowa była o bogatym prawniku czyli osiągającym sukcesy nie umiesz czytać. 

Ale miara sukcesu prawnika jest chyba ilość spraw zakończonych po jego myśli, czyz nie tak? Jeśli dla Ciebie dobry prawnik to taki który osiąga przede wszystkim sukces finansowy to niestety ale lecisz na kasę A nie na cechy charakteru.  

Gość gość

Taki facet to chce ładnej, zgrabnej laski z dużym biustem, miłej, inteligentnej i dobrej w łóżku. No i przynajmniej 10 lat młodszej. Ile takich jest na kafeterii? 🙂

Gość Rozmarzona
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale miara sukcesu prawnika jest chyba ilość spraw zakończonych po jego myśli, czyz nie tak? Jeśli dla Ciebie dobry prawnik to taki który osiąga przede wszystkim sukces finansowy to niestety ale lecisz na kasę A nie na cechy charakteru.  

Im jest lepszy w tym co robi tym lepiej mu płacą...

Gość Rozmarzona
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Taki facet to chce ładnej, zgrabnej laski z dużym biustem, miłej, inteligentnej i dobrej w łóżku. No i przynajmniej 10 lat młodszej. Ile takich jest na kafeterii? 🙂

To ja taka właśnie jestem i 12 lat młodsza od mojego wymarzonego 40 adwokata...miodzio

Gość Rozmarzona
37 minut temu, Gość Gość napisał:

Ku..wa, ale nudne zawody !!Adwokat???Spiczniałbym w takiej pracy.Szukacie miodu w du...ie powiem Wam drogie Panie.Takie facet to ma ego na wyższym poziomie.Byle jakiej nie wezmie.A potem będzie jak w przypadku mojej siostry.Pan Adwokat zrobił jej 3 dzieci i od szmat wyzywał i darmozjadów.Córkę najstarszą(16lat) tak obił ,że trząsłem się jak ją zobaczyłem.Moją kochaną chrześnicę.:(

W każdym zawodzie są świnie 

Gość Rozmarzona
37 minut temu, Gość Gość napisał:

W każdym zawodzie są świnie 

Gość Gość

Jedyny plus to taki że adwokat nie da się wydymac q razie rozwodu :))

Gość Rozmarzona
27 minut temu, Gość Kiss napisał:

Dla 27-latki, czyli mnie, o dychę za dużo. 

Nie wiesz co dobre. nie cierpię gowniarzy.

Gość Rozmarzona
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jedyny plus to taki że adwokat nie da się wydymac q razie rozwodu :))

Nie będzie żadnego rozwodu:)

Gość Gość
5 minut temu, Gość Rozmarzona napisał:

Nie będzie żadnego rozwodu:)

Bo i ślubu nie będzie.   Spotkamy Cię tu za 10 lat wmawiajaca nam że w wieku 37 lat jesteś ładniejsza niż 10 lat temu, że nie ma wartościowych mężczyzn, że się wolisz rozwijać, podróżować itp itd.  Jak to się mówi, skazana na porażkę. 

Gość Rozmarzona
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Bo i ślubu nie będzie.   Spotkamy Cię tu za 10 lat wmawiajaca nam że w wieku 37 lat jesteś ładniejsza niż 10 lat temu, że nie ma wartościowych mężczyzn, że się wolisz rozwijać, podróżować itp itd.  Jak to się mówi, skazana na porażkę. 

Mój wpis świadczy co innego. są cudowni mezczyzni dostępni tylko dla nielicznych kobiet...

Gość Rozmarzona

Starsi mężczyźni są cudowni znają swoją wartość, nikomu nie musza nic udowadniać, potrafia docenić kobietę i ja uszczęśliwić  mają swoje priorytety. Samo dobro.