Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to powód do obrażenia się?

Polecane posty

Gość gość

Jesli powiedziałam facetowi, że " tak szybko się nie angazuje, choć nie mówię, że nigdy, ale potrzebuję troche wiecej czasu i czas pokaże co z tego wyniknie"? Powiedziałam mu tak po wspólnej nocy i od czasu tych słów rzadziej się odzywa, ochłodził kontakt...

Gość L&P
9 minut temu, Gość gość napisał:

Jesli powiedziałam facetowi, że " tak szybko się nie angazuje, choć nie mówię, że nigdy, ale potrzebuję troche wiecej czasu i czas pokaże co z tego wyniknie"? Powiedziałam mu tak po wspólnej nocy i od czasu tych słów rzadziej się odzywa, ochłodził kontakt...

😂😂😂😂😂😂😂😂

Za przeproszeniem jeebblam

Gość gość
1 minutę temu, Gość L&P napisał:

😂😂😂😂😂😂😂😂

Za przeproszeniem jeebblam

No dobra, może to smiesznie zabrzmialo, ale serio wolno się angazuje i boje sie sparzyc. A on zaczął mówić, że " on jest sam, ja sama i brakuje tej drugiej osoby", wiec tak mu powiedziałam.... No i teraz taki jest efekt, że się nie odzywa, niby jutro mamy sie spotkac, ale nie wiem czy sie w ogole odezwie.

Serio powiedziałam mu cos az tak odstraszającego?

Gość Gosc

Znowu ta desperatka od kolesia z pensjonatu 🤦

Gość gosc jasnowidz

Haha, przeciez ci kazdy pisal, ze on chce cie tylko zaliczyc. Na co liczylas? On w tym swoim pensjonacie wyrywa kazda chetna lub naiwna. 

Gość Gość

Najpierw mu dałas dooopy a później że nie jesteś szybka, potrzebujesz czasu? Upośledzona jesteś?