Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parassolka

Sen

Polecane posty

Gość Parassolka

Przysniło mi się imię i nazwisko osoby oraz zawód wykonywany Sprawdziłam Taki ktoś naprawdę istnieje choć pierwszy raz o nim słyszę .Szok.Moje sny są coraz bardziej precyzyjne.

A sen był taki że coś ukasiło mnie w szyję .Całą szyję miałam czerwoną.Mój telefon sam wykrecił numer pogotowia i odezwał się ratownik o danym imieniu '  nazwisku.Sprawdziłam taki ktoś naprawdę istnieje choć na drugim końcu Polski.Szok.

Gość Fryk

....serio? Przestań jeść przed snem haha. Ludzki mózg nie wymyśla snów od zera. Gdzieś widziałaś takie imię i nazwisko i tyle. Wpisz na FB jakieś przypadkowe dane i też kogoś znajdziesz.... Nie wmawiaj sobie, że masz jakieś magiczne sny bo sama się nakręcasz 😄

Gość Parassolka
3 godziny temu, Gość Fryk napisał:

....serio? Przestań jeść przed snem haha. Ludzki mózg nie wymyśla snów od zera. Gdzieś widziałaś takie imię i nazwisko i tyle. Wpisz na FB jakieś przypadkowe dane i też kogoś znajdziesz.... Nie wmawiaj sobie, że masz jakieś magiczne sny bo sama się nakręcasz 😄

No właśnie pierwszy raz słyszę to nazwisko .Wpisałam oczywiście ze tak.

.Z ciekawości wpisałam.Wyskoczył twitter.Zdziwiona jestem że jest taki ktoś.Szukałam tych info 3.40.Przed chwilą jeszcze weszłam na historię wyszukiwania żeby sobie przypomnieć te dane.Ja mam sporo takich snów ale potem gdzieś te ważne info mi umykają.Gość jest ratownikiem i politykiem zarazem.

Gość GOSC
3 godziny temu, Gość Fryk napisał:

to COŚ NIE MUSI SIĘ NAKRĘCAĆ-ONA jest ..gorzej niz problemy z głową

Gość gość
Przed chwilą, Gość Parassolka napisał:

No właśnie pierwszy raz słyszę to nazwisko .Wpisałam oczywiście ze tak.

.Z ciekawości wpisałam.Wyskoczył twitter.Zdziwiona jestem że jest taki ktoś.Szukałam tych info 3.40.Przed chwilą jeszcze weszłam na historię wyszukiwania żeby sobie przypomnieć te dane.Ja mam sporo takich snów ale potem gdzieś te ważne info mi umykają.Gość jest ratownikiem i politykiem zarazem.

nie znam

Gość O a b

Schizofrenia niestety 😟