Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Felicja

Malinowa ania

Polecane posty

Gość Felicja

co myślicie o Ani Malinowej z youtube ? tylko z kulturą

Gość annaanna

kurka domowa nic nie robiąca chłopa ma za nic a zapierdziela na nią

Gość Gosc

Do roboty niech idzie , jest w wieku produktywnym a nie siedzi w domu i pie.... do kamery , pokazuje obiadki sradki niedobrze sie robi człowiekowi jak to widzi, teraz handel jej sie zamarzył wirtualny , nakupowala szmat z Chin akrylowych i sprzedaje 10 razy drożej bizneswomen od siedmiu boleści, nastolatka odwozi i przywozi ze szkoły jak przedszkolaka, na miejscu jej męża pogonilabym babsko lub odcięła dopływ pieniędzy , niech zarobi na siebie , zdrowa silna baba ale taka niedorobiona ze szok.

Gość Gosc

Drewno nie kobieta taki babochlop z grzywka , zero kobiecości sexapilu nic.

Gość kupiłam sweter który ona

sweter ktory sprzedaje taki żółty z rozcieciami to badziew kupiłam ten sam identyczny w butiku lokalnym za 89 zł i po praniu recznym sie ...xielił , napisałam jej ta opinie pod tym swetrem i wiecie co nie zakceptowała jej a co tam niech glupie widzki kupia a jak sie ...zieli to co z tego ona bedzie miala kase a ty sie martw szmatą za 159 zl ceny ma 100 % drższe niz w sklepach

Gość Gosc

Chytra i pazerna baba.

Gość gosc

Ma bardzo wysokie ceny w tym sklepie, sama kupuje dla siebie i rodziny chińskie ciuchy w sieciówkach a tu naiwnie myśli że wicki się rzucą bo polskie, to czemu sama nie wspiera polskich producentów. Jej nie obchodzi opinia innych będzie drogo bo ona tak chce i nie dyskutuj z nią. Np. podkoszulek za 90 zł wow okazja żal nie kupić. Na allegro też nie ma szans z tymi cenami ,szybko spadnie na ziemię.

Gość to ja anita
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Ma bardzo wysokie ceny w tym sklepie, sama kupuje dla siebie i rodziny chińskie ciuchy w sieciówkach a tu naiwnie myśli że wicki się rzucą bo polskie, to czemu sama nie wspiera polskich producentów. Jej nie obchodzi opinia innych będzie drogo bo ona tak chce i nie dyskutuj z nią. Np. podkoszulek za 90 zł wow okazja żal nie kupić. Na allegro też nie ma szans z tymi cenami ,szybko spadnie na ziemię.

zastanawiam sie skad ona sie urwała ? na allegro kupuje sie ciuchy po 20\30 zł gdzie ona z tymi cenami pcha się na all ? miała kupowac tylko PL towar a juz kupuje chinskie kamizelki ktore bedzie opychac na allegro i te okropne czapki na polarze , bezguście ale cwane 

Gość .A.

Bartosz Maternowski to jej przyrodni brat znam go i jego zone Asie fajna rodzina ale Bartek Ani tez nie lubi bo jest wyrachowana zagarnela wszystko po matce po jej smierci a większość należała się jemu bo to co było w domu to było z dorobku jego ojca który był tylko ojczymem anny . mama też za Anią nie przepadała wolała syna każdy kto sie na niej pozna wieje gdzie pieprz rosnie .jest materialistka

Gość Gosc

Malina handluje szmaty segreguje ceny negocjuje bo hurtem kupuje , kupujta dziewczyny i chłopaki bo taka okazja szybko sie nie trafi, schodzą szmaty schodzą jak świeże bułeczki a malinowa liczy złotóweczki , towaru zabrakło i w podróż ruszyła aż do wielkiej Łodzi szybko zagościła i pół hurtowni prawie wykupiła , teraz tylko ceny sobie pozawyza i juz bedzie ja stac na wypad do Paryza , pozniej do Monaco i do San Francisco byle tylko nie z ta grzywka. 

Gość gosc
16 godzin temu, Gość .A. napisał:

Bartosz Maternowski to jej przyrodni brat znam go i jego zone Asie fajna rodzina ale Bartek Ani tez nie lubi bo jest wyrachowana zagarnela wszystko po matce po jej smierci a większość należała się jemu bo to co było w domu to było z dorobku jego ojca który był tylko ojczymem anny . mama też za Anią nie przepadała wolała syna każdy kto sie na niej pozna wieje gdzie pieprz rosnie .jest materialistka

może być coś na rzeczy, jak są weekendy to nigdy nie wspomina że odwiedzają się wzajemnie zresztą podobnie jest z rodziną męża, klepie o wszystkim więc to trochę dziwne ale ona wygląda na cwaniarę.

Gość gosc
12 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Malina handluje szmaty segreguje ceny negocjuje bo hurtem kupuje , kupujta dziewczyny i chłopaki bo taka okazja szybko sie nie trafi, schodzą szmaty schodzą jak świeże bułeczki a malinowa liczy złotóweczki , towaru zabrakło i w podróż ruszyła aż do wielkiej Łodzi szybko zagościła i pół hurtowni prawie wykupiła , teraz tylko ceny sobie pozawyza i juz bedzie ja stac na wypad do Paryza , pozniej do Monaco i do San Francisco byle tylko nie z ta grzywka. 

dobre, ale gdzie ona do Paryża , jej ciężko z kuchni wyleźć ,do samolotu nie wsiądzie bo się boi (?) samochodem też nie bo głowa boli, języka nie zna, kisi siebie i syna na wsi zamiast gdzieś jechać coś zwiedzić bo trzydniowy wyjazd do stolicy ciężko nazwać wakacjami

Gość Gosc

Z jakiegos ona jest zadupia?Przeworska ? Strasznie zasciankowo tam.

Gość znam ja
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Z jakiegos ona jest zadupia?Przeworska ? Strasznie zasciankowo tam.

ona jest z Mikulic Przeworsk do tych peryferii to "ogromne miasto"

Gość no to"" jezdem""
14 godzin temu, Gość Gosc napisał:

zajebiste ! tylko ze jakośsłabo handluje te swoje perełki towaru jakoś nie ubywa -no ale co się dziwić jak w Mango masz taniej niż w jej "butiku" kogo Pan Bog chce ukarać to mu rozum odbiera -jej odebrał ciekawe kto jej w sobotę przewrócił obrazek żydka ? który na nia ponoć zarabia hahahhhhhahahhaha

Gość Gosc

Ceny abstrakcja , w zyciu nie dalabym tyle za tak slaba jakosc - powinna wyjezdzac i poszerzac horyzonty wszak podroze ksztalca , w dupie sie jej poprzewracalo od tego nagrywania i gadania do samej siebie , ja mieszkam w Irlandii i tutaj ceny sa rozne ale jak sie trafi na okazje to mozna tanio sie ubrac np kupilam botki Clark’s skorzane za 20 euro , a dzis dwie bluzki w F&F kazda po 3 euro a poczatku was ich cena to 20 e , w M&S w ubieglym tygodniu byla 90 proc wyprzedaz kupilam dzinsy za 2, 3 e sztuka , ...enki od 4 e za sztuke , topy po 1 e , koszule meskie po 3, 4, 5 e itd. A sa to rzeczy swietne jakosciowo bawelna , wiskoza , len .Niech sie ona schowa z tymi cenami bo to obciach.

Gość abstrakcion
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Ceny abstrakcja , w zyciu nie dalabym tyle za tak slaba jakosc - powinna wyjezdzac i poszerzac horyzonty wszak podroze ksztalca , w dupie sie jej poprzewracalo od tego nagrywania i gadania do samej siebie , ja mieszkam w Irlandii i tutaj ceny sa rozne ale jak sie trafi na okazje to mozna tanio sie ubrac np kupilam botki Clark’s skorzane za 20 euro , a dzis dwie bluzki w F&F kazda po 3 euro a poczatku was ich cena to 20 e , w M&S w ubieglym tygodniu byla 90 proc wyprzedaz kupilam dzinsy za 2, 3 e sztuka , ...enki od 4 e za sztuke , topy po 1 e , koszule meskie po 3, 4, 5 e itd. A sa to rzeczy swietne jakosciowo bawelna , wiskoza , len .Niech sie ona schowa z tymi cenami bo to obciach.

a twierdzi ze tyle jezdzi po galeriach ? i dziwi mnie ze nie widzi tam cen i przecen ? ale powiem Ci ze te jej zapatrzone w nia widzki beda jej w dupe wchodzic i beda kupowac te szmaty

Gość Gosc

Tez tak mysle ze beda kupowac od niej to barachlo niewazne ze po miesiacu bedzie sie nadawalo do  wyrzucenia albo na szmate do podlogi.

Gość gosc
9 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Tez tak mysle ze beda kupowac od niej to barachlo niewazne ze po miesiacu bedzie sie nadawalo do  wyrzucenia albo na szmate do podlogi.

Nie wiem czy jej wicki  są aż tak naiwne i przy kasie ale te jej "przyjaciółki" od paczek to może i ją wspomogą na początek żeby się nie zniechęciła tym "biznesem"

Gość biznes klap
4 godziny temu, Gość gosc napisał:

Nie wiem czy jej wicki  są aż tak naiwne i przy kasie ale te jej "przyjaciółki" od paczek to może i ją wspomogą na początek żeby się nie zniechęciła tym "biznesem"

no ale to co miesiąc i wszystkie szmatki będą musiały od niej kupować te jej psiapsióły ! miszmasza pokazuje ciuchy za grosze z sinseya az dziw ze u malinki nie kupuje z kolei jak tylko ta jej ania od drogich paczek bedzie jej klientem to nawet żydek ze sciany nie pomoże i biznes sie zamknie

Gość Gosc

Ona powinna do psychologa sie wybrac bo na klopoty sama z soba.

Gość Gosc

Serio ktos robi jej drogie prezenty? Chyba nie ma co z pieniedzmi robic?

Gość Gosc

A jaka chamska w komentarzach dotyczących jej ,,biznesiku’’, ma dziewczę z prowincji zbyt duże mniemanie o sobie , szybko spadnie na ziemie. Nie podoba sie? Zbyt drogie? Nie kupuj! Czy ja ci każe kupować? Sama kupuje tanie szmaty hipokrytka.

Gość gosc

Te jej niby "żarty" są żenujące ,powtarza się w tych swoich gadkach nie da się ostatnio ją oglądać bez irytacji, zmieniła się ale na gorsze.

Gość Gosc

Tak to jest jak sie z dziada zrobi pan.

Gość angela
5 godzin temu, Gość Gosc napisał:

A jaka chamska w komentarzach dotyczących jej ,,biznesiku’’, ma dziewczę z prowincji zbyt duże mniemanie o sobie , szybko spadnie na ziemie. Nie podoba sie? Zbyt drogie? Nie kupuj! Czy ja ci każe kupować? Sama kupuje tanie szmaty hipokrytka.

co Ty naprawdę ? nie czytam jej komentarzy bo widziałam jak jakaś laska napisała jej ze seter z jej  sklepu jest do d... bo miałaidentyczny i po praniu recznym musiała reklamować  bo zrobiła się... z ogonami ja ten kom polubiłam i po kilku h juz go nie było fałsz i obłuda nigdy nic nie miała pochodzi z niczego a panią by chciała zgrywać niesamowitą , od razu paznokcie kremy buty nike zerujac na ludzkiej glupocie nie dajcie sie dziewczyny nabrać te czapki coma po 60 zł są w centrum chińskim po 18 zł ,niech idzie na 8 h zapierdalać w robocie bo inacej toWy dziewczyny idziecie harować na nią 

Gość blb

Boże jak ona męża poniża to aż mnie wstyd tego słuchać  , mąż mieszka pod jej dachem

Gość Gosc

Sniadanka , obiadki , kolacyjki codzień pokazuje - naprawdę kogoś to interesuje? Produkty biedronkowe mąka cukier i parówki wydala dziś ze dwie stówki, zaraz żurku nagotuje lichego i zachwala na całego.Jaki dobry jaki smaczny brakuje tylko oklasków i owacji. Sama siebie ciagle chwali  bo inni ja olali.

Gość gosc
2 godziny temu, Gość blb napisał:

Boże jak ona męża poniża to aż mnie wstyd tego słuchać  , mąż mieszka pod jej dachem

Też to zauważyłam, ma chłop cierpliwość wytrzymując z takim charakterkiem, sama zresztą opowiada jaka jest dożarta i to widać. Teraz wymyśliła sobie sklep i będzie ciągać męża po hurtowniach żeby po pracy się nie nudził i za bardzo nie odpoczywał bo odpoczynek to się należy tylko malinowej po ogarnięciu paru metrów i ugotowania zupy lub wrzuceniu gotowych pierogów na patelnię, harówa każdego dnia.

Gość Jola
42 minuty temu, Gość gosc napisał:

Też to zauważyłam, ma chłop cierpliwość wytrzymując z takim charakterkiem, sama zresztą opowiada jaka jest dożarta i to widać. Teraz wymyśliła sobie sklep i będzie ciągać męża po hurtowniach żeby po pracy się nie nudził i za bardzo nie odpoczywał bo odpoczynek to się należy tylko malinowej po ogarnięciu paru metrów i ugotowania zupy lub wrzuceniu gotowych pierogów na patelnię, harówa każdego dnia.

dzis to odleciała pocałości powiedziała ze mąż mieszka pod jej dachem , obgadała swoje stare przyjaciólki - ja tak myślałam ze z Elwirą ,Anitą iNatalią przyjazn była mało oplacalna i jak stwierdziła słucha tylko jednej przyjaciólki nie trudno sie domyslec ze chodzi o panią od drogich prezentów -sprzedajna dziewucha