Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Lecieliśmy na siebie a teraz pałamy do siebie niechęcią

Polecane posty

Gość Gość

To ona chodzi do łóżka z innym, nie ja

Gość M...@
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

To ona chodzi do łóżka z innym, nie ja

Tak a ty w celibacie 😁😁👍

Gość Gość
5 minut temu, Gość M...@ napisał:

Nie piszcie z tym baranem, on na wszystko ma wytłumaczenie. Szkoda się angażować i pomagać. Zawsze jest na NIE!

Nie piszcie z tą baranicą, ona zawsze pisze kocopoły.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nigdy nie olałem, to że się nie uganiam za kobietą w związku to tylko moja kultura i zasady. Gdyby była sama rozegralbym to inaczej

Tutejsze de bilki tego nie pojmą.

Gość M...@
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie piszcie z tą baranicą, ona zawsze pisze kocopoły.

Zawsze piszę dobrze. To ty jesteś coś nie taki. Dziewczyna ma racje, że wybrała tego pierwszego, bo widziała kim ty jesteś. Musisz pogodzić się z porażką. Przykro mi. Gdyby ona cię kochała walczyłaby o ciebie. Co jeszcze nie możesz pojąć desperacie?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość M...@ napisał:

Zawsze piszę dobrze. To ty jesteś coś nie taki. Dziewczyna ma racje, że wybrała tego pierwszego, bo widziała kim ty jesteś. Musisz pogodzić się z porażką. Przykro mi. Gdyby ona cię kochała walczyłaby o ciebie. Co jeszcze nie możesz pojąć desperacie?

Jak zwykle bredzisz. Najpierw kazałaś jemu walczyć, teraz rzekomo ona by o niego walczyła, gdyby go kochała. Ile jeszcze wersji wymyślisz? I nie wiesz że nie podrywa się zajętych kobiet? To one najpierw muszą uporządkować swoje życie. 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Tutejsze de bilki tego nie pojmą.

Skad ma wiedziec ze ma byc sama ze ci na niej zalezy?Ile bylo takich co rodzny rozbily a potem wyladowaly na bruku z niczym oraz z tabliczka,,rozwodka"o niemożności przyjmowanie Eucharystii nie wspomne.Mało takich co chcą się tylko zabawić?

Kobieta musi być pewna czego ktoś od niej chcę .Bezpieczeństwo i stabilizacją to podstawy.

Gość M...@
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Skad ma wiedziec ze ma byc sama ze ci na niej zalezy?Ile bylo takich co rodzny rozbily a potem wyladowaly na bruku z niczym oraz z tabliczka,,rozwodka"o niemożności przyjmowanie Eucharystii nie wspomne.Mało takich co chcą się tylko zabawić?

Kobieta musi być pewna czego ktoś od niej chcę .Bezpieczeństwo i stabilizacją to podstawy.

Szkoda tłumaczyć, on i tak wie lepiej. Ja też muszę być pewna uczuć drugiej osoby aby zaangażować się w drugi związek. Dobrze piszesz, popieram na 100%

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Skoro chce innego mężczyznę, to uczciwie byłoby najpierw rozstać się z tym pierwszym. Inaczej jest to podła kalkulacja. Czy się "opłaca". 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość M...@ napisał:

Szkoda tłumaczyć, on i tak wie lepiej. Ja też muszę być pewna uczuć drugiej osoby aby zaangażować się w drugi związek. Dobrze piszesz, popieram na 100%

Jesteście po prostu wyrachowanymi ...mi.

Gość Autor
1 minutę temu, Gość M...@ napisał:

A skąd facet ma wiedzieć, że Ty chcesz by on się zaangażował a nie dystansujesz się bo wolisz swojego misia. To działa w dwie strony. Wyżej pokazałaś swoj charakter. Nie chce mi się z wami gadać

Gość M...@
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jak zwykle bredzisz. Najpierw kazałaś jemu walczyć, teraz rzekomo ona by o niego walczyła, gdyby go kochała. Ile jeszcze wersji wymyślisz? I nie wiesz że nie podrywa się zajętych kobiet? To one najpierw muszą uporządkować swoje życie. 

On nie chce walczyć ona również, więc sprawa zakończona. Ja też w swoim życiu walczyłam o faceta będąc mężatką czyli zrobiłam ten pierwszy wymagany przez autora krok i nic to nie dało. Olałam tego wiecznie naburmuszonego buca. Tą mumię emocjonalną. Sprawa zakończona definitywnie. I autorowi tez tak radzę. Co to też złe? Nie chce walczyć bo mężatka, dać jej spokój i przestać myśleć  też nie chce. Więc co chce? 

Gość Cxx
5 minut temu, Gość Autor napisał:

A skąd facet ma wiedzieć, że Ty chcesz by on się zaangażował a nie dystansujesz się bo wolisz swojego misia. To działa w dwie strony. Wyżej pokazałaś swoj charakter. Nie chce mi się z wami gadać

Jestes pewien ze dystansuje sie bo woli misia a nie dlatego zes cos palnąl?

Gość Gosc
25 minut temu, Gość Gość napisał:

To jej brakuje przysłowiowych "jaj". Chłopak już zrobił swoje. Nie będzie się poniżał i słusznie. 

Ona zrobiła sto razy tyle nawet bez auta a wy chcecie robić z niej chlopa ?Może jeszcze fiuta jej przyprawicie bo nie ma nie tylko jaj.Setki razy bywać bez rezultatu po co?

Gość Gość
3 minuty temu, Gość M...@ napisał:

On nie chce walczyć ona również, więc sprawa zakończona. Ja też w swoim życiu walczyłam o faceta będąc mężatką czyli zrobiłam ten pierwszy wymagany przez autora krok i nic to nie dało. Olałam tego wiecznie naburmuszonego buca. Tą mumię emocjonalną. Sprawa zakończona definitywnie. I autorowi tez tak radzę. Co to też złe? Nie chce walczyć bo mężatka, dać jej spokój i przestać myśleć  też nie chce. Więc co chce? 

Chce żeby się jasno określiła, skoro leci na niego. On już wykonał w jej stronę krok. Teraz jej kolej. Może powiedzieć też, że nie da rady. Też byłoby okej. Ale takie czajenie się i oczekiwanie, że autor za nią wszystko załatwi to de bilizm. 

Gość Gość

Ona zrobiła sto razy tyle nawet bez auta a wy chcecie robić z niej chlopa ?Może jeszcze fiuta jej przyprawicie bo nie ma nie tylko jaj.Setki razy bywać bez rezultatu po co?

Eee, że co?

Gość M...@
4 minuty temu, Gość Autor napisał:

Jeśli chodzi dokładnie o mnie, o moje życie osobiste to uważam, że zrobiłam bardzo wiele, tyle ile było to możliwe, facet się wypiął a ja go w końcu olałam. Powtarzam jeszcze raz, zrobiłam bardzo dużo — walczyłam przez 19 lat, nie wiem czy ktoś inny by tyle walczył i wytrzymał to wszystko. Dałam dużo szans i wybaczałam bardzo wiele. Koniec zabawy moim kosztem. Rozumiesz korniszonie?

Gość gość
1 minutę temu, Gość M...@ napisał:

Jeśli chodzi dokładnie o mnie, o moje życie osobiste to uważam, że zrobiłam bardzo wiele, tyle ile było to możliwe, facet się wypiął a ja go w końcu olałam. Powtarzam jeszcze raz, zrobiłam bardzo dużo — walczyłam przez 19 lat, nie wiem czy ktoś inny by tyle walczył i wytrzymał to wszystko. Dałam dużo szans i wybaczałam bardzo wiele. Koniec zabawy moim kosztem. Rozumiesz korniszonie?

Za dużo frustracji lala.

Gość Autor

Nikt nie chce być kołem zapasowym a tak to wygląda z kobietą w związku. I ile miałbym czekać az będzie sama, miesiąc? Rok?

Gość M...@
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Za dużo frustracji lala.

Daruj sobie te teksty, bo jestem dojrzałą kobietą. Ładną jak na swój wiek, ale nie lalą. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Chce żeby się jasno określiła, skoro leci na niego. On jyyuż wykonał w jej stronę krok. Teraz jej kolej. Może powiedzieć też, że nie da rady. Też byłoby okej. Ale takie czajenie się i oczekiwanie, że autor za nią wszystko załatwi to de bilizm. 

To jest poprostu smieszne bo ona wykonala w jego stronę już milion takich kroków nawet nie mając prawka.Masę esemesow na urodziny na śwueta oraz bez okazji a on co?..Masę gestów .Autor Przebieglby  20 km kilka razy pod rząd?jeździły rowerem 40km kilka razy pod rząd?Bralby taxi ?prosiłby  ludzi o podwozke?Autor ma auto .On nie musi kombinować.Bez sensu to wszystko....ke z niej robi.

Gość M...@
3 minuty temu, Gość Autor napisał:

Nikt nie chce być kołem zapasowym a tak to wygląda z kobietą w związku. I ile miałbym czekać az będzie sama, miesiąc? Rok?

Twoja sprawa, nie chcesz rozmawiać bo unosisz się honorem to i 19 lat poczekasz sobie. Powodzenia!!

Gość Gosc
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Eee, że co?

Co co ile razy można no ile .Ws😈😕wszystko ma swoje granice.

Gość Gość
5 minut temu, Gość M...@ napisał:

Twoja sprawa, nie chcesz rozmawiać bo unosisz się honorem to i 19 lat poczekasz sobie. Powodzenia!!

Co ty bredzisz? Chłopak wykonał krok w jej stronę, to ona nie potrafi się ogarnąć. 

Gość M...@
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Idźcie spać 

Tobie też to samo proponuję zrobić 

Gość Gosc
6 minut temu, Gość M...@ napisał:

Dokładnie aż pojawi się ktoś normalny i powie jej prosto w oczy,,chcę być z Tobą na  dobre i złe nigdy Cię nie zostawie.Zostaw go""Do póki tego mi nie powie to sobie będzie czekał. Ja juz swoje zrobiłsm.Tylko ja do niego nigdy on w moja strone.To nie fer.

Gość M...@
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Co ty bredzisz? Chłopak wykonał krok w jej stronę, to ona nie potrafi się ogarnąć. 

Przestań autorze pisać pod innym nickiem. Myślisz, że o tym nie wiem?

Gość M...@

Dokładnie aż pojawi się ktoś normalny i powie jej prosto w oczy,,chcę być z Tobą na  dobre i złe nigdy Cię nie zostawie.Zostaw go""Do póki tego mi nie powie to sobie będzie czekał. Ja juz swoje zrobiłsm.Tylko ja do niego nigdy on w moja strone.To nie fer.

👍👋🏻

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bzdura nic nie wiesz ile już zrobiła.Ogarnąć się nie potrafi ?bezczelność!Nic nie wiesz !więc nie pisz bredni.Ona więcej zrobiła niż on.On nie zrobił nic.