Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola

tragedia 30+

Polecane posty

Gość pola

kobieta 30 letnia ... mając 15 lat pamiętam co pomyślałam że jak dobiję do 30-35 lat popełnię samobójstwo. stara kobieta na nic nie może liczyć.

dzisiaj mam prawie 30 więc wiem co mówię. prawie całe życie poświęciłam na zdobycie wykształcenia bo wszyscy mi wmawiali że dzięki temu będę mieć lekkie życie. dziś pracuje za 2 000 zł jak niewolnik. lata wyrzeczeń odbiły się tragicznie na moim wyglądzie. co ja mam? nie mam nic ani pieniędzy ani wyglądu ani siły. jestem wypalona psychicznie i fizycznie. jestem wrakiem człowieka. wiem, że nikt mnie nie pokocha bo faceci lubią tylko młode ewentualnie ktoś może być ze mną z braku laku. nie stać mnie na wygodne życie,nie stać na operacje plastyczne, nie stać nawet na zdrowe jedzenie. jestem przegranym człowiekiem. 

Gość Gość

Daj spokój. Chciałabym mieć 30 lat, byłam wtedy młoda i wyglądałam rewelacyjnie. Co to niby za nauka, która Cię tak zniszczyła?! Uczyłaś się orać pole jak wół?! Zarabiać dobrze zaczęłam po 30tce, operację noska zrobiłam na kredyt, powodzenie mam nadal, a jestem dużo starsza. Zdrowe jedzenie wcale nie jest drogie jak nie jesz ilości jak prosię i za bazę weźmiesz mniej egzotyczne produkty. 

Gość Pola
36 minut temu, Gość Gość napisał:

Daj spokój. Chciałabym mieć 30 lat, byłam wtedy młoda i wyglądałam rewelacyjnie. Co to niby za nauka, która Cię tak zniszczyła?! Uczyłaś się orać pole jak wół?! Zarabiać dobrze zaczęłam po 30tce, operację noska zrobiłam na kredyt, powodzenie mam nadal, a jestem dużo starsza. Zdrowe jedzenie wcale nie jest drogie jak nie jesz ilości jak prosię i za bazę weźmiesz mniej egzotyczne produkty. 

Ja ni me wyglądam atrakcyjnie wyglądam na 40 lat. A żebyś wiedziała całe życie od dziecka musiałam rypax w gospodarstwie myślisz że wszyscy mają dobrze w życiu? A na studiach musiałam żyć za 50 zł tygodniowo to co miałam zdrowego jesc

Gość rtyuiop

Do moderatora - jak tego nie opublikujesz, to jedna dziewczyna przez Ciebie będzie wyglądać gorzej. A może i więcej. Miej tego świadomość.