Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Dlaczego chlopy tak lubia seks?

Polecane posty

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Chyba nie doda się mój poprzedni komentarz.

Zgadzam się z Mizo, jak widzę kolarza w obcislych lajkrach to nie wgapiam mu się w krocze, ani facetowi na plaży. Nawet jakby kobiety miały możliwość gwałtu na facecie to bym nie tłumaczyła gwalcicielki, że facet był bez koszulki i ją sprowokował.

Tiaaaaaaa. Gwałt czy molestowanie jest zawsze próbą udowodnienia, że jest na wyższej pozycji niż ofiara i molestowanie mężczyzn jak najbardziej się zdarza.
https:          //www.telegraph.co.uk/news/uknews/scotland/11736198/Scottish-barmen-refuse-to-wear-kilts-as-they-are-embarrassed-by-women-who-lift-up-garments.html

Gwałty kobity na mężczyznach też się zdarzaja, ale społeczeństwo ich jakoś nie rozpoznaje:
https:       //www.bbc.com/news/stories-49057533

Gość Bicku

Chodzi o gwarantowany Org/äzm, zwłaszcza w momencie wyt/rysku. Chociaż kobiety mają dużo intensywniejszą i dłuższą przede wszystkim przyjemność z së/ksu.

Gość Gość
58 minut temu, Piaskun napisał:

Tiaaaaaaa. Gwałt czy molestowanie jest zawsze próbą udowodnienia, że jest na wyższej pozycji niż ofiara i molestowanie mężczyzn jak najbardziej się zdarza.
https:          //www.telegraph.co.uk/news/uknews/scotland/11736198/Scottish-barmen-refuse-to-wear-kilts-as-they-are-embarrassed-by-women-who-lift-up-garments.html

Gwałty kobity na mężczyznach też się zdarzaja, ale społeczeństwo ich jakoś nie rozpoznaje:
https:       //www.bbc.com/news/stories-49057533

Nic nie zrozumiałeś. Wiesz czym się różni większość kobiet od większości mężczyzn, tym, że większość z nas nie usprawiedliwi gwałtu na facecie tym, że miał krótkie spodenki, tylko poprze y karę więzienia dla gwalcicielki. Faceci będą szukać winy w zgwalconej kobiecie i o to mi chodziło. Przecież ostatnio tu mężczyźni mnie przekonywali, że facet nie umie przerwać seksu, a jak przytrzyma biodra i zgwałci mimo płaczu to to nie gwałt tylko taka jego natura. Nie, nie musiałam tego szukać w Ameryce czy Indiach  tylko tu na forum takie asy, 

Nosz k....a... Znowu komentarz czeka na akceptację mimo braku an i jednego przekleństwa. Co za po...ona cenzura.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Nic nie zrozumiałeś. Wiesz czym się różni większość kobiet od większości mężczyzn, tym, że większość z nas nie usprawiedliwi gwałtu na facecie tym, że miał krótkie spodenki, tylko poprze y karę więzienia dla gwalcicielki. Faceci będą szukać winy w zgwalconej kobiecie i o to mi chodziło. Przecież ostatnio tu mężczyźni mnie przekonywali, że facet nie umie przerwać seksu, a jak przytrzyma biodra i zgwałci mimo płaczu to to nie gwałt tylko taka jego natura. Nie, nie musiałam tego szukać w Ameryce czy Indiach  tylko tu na forum takie asy, 

A wiesz, że pewien odsetek kobiet też uważa że jak kobieta ubrana jest w w krótką spódniczę i ma dekold to widocznie chciala seksu.  To nie tylko faceci tak twierdzą. 

Gość Gość
17 minut temu, Gość Gość napisał:

A wiesz, że pewien odsetek kobiet też uważa że jak kobieta ubrana jest w w krótką spódniczę i ma dekold to widocznie chciala seksu.  To nie tylko faceci tak twierdzą. 

Tak wiem, dlatego piszę większość, a nie każda. 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak wiem, dlatego piszę większość, a nie każda. 

W sensie, że zawsze i w każdą stronę są wyjątki (mniej lub więcej ludzi) i wiem o tym.