Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika

Czy chodzicie codziennie do pracy lub szkoły w szpilkach ?

Polecane posty

Gość monika

Odkąd  pracuje w biurze chodzę codziennie na szpilkach  początkowo myślałam, ze będzie to dla mnie nie do osiągnięcia i zawsze podziwiałam wszystkie kobiety, które tak zgrabnie poruszają się w szpilkach. Okazało się jednak, że do tej pory po prostu miałam nie najwygodniejsze szpilki. Kupiłam sobie kilka nowych par na 10 - 11 cm szpilkach, są tak dobrze wyprofilowane i wykonane, ze nie mam problemu nosić ich przez cały dzień.

Gość gość

Czy w skórzanych, dobrej firmy szpilkach nogi nie bolą? Pytanie może naiwne, ale dziś jak zmierzyłam skórzane szpilki w sklepie dobrej firmy to miałam takie dziwne uczucie.. Takiej lekkości 🙂 Ale tylko chwilę miałam je na nogach. Czy nogi w takich szpilkach nie bolą - lub mniej? Chodzi mi o obcas ok 11 cm.

Gość piękna kotka

Mam 17 lat i 173cm wzrostu, szpilki uwielbiam. Każde!! Wysokie, nawet na platformie.Noszę codziennie do szkoły i w dupie mam opinie innych, bo takie buciki to 100% kobiecości, atrybut laseczek i niesamowity afrodyzjak dla samców 😄 Krzywo patrzą się dziewczyny, które nawet odwagi by nie miały wskoczyć w takie obuwie i nie potrafią chodzić na wysokiej szpilce. Nie mają własnego stylu i nie umieją się ubrać. Uważają, że laska w szpilkach, to zaraz jakaś tam dupodaja 😕 . Ich faceci ślinią się na widok Dziewczyny w szpilkach- dlatego komentują 😄. Podsumowywujac... Laska w szpilkach to 100% KOBIETA !!! 

Gość ola

Uwielbiam wysokie obcasy ! Grunt to dobrze wyprofilowany, wyważony obcas i można śmigać cały dzień 🙂 

14 minut temu, Gość ola napisał:

Uwielbiam wysokie obcasy ! Grunt to dobrze wyprofilowany, wyważony obcas i można śmigać cały dzień 🙂 

ilu cm ?

Gość Ola

11cm przez cały dzień, 13 cm do galerii na zakupy

1 minutę temu, Gość Ola napisał:

11cm przez cały dzień, 13 cm do galerii na zakupy

ja w niższych. Nie przekonałam się jeszcze do ponad 10

Gość ola

Z jakie marki nosisz ? 13 cm mogą być o niebo wygodniejsze od 7 cm, zależy jakiej marki i muszą być skórzane.

Gość ola

Jakie marki nosisz ? 13 cm mogą być o niebo wygodniejsze od 7 cm, to zależy od marki.