Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jak kobiety okazują że chcą się kochać z facetem

Polecane posty

Gość Gość

Po czym rozpoznać

Gość Gość

Rozkładają nogi.

Gość Gosc

Nie pytam o tak oczywiste rzeczy

Gość Gość Renatka

Jak chcę się kochać ze swoim facetem to mówię wprost . Lubię jasne sytuację ,nie znoszę podchodów . Jeżeli odemnie ktoś ,czegoś oczekuje niech mówi   wprost .Prośba będzie spełniona albo i nie .Zawsze uzasadnie dlaczego nie .

Gość hahatek

Podobno jakieś pytony czują. 

Gość gość

szczują tyłkiem

Gość Gosc
31 minut temu, Gość Gość Renatka napisał:

Jak chcę się kochać ze swoim facetem to mówię wprost . Lubię jasne sytuację ,nie znoszę podchodów . Jeżeli odemnie ktoś ,czegoś oczekuje niech mówi   wprost .Prośba będzie spełniona albo i nie .Zawsze uzasadnie dlaczego nie .

A taki który ci się podoba znajomy

Gość Cara

Patrze gleboko w oczy, to znaczy ze chce, jesli nie moge uzywam pieszczotliwych slow, zdrobnien, co bywa mylace bo teraz kazdy kazdemu slodzi co jest bezsensownym wlazeniem w tylek, i zaciera sie intencja, nawet kobiety do kogos kogo nie lubia mowia kochanie bo taki styl, u mnie zdrobnienia to wyjatkowa rzecz bo jestem zimna dla osob obojetnych mi

Gość Gość Renatka

Takiemu ,który mi się podoba (znajomemu ) oczywiście nie powiem wprost  ,że chciałabym ale nie mogę .  Gdyby On chciał ,zawsze może zapytać .Nie pogniewam się .Spokojnie odpowiem ,dlaczego NIE . To jest moje stanowisko .Większość kobiet zagadnięta wprost,zwyczajnie poczuje się urażona ,OSTRZEGAM !

28 minut temu, Gość Gosc napisał:

A taki który ci się podoba znajomy

Gość Gość
38 minut temu, Gość Cara napisał:

Patrze gleboko w oczy, to znaczy ze chce, jesli nie moge uzywam pieszczotliwych slow, zdrobnien, co bywa mylace bo teraz kazdy kazdemu slodzi co jest bezsensownym wlazeniem w tylek, i zaciera sie intencja, nawet kobiety do kogos kogo nie lubia mowia kochanie bo taki styl, u mnie zdrobnienia to wyjatkowa rzecz bo jestem zimna dla osob obojetnych mi

Patrzysz w oczy, tylko to?

Gość gość

i tu się zaczyna tragedia mężczyzn, po czym poznać i jeszcze dochodzi zmiennosc ich teraz chce a za 5 minut już nie. Jeżeli komuś by się udało to odkryć pewnie Nobla by dostał, zresztą one same tego nie wiedzą.