Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina

Ktoś ma wiedzę w tym temacie?

Polecane posty

Gość Karolina

Witam, jestem 33 letnią mężatką i matką, w związku z pewną przykrą sprawą w mojm życiu jestem zmuszona szukać dodatkowego zajęcia jednak nie wykluczam że stanie się ono mojm głównym źródłem dochodu. Obecnie jestem kasierką w markecie, szukałam dodatkowej pracy niestety w naszej okolicy mowa jest tylko o stawkach minimalnych. Postanowiliśmy że będę szukała zajęcia jako kelnerka lub hostessa toples. Ukończyłam kurs masażu więc mogę być też masażystką. Świadczenie usługi seksualnych kategorycznie odpada. Na jakie realne zarobki mogę liczyć? Na co uważać? Jak i gdzie szukać? Proszę o opinię na ten temat najchętniej osób mających o tym wiedzę 

Gość Ania

Podpinam się do pytania 

Gość Filon
43 minuty temu, Gość Karolina napisał:

Witam, jestem 33 letnią mężatką i matką, w związku z pewną przykrą sprawą w mojm życiu jestem zmuszona szukać dodatkowego zajęcia jednak nie wykluczam że stanie się ono mojm głównym źródłem dochodu. Obecnie jestem kasierką w markecie, szukałam dodatkowej pracy niestety w naszej okolicy mowa jest tylko o stawkach minimalnych. Postanowiliśmy że będę szukała zajęcia jako kelnerka lub hostessa toples. Ukończyłam kurs masażu więc mogę być też masażystką. Świadczenie usługi seksualnych kategorycznie odpada. Na jakie realne zarobki mogę liczyć? Na co uważać? Jak i gdzie szukać? Proszę o opinię na ten temat najchętniej osób mających o tym wiedzę 

9 minut temu, Gość Ania napisał:

Podpinam się do pytania 

Taniec na nago bez seksu wchodzi w grę? Jedna dwie godzinki z szampanem i dotykaniem, czy bez? Oczywiście sam na sam. Ile ewentualnie byście oczekiwały?

Gość Dorota

Pracowałam w takim klubie mieścił się w domu prywatnym, miał charakter klubu dla VIP ów. Tylko stali bywalcy, wszystkich osób uprawnionych do wejścia tam było około trzydziestu. Natomiast jednocześnie najwięcej w klubie było około dziesięciu norma to trzech do sześciu Pracowałyśmy tam we dwie na zmianę. ubranie służbowe to majtki lub stringi. Seksu nie było tam nigdy. Za dopłatą pizwalałysmy się dotykać. Za jeden dzień zarabiałam od 200 do 350 zł było to 6-8 godzin pracy. Byłam tam 3-4 razy w tygodniu 

Gość Aneta big tits
16 minut temu, Gość Filon napisał:

Taniec na nago bez seksu wchodzi w grę? Jedna dwie godzinki z szampanem i dotykaniem, czy bez? Oczywiście sam na sam. Ile ewentualnie byście oczekiwały?

Ty podaj cene

Gość ABCD
Przed chwilą, Gość Dorota napisał:

Pracowałam w takim klubie mieścił się w domu prywatnym, miał charakter klubu dla VIP ów. Tylko stali bywalcy, wszystkich osób uprawnionych do wejścia tam było około trzydziestu. Natomiast jednocześnie najwięcej w klubie było około dziesięciu norma to trzech do sześciu Pracowałyśmy tam we dwie na zmianę. ubranie służbowe to majtki lub stringi. Seksu nie było tam nigdy. Za dopłatą pizwalałysmy się dotykać. Za jeden dzień zarabiałam od 200 do 350 zł było to 6-8 godzin pracy. Byłam tam 3-4 razy w tygodniu 

Czyli kasa bez rewelacji, myślę że  seksem choćby tylko 2 numerki w tyg. byłoby o wiele więcej?

Gość Filon
2 minuty temu, Gość Aneta big tits napisał:

Ty podaj cene

Mnie od dziecka uczono że najpierw odpowiada się na pytanie, później zadaje swoje :d  Mam rozumieć że też byłabyś chętna? Jesteście anonimowe, odpowiecie? Pytam poważnie, reszta do uzgodnienia.

Gość Dorota
2 minuty temu, Gość ABCD napisał:

Czyli kasa bez rewelacji, myślę że  seksem choćby tylko 2 numerki w tyg. byłoby o wiele więcej?

Rewelacji finansowych nie było, na sex nigdy bym się nie zgodziła. Kilku klientów znałam wcześniej prywatnie co miało plusy gdyż oni wiedzieli że ja tam pracuje a ja ze są klientami więc wszyscy trzymali język za zębami 

Gość ABCD
Przed chwilą, Gość Dorota napisał:

Rewelacji finansowych nie było, na sex nigdy bym się nie zgodziła. Kilku klientów znałam wcześniej prywatnie co miało plusy gdyż oni wiedzieli że ja tam pracuje a ja ze są klientami więc wszyscy trzymali język za zębami 

Wyobrażam sobie ciebie jak moją byłą Dorotkę, bardzo kochliwą Dorotkę. Pozdrawiam właścicielkę pensjonatu 😉

Gość Karolina
30 minut temu, Gość Filon napisał:

Mam tańczyć z tobą czy dla ciebie? I czy sam taniec ma trwać dwie godziny? Czy dotykanie tylko piersi wchodzi w grę? 

Gość Tomek

Każda Pani kalkulujaca usługi tego typu jest zależna od klubu gdzie będzie pracować. Każda Pani którą chce świadczyć usługi związane z seksem sama musi określić swój cennik. W tym drugim przypadku zawsze znajdzie się klient. Jeśli idziesz na ilość patrz na inne, jeśli szukasz czegoś wyjątkowego wycen to też wyjątkowo. Jeśli chodzi i masaże to chyba lepiej robić to na własną rękę. Obecnie to dość popularne zajęcie 

Gość Dorota
4 minuty temu, Gość ABCD napisał:

Wyobrażam sobie ciebie jak moją byłą Dorotkę, bardzo kochliwą Dorotkę. Pozdrawiam właścicielkę pensjonatu 😉

O jakim pensjonacie piszesz 🤔

Gość Filon
Przed chwilą, Gość Karolina napisał:

Mam tańczyć z tobą czy dla ciebie? I czy sam taniec ma trwać dwie godziny? Czy dotykanie tylko piersi wchodzi w grę? 

Może sama? Może byś ty mnie zaprosiła? 2 godz. picie szampana, może ciekawa rozmowa? Uwielbiam głaskać,całować piersi i pupę bez zakazanych okolic :d

Gość Karolina
1 minutę temu, Gość Filon napisał:

Może sama? Może byś ty mnie zaprosiła? 2 godz. picie szampana, może ciekawa rozmowa? Uwielbiam głaskać,całować piersi i pupę bez zakazanych okolic :d

A na jaki finał liczysz? 

Gość ABCD
1 minutę temu, Gość Dorota napisał:

O jakim pensjonacie piszesz 🤔

Pensjonat w polskich górach, czy mam ci podać jego nazwę i miejscowość? 😄

Gość Dorota
1 minutę temu, Gość ABCD napisał:

Podaj 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość ABCD napisał:

A z czego slynela tamta Dorotka? 

Gość Filon
2 minuty temu, Gość Karolina napisał:

A na jaki finał liczysz? 

2 minuty temu, Gość Karolina napisał:

A na jaki finał liczysz? 

Tylko i wyłącznie od ciebie zależy jakby się sprawy potoczyły, bez twojej zgody nie przekroczyłbym żadnej bariery. Nie wiem jak  ci to napisać by nie urazić, ból jąder jest okropny  😞

Zawsze mnie frapowało skąd brak obawy o to, czy czasem tego typu przybytki, oficynki i inne pensjonaty nie są naszpikowane kamerami...

Gość Gość
Przed chwilą, Giaa napisał:

Zawsze mnie frapowało skąd brak obawy o to, czy czasem tego typu przybytki, oficynki i inne pensjonaty nie są naszpikowane kamerami...

Między innymi dlatego nigdy nie pójdę do tego typu przybytku, jeśli już to mozna samemu wybrać hotelik.

Gość gość
2 minuty temu, Giaa napisał:

Są. A potem zdziwienie, że zostało się gwiazdą internetów.

Gość gość

W sumie, jak dziewczyna w peruce, pełnej charakteryzacji a la teatralna i zaszpachluje znaki szczególne, to nawet stały partner nie rozpozna.

Gość Karolina
3 minuty temu, Gość Filon napisał:

Tylko i wyłącznie od ciebie zależy jakby się sprawy potoczyły, bez twojej zgody nie przekroczyłbym żadnej bariery. Nie wiem jak  ci to napisać by nie urazić, ból jąder jest okropny  😞

Porozmawiam z mężem. Jednak nie wiem czy to ma sens ja nie zdejme majtek i wypraszam sobie dotykanie tam. Piersi owszem 

2 minuty temu, Gość gość napisał:

Są. A potem zdziwienie, że zostało się gwiazdą internetów.

Dokładnie. W życiu nie chciałabym codziennie wertować wszelkich portali czy czasem nie występuję w jakieś klikalnej kategorii... Meh 😕

Gość ABCD
9 minut temu, Gość Dorota napisał:

Podaj 

Ty tak poważnie? hahahah. Pensjonat w górach w którym każdy strudzony turysta może przenocować i dobrze zjeść, czy jeszcze za mało napisałem? Teraz ty napisz coś o sobie :d

Gość Dorota
Przed chwilą, Gość ABCD napisał:

Ty tak poważnie? hahahah. Pensjonat w górach w którym każdy strudzony turysta może przenocować i dobrze zjeść, czy jeszcze za mało napisałem? Teraz ty napisz coś o sobie :d

Wszystkim podobają się moje piersi

5 minut temu, Gość Karolina napisał:

Porozmawiam z mężem. Jednak nie wiem czy to ma sens ja nie zdejme majtek i wypraszam sobie dotykanie tam. Piersi owszem 

Zaprawdę powiadam Ci: zadbaj o to by mąż towarzyszył Tobie podczas wizyty u gina poprzedzającej spotkanie i masaż oraz o to by potencjalny kochanek miał "większego" 😉 Koniecznie.

Gość Filon
4 minuty temu, Gość Karolina napisał:

Piszesz o pupie czy cipce? Cipki bez twojej zgody nie dotknę, no chyba że  sama byś mi rękę do majtek włożyła. Dalej nic nie piszesz plus minus ile taka przyjemność?

Gość Gość
2 minuty temu, Giaa napisał:

Zaprawdę powiadam Ci: zadbaj o to by mąż towarzyszył Tobie podczas wizyty u gina poprzedzającej spotkanie i masaż oraz o to by potencjalny kochanek miał "większego" 😉 Koniecznie.

Właśnie brakowało tutaj chłopskiego filozofa

Gość ABCD
2 minuty temu, Gość Dorota napisał:

Wszystkim podobają się moje piersi

Wszystkim?? Wolałbym żeby to było węższe grono ich wielbicieli .