Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Najładniejsze kobiety to te drobne

Polecane posty

Gość Gość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Nie jesteś lepsza od autora obrażając szczupłe kobiety i sugerując, że mogą podobać się tylko gejom.. 

Nie szczupłe - tylko anorektyczki bez biustu. 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ma kompleksy bo sama nie może schudnąć I zazdrości tym drobnym z małym biustem , sama jestem dość gruba i mam średnie piersi ale nie obrażam chudych bo nie mam kompleksów 

Jak można zazdrościć tym z małym biustem? Przecież to bezsens. 

Gość Gość

Każdy ma inny gust pojmij to jeden lubi szczupłe drugi lubi niskie trzeci doopiaste, nie każdy lubi tylko wielkie cyce , dużo wręcz nie przepada za zbyt dużym biustem 

Jakie dużo? Parę procent kryptogejów. 

Gość Gość

Nie każdy lubi duży biust szczególnie że taki szybko wiotczeje, lepsze małe kształtne 

Brednie.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość 5zet+ napisał:

Nie wygląda.

Wygląda.

Gość gość

Mi kiedyś kolega powiedział że lepsza dziewczyna z ladnymi biodrami i pupa która ma małe piersi niż taka która ma duże piersi ale brak talii i bioder 

Fajny biust jest ważniejszy.

Gość Bicku

Jednak jest różnica między małym biustem a kompletnie płaską klatką piersiową. Jak dorosła kobieta jest kompletnie płaska,  to znaczy ja mam większe cyce od niej to jest to dziwne. 

Gość Gość
23 godziny temu, Gość gość napisał:

Fajny biust jest ważniejszy.

Jako facet powiem że nie jak dziewczyna ma szczupła talie i okrągły szeroki tyłek to duże piersi mogą nie istnieć , za to jak dziewczyna ma duże piersi ale brak talii i bioder to już słabo 

Gość Gość
23 godziny temu, Gość Bicku napisał:

Jednak jest różnica między małym biustem a kompletnie płaską klatką piersiową. Jak dorosła kobieta jest kompletnie płaska,  to znaczy ja mam większe cyce od niej to jest to dziwne. 

Zupełnie płaskie się prawie nie zdarzają chyba że jakieś bardzo bardzo bardzo chude

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jako facet powiem że nie jak dziewczyna ma szczupła talie i okrągły szeroki tyłek to duże piersi mogą nie istnieć , za to jak dziewczyna ma duże piersi ale brak talii i bioder to już słabo 

Z resztą rzadko kiedy się zdarza żeby dziewczyna nie miała biustu ,każda ma nawet nie wielki 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Z resztą rzadko kiedy się zdarza żeby dziewczyna nie miała biustu ,każda ma nawet nie wielki 

A takie do ręki są wystarczające, to baby myślą że facetom są potrzebne od razu arbuzy 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A takie do ręki są wystarczające, to baby myślą że facetom są potrzebne od razu arbuzy 

Wielkie cycki to taka sama przesada jak wielkie usta czy ogromny zadek , trzeba być koneserem żeby lubić taka przesade

Gość Gość
23 godziny temu, Gość Gość napisał:

Jakie dużo? Parę procent kryptogejów. 

Obrażasz czyjś gust i jesteś wredna ,ciekawe czy byłabyś szczęśliwa gdyby ktoś powiedział że kobiety z dużym biustem lubią zoofile bo to rozmiar wymion krowy

Gość andżeu
41 minut temu, Gość Gość napisał:

To prawda. Ważniejsze są talia i tyłek, niż piersi. Anorektyczkom mówię stanowcze nie, bo to nie jest nawet estetyczne. Jak mężczyzna może woleć figurę dziecka od kobiety? Chyba tylko jeszcze niedojrzali.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość andżeu napisał:

To prawda. Ważniejsze są talia i tyłek, niż piersi. Anorektyczkom mówię stanowcze nie, bo to nie jest nawet estetyczne. Jak mężczyzna może woleć figurę dziecka od kobiety? Chyba tylko jeszcze niedojrzali.

Są różne fetysze

Dla mnie tego rodzaju tematy są z góry skazane na niepowodzenie. Dlaczego? Bo ile ludzi, tyle gustów. Każdy ma prawo lubić co innego i trzeba to uszanować. Oczywiście dyskusja odbywa się w kontrowersyjnym klimacie, bo temat nie został sformulowany w postaci pytania, tylko została w nim od razu postawiona teza, co momentalnie wywołało oburzenie u opozycji. Jak niewiele trzeba, żeby ludzie zaczęli się kłócić i wzajemnie obrażać... Czy nie lepiej zaakceptować fakt, że ktoś może mieć inne upodobania? Że jedna kobieta wygląda tak, a druga inaczej? I tak każda najprawdopodobniej znajdzie konesera swojej urody, więc nie rozumiem skąd w ludziach w ogóle taka nieodparta chęć podobania się wszystkim? Zawsze mnie to dziwiło i nadal dziwi, bo generalnie sama nigdy nie czułam potrzeby łechtania w ten sposób swojego ego :) A o facetach, którzy obrażają kobiety niespełniające ich "norm" estetycznych, to się nawet nie wypowiadam... Po prostu dno.

Gość Gość
2 minuty temu, Mizo napisał:

Dla mnie tego rodzaju tematy są z góry skazane na niepowodzenie. Dlaczego? Bo ile ludzi, tyle gustów. Każdy ma prawo lubić co innego i trzeba to uszanować. Oczywiście dyskusja odbywa się w kontrowersyjnym klimacie, bo temat nie został sformulowany w postaci pytania, tylko została w nim od razu postawiona teza, co momentalnie wywołało oburzenie u opozycji. Jak niewiele trzeba, żeby ludzie zaczęli się kłócić i wzajemnie obrażać... Czy nie lepiej zaakceptować fakt, że ktoś może mieć inne upodobania? Że jedna kobieta wygląda tak, a druga inaczej? I tak każda najprawdopodobniej znajdzie konesera swojej urody, więc nie rozumiem skąd w ludziach w ogóle taka nieodparta chęć podobania się wszystkim? Zawsze mnie to dziwiło i nadal dziwi, bo generalnie sama nigdy nie czułam potrzeby łechtania w ten sposób swojego ego :) A o facetach, którzy obrażają kobiety niespełniające ich "norm" estetycznych, to się nawet nie wypowiadam... Po prostu dno.

Ty też oceniasz wszystkich jelopow jednakowo i nie pojmujesz że każdy jest inny. Czego zatem oczekujesz? Ty ich oceniasz a liczysz że oni nie będę ciebie i innych kobiet? Weź się.

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ty też oceniasz wszystkich jelopow jednakowo i nie pojmujesz że każdy jest inny. Czego zatem oczekujesz? Ty ich oceniasz a liczysz że oni nie będę ciebie i innych kobiet? Weź się.

Zupełnie nie o to mi chodziło, nie taki wyddźwięk miała mieć moja wypowiedź. Zresztą, nieważne :) 

Gość Marzanna
49 minut temu, Mizo napisał:

No wiesz zdecydowana większość facetów lubi oceniać kobiety, o zgrozo myśląc że te normalne to obchodzi. Zrób to z nimi to wielkie oburzenie jak my patrzymy na wygląd, a nie dobre serduszko ;).

Gość w kość
Przed chwilą, Gość Marzanna napisał:

No wiesz zdecydowana większość facetów lubi oceniać kobiety, o zgrozo myśląc że te normalne to obchodzi. Zrób to z nimi to wielkie oburzenie jak my patrzymy na wygląd, a nie dobre serduszko ;).

nie zachęcaj jej!

ona powinna odstawić nienawiść!

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość w kość napisał:

nie zachęcaj jej!

ona powinna odstawić nienawiść!

I kto to mówi

2 minuty temu, Gość Marzanna napisał:

Dokładnie. I od razu przyklejona łatka "pustaka". Jeszcze powiedz, że lubisz zaradnych mężczyzn... Wtedy Ci oczy wydrapią i sklasyfikują jako materialistkę. Ale jak facet ocenia kobietę jakby była sklepową wystawą, to jest ok, przecież to norma :) Jeszcze uważają, że powinnyśmy się cieszyć, że przyciagamy uwagę, zamiast narzekać. No bo przecież jak dostaniemy wysoką ocenę w ich upokarzającej skali, to powód do dumy, nie? :)

Gość Gość
Dnia 6.10.2019 o 21:03, Gość Gość napisał:

Chyba jako gej a nie facet.

Gość Gość
Dnia 6.10.2019 o 21:46, Gość andżeu napisał:

Przecież figurę dziecka mają te bezbiustne. 

Gość Aaa

Z mojej wieloletniej obserwacji wynika, że najbardziej atrakcyjna i tak jest twarz. Jak laska ma ładna buzię, to figura jest sprawa drugorzędna.