Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gosc

jak znalezc faceta majac 30 plus ?

Polecane posty

Go艣膰 Gosc

prosze o jakies sensowne i realne rady 馃檪

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Onsam

Zagadaj mnie fajnie na portalu. Udawaj ze nic ode mnie nie chcesz. Moze tylko wyjsc do kina, na spacer, koncert. Nic a nic o jajichs swoich planach. Dalej moze samo pojsc, jak powaznych slow nie bedzie, a potem sie spotkamy, kto jest kim zobaczymy.

Na zywo to ja sam nie mam pojecia, przeciez na kurs tanca nie pojde.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

przez neta to roznie bywa, zwykle ci fajni nie maja zadnych kont na zadnych portalach, ten boom na szukanie partnera w sieci juz przeminal

nie mowie ze nie da sie tak kogos sensownego poznac, ale mozna stracic wiele lat na szukanie ta droga, a zycie szybko ucieka ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
16 minut temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

przez neta to roznie bywa, zwykle ci fajni nie maja zadnych kont na zadnych portalach, ten boom na szukanie partnera w sieci juz przeminal

nie mowie ze nie da sie tak kogos sensownego poznac, ale mozna stracic wiele lat na szukanie ta droga, a zycie szybko ucieka ..

no to jak ma szukac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

A jak偶e艣 m艂oda by艂a to gdzie艣 by艂a. Kolejna co si臋 pokr臋ci艂a na karuzeli kut....贸w a teraz szuka mi艂ego, spokojnego o dobrym sercu. Boziu jakie wy jeste艣cie niereformowalne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uftydyt
1 godzin臋 temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

A jak偶e艣 m艂oda by艂a to gdzie艣 by艂a. Kolejna co si臋 pokr臋ci艂a na karuzeli kut....贸w a teraz szuka mi艂ego, spokojnego o dobrym sercu. Boziu jakie wy jeste艣cie niereformowalne.

a mo偶e kr臋ci艂a si臋 na jednej karuzeli na艣cie lat a teraz na lodzie zosta艂a bo facet si臋 odkocha艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

nie wiem sk膮d ta panika w niekt贸rych na zasadzie "ojejku, mam 30 lat i nikogo nie mam"....ludzie, 30 lat to jeszcze m艂ody wiek. Wi臋kszo艣膰 ludzi po studiach w tym wieku dopiero zaczyna funkcjonowa膰 na rynku pracy, mo偶e dopiero wzi膮膰 kredyt na w艂asne mieszkanie, auto w leasing...wiele os贸b zrywa wieloletnie zwi膮zki, zar臋czyny itd. Wi臋c odpowied藕 brzmi - tak samo jak by艣 mia艂a 20.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Idziesz do pubu, klubu, kina, teatru, na spacer, do ksi臋garni itd itp i zagadujesz faceta kt贸ry wpadnie ci w oko. I tak poznajesz kogo艣 fajnego.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2 minuty temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

nie wiem sk膮d ta panika w niekt贸rych na zasadzie "ojejku, mam 30 lat i nikogo nie mam"....ludzie, 30 lat to jeszcze m艂ody wiek. Wi臋kszo艣膰 ludzi po studiach w tym wieku dopiero zaczyna funkcjonowa膰 na rynku pracy, mo偶e dopiero wzi膮膰 kredyt na w艂asne mieszkanie, auto w leasing...wiele os贸b zrywa wieloletnie zwi膮zki, zar臋czyny itd. Wi臋c odpowied藕 brzmi - tak samo jak by艣 mia艂a 20.聽

autorka pisze, 偶e ma 30 plus a nie r贸wno 30...no to chyba r贸偶nica czy ma np. 32聽czy 38...jak to ostatnie to nie tak 艂atwo b臋dzie聽 z facetem o ile chce takiego co chce mie膰 dzieci bo wtedy taki b臋dzie szuka艂 materia艂 na matk臋 raczej w艣r贸d m艂odszych.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natali

32 latka ma jeszcze szans臋 u 40latka

38 latka raczej ju偶 u faceta ok.50 letniego (jak moja ciotka rozw贸dka)

Udost臋pnij ten post