Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Palacyproblem

Pal膮cy problem ;)

Polecane posty

Go艣膰 Palacyproblem

Cze艣膰 wszystkim !

od ponad 5 miesi臋cy mieszkam w wynajmowanej kawalerce. Jestem osoba pal膮ca dlatego czasem wychodz臋 na balkon pali膰. Dodam tylko ze od 7-22 zazwyczaj jestem poza domem ( studiuje i pracuje), dlatego mo偶e wypale g贸ra 5 papieros贸w w ci膮gu doby g艂贸wnie w nocy. Problem polega na tym ze od oko艂o 2 miesi臋cy gdy m贸j s膮siad sko艅czy艂 remont zacz膮艂 krzycze膰 na mnie ze mam tu nie pali膰 ze jemu 艣mierdzi i ze mam wypier.... nie spodoba艂 mi si臋 ton jego wypowiedzi zw艂aszcza ze nie jestem jedyna osoba w poziomie kt贸ra pali i stara艂am si臋 robi膰 to w spos贸b nikomu nie przeszkadzaj膮cy. Dodatkowo nie podoba mi si臋 spos贸b w jaki przekaza艂 mi informacje ze mu to przeszkadza. Co by艣cie zrobili na moim miejscu ? Odpu艣ci膰 i wychdozic za ka偶dym razem na zewn膮trz czy pali膰 dalej na balkonie ? Sprawdza艂am zapisy regulaminu sp贸艂dzielni i nie ma 偶adnego zakazu dotycz膮cego palenia ale ciagle krzyki i gro藕by s膮siada nie powiem s膮 uci膮偶liwe ale z deugiej strony nie mo偶e mi niczego zabrania膰 a szczeg贸lnie w taki spos贸b.聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach