Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienawidze kobiet

Czy znowu facet was olał?Napiszcie!

Polecane posty

Gość Nienawidze kobiet

Napiszcie coś g.ł.u.p.i.e cipy o swoim durnym życiu.Chciałbym się pośmiać!!Najlepiej coś w stylu :"Znowu mnie facet olał" albo "Nie odzywa się 2 godziny ,co robić"

Gość radosław

głupie pipy, są do niczego a potem płacz że facet je rzuca

Gość Nienawidze kobiet

Są do niczego?!Dno i 7 metrów mułu!!!K.u.r.w.a jak ja tych suk nienawidze!!!

Gość Gość

My nie twoja stara która rzucił stary w kąt gdy dowiedział się że jest w ciąży z deklem.

Gość Idalia
1 minutę temu, Gość Nienawidze kobiet napisał:

Napiszcie coś g.ł.u.p.i.e cipy o swoim durnym życiu.Chciałbym się pośmiać!!Najlepiej coś w stylu :"Znowu mnie facet olał" albo "Nie odzywa się 2 godziny ,co robić"

Skąd dzisiaj w "ludziach" tyle jadu i nienawiści. O ile wogóle takie osoby można nazywać ludźmi. 

Gość Nienawidze kobiet
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

My nie twoja stara która rzucił stary w kąt gdy dowiedział się że jest w ciąży z deklem.

Nie mam żony i dziewczyny.Patologie omijam łukiem.

No niestety, ale nie mam dla Ciebie "radosnych" wieści. Ale jakby się coś zmieniło, to od razu dam znać, żebyś poczuł się lepiej :)

Gość Nienawidze kobiet
2 minuty temu, marawstala napisał:

Chciałabym, ale wtedy musiałabym skłamać...

Co byś chciała?Pisz jakoś normalnie ,żeby ludzie rozumieli.

Gość yeti

gdyby nie ta ich uroda i ta dziura miedzy nogami –bylyby kompletnie niegodne uwagi. a to i tak, gora do 35 r.ż.

2 minuty temu, Gość Nienawidze kobiet napisał:

Co byś chciała?Pisz jakoś normalnie ,żeby ludzie rozumieli.

moc to napisać : ) 

Gość Starociotka
1 minutę temu, Mizo napisał:

No niestety, ale nie mam dla Ciebie "radosnych" wieści. Ale jakby się coś zmieniło, to od razu dam znać, żebyś poczuł się lepiej 🙂

S.P.I.E.R.D.A.L.A.J  S.Z.M.A.T.O

Przed chwilą, Gość yeti napisał:

gdyby nie ta ich uroda i ta dziura miedzy nogami –bylyby kompletnie niegodne uwagi. a to i tak, gora do 35 r.ż.

Tak niewiele, a jak na Was działa... Teraz się zastanów ile jestescie warci, skoro ta "dziura" potrafi Was całkowicie omotać i bez niej wpadacie w depresje :-)

Gość yeti

Gość Gość
3 minuty temu, Gość yeti napisał:

Kobieta to stworzenie boże ,które powinno stać w oborze.A facet na kształt d.u.p.y. wziął ją do chałupy

Gość yeti
6 minut temu, Mizo napisał:

Tak niewiele, a jak na Was działa... Teraz się zastanów ile jestescie warci, skoro ta "dziura" potrafi Was całkowicie omotać i bez niej wpadacie w depresje :-)

zgadza sie - cipko - niewiele. ale biologii sie nie oszuka. gorzej, kiedy ta dziura ma więcej niż 40 lat - to już jej dzialanie na facetow powaznie szwankuje.  i co wtedy zostaje facetowi???? mlodsza dziurka €€€ LOL

Gość Nienawidze kobiet

Zgadza się,yeti! Mnie kręci u kobiet płaski brzuch.Niestety po 3.5 r.ż już przeważnie się u kobiet wylewa kałdun.Ja kiedyś swojej mówiłem.Chodz ze mną na siłownie.Poćwiczmy razem i pojezdzijmy na rowerze.NIE!!!!!Żreć tylko i leżeć na wyrze!!!!U mnie dzień bez sportu to dzień stracony.

1 minutę temu, Gość yeti napisał:

zgadza sie - cipko - niewiele. ale biologii sie nie oszuka. gorzej, kiedy ta dziura ma więcej niż 40 lat - to już jej dzialanie na facetow powaznie szwankuje.  i co wtedy zostaje facetowi???? mlodsza dziurka €€€ LOL

Pytanie tylko, czy ta młodsza was zechce... Szczerze wątpię. A jeśli nawet, to poleci tylko na kasę (o ile ją macie), a nie na waszą wątpliwą atrakcyjność :) Ale jak chcecie to żyjcie w tym swoim przeświadczeniu, że stary dziad jest dla młodej kobiety podniecający :) Takim zakompleksieńcom pozostaje tylko dowartościowywanie się "ci...kami". Najwyraźniej bez nich nie znaczycie kompletnie nic, więc stąd pochodzi ta nieodparta potrzeba "zaliczania" i przechwalania się swoimi podbojami. To musi być smutne - szczególnie jeśli każda próba spelnienia swoich fantazji okazuje się niewypałem, także mam w sobie dużo wyrozumiałości w Twoją stronę :) 

Gość Gość
21 minut temu, Gość Starociotka napisał:

S.P.I.E.R.D.A.L.A.J  S.Z.M.A.T.O

Cwelu poznański podpisz się. Idź chlać,  lepiej ci idzie jak pisanie.

Gość Gość
8 minut temu, Gość yeti napisał:

Napiszę tylko tyle - widać, że guzik wiesz o tym jakie kobiety lubią mężczyźni. Nie mam na myśli tych z nadwagą i brakiem jędrności.