Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

40 latek powinien wciaz chodzic w tshirtach z nadrukiem?

Polecane posty

Gość gosc

czy chodzc po pracy w tsirtach z nadrukiem mam szanse na poznanie zadbanej 30 lub 35 latki, pracujacej w korpo?

nie, po 40stce to już obowiązkowo koszula z ciasno wiązanym pod szyją krawatem, a w nocy piżama na długi rękaw.
warto też zacząć uczęszczać na spotkania seniorów, gdzie będziesz mógł szczerze porozmawiać o swoich problemach z pamięcią i prostatą.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

czy chodzc po pracy w tsirtach z nadrukiem mam szanse na poznanie zadbanej 30 lub 35 latki, pracujacej w korpo?

Z takim umysłem to nie masz nawet ma stara. Jprdl 🤣

Gość Gosc

Wszystko zależy od wyczucia stylu. Możesz i mieć nawet 50 lat i ubierać się modnie, łącząc tak elementy garderoby by pasowały do niej koszulki z nadrukiem. Do tego zadbana fryzura, zarost czy też nie - ważne by o siebie dbać. Natomiast na randkę wypadałoby coś elegantszego założyć 

Gość Sok
25 minut temu, Iibed napisał:

żaba ty jesteś z podkarpacia ? tam mówią "na długi rękaw" "na krótki rękaw" nigdzie indziej tego nie słyszałem. 

W warmińsko mazurskim też 

Gość kobieta.
4 minuty temu, Gość Sok napisał:

W warmińsko mazurskim też 

Nie! No chyba, że gdzieś na wsi.

Gość Sok
3 minuty temu, Gość kobieta. napisał:

Nie! No chyba, że gdzieś na wsi.

To chyba ze swojej dziury nie wyściubiasz nosa. 

Gość A@@

40 latek w tishercie to w ogóle słaby widok, chyba,że na grillu na działce.

Gość Ona
18 minut temu, Gość A@@ napisał:

40 latek w tishercie to w ogóle słaby widok, chyba,że na grillu na działce.

To co latem po pracy taki gościu ma zakładac?  Bo opròcz okazji i dress codu w pracy kazdy moze ubierac sie jak chce. 

Gość A@@

Są koszulki polo i koszule z krótkim rękawem, jeśli już tishert to raczej bez żadnych nadruków bo dojrzały mężczyzna naprawdę wygląda infantylnie w czymś takim.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość A@@ napisał:

Są koszulki polo i koszule z krótkim rękawem, jeśli już tishert to raczej bez żadnych nadruków bo dojrzały mężczyzna naprawdę wygląda infantylnie w czymś takim.

Bez przesady, to co głosisz to ściskodoopie i śmierć dla wolnych duchem. Pomijam wulgarne napisy i obsceniczne.

Gość Proste

Chłopie masz 40 na karku i pytasz innych w czym wypada ci chodzić? Tragedia. 

Gość A@@
30 minut temu, Gość Gość napisał:

Bez przesady, to co głosisz to ściskodoopie i śmierć dla wolnych duchem. Pomijam wulgarne napisy i obsceniczne.

Nie sądzę. Napatrzylam się na lysiejacych, pomarszczonych panów w t-shitach i dżinsach, widok raczej żałosny. Glowa siwieje.... Młodość ducha będzie widoczna także w stosownym ubraniu A do tego klasa osobnika da się zauważyć.

Gość A@@
Przed chwilą, Iibed napisał:

tę klasę najlepiej właśnie widać w tych koszulach z krótkim rękawem są i ludzie z wyższej klasy potrafiący do takowej krawat założyć czy marynarkę 😄

Są koszule z krótkim rękawem I koszule z krótkim rękawem droga Libed. Widzę, że Ty kojarzysz tylko te koszulki z krótkim rękawem. Nie Twoja wina.

Gość gość
3 minuty temu, Gość A@@ napisał:

Są koszule z krótkim rękawem I koszule z krótkim rękawem droga Libed. Widzę, że Ty kojarzysz tylko te koszulki z krótkim rękawem. Nie Twoja wina.

DROGA lIBED 🤣

Gość A@@
12 minut temu, Iibed napisał:

no tak nie ma jak koszule z krótkim rękawem szczyt gracji 😄 z reguły właśnie takie grażyny doradzając koszule z krótkim rękawem czy na krótki rękaw :D krytykują wygląd innych. 

tenisówki to też pewnei tak do max 15 lat póxniej to już nie wypada a baba to tylko garsonka 😄

A "Grażyna" to w 100% polskie imię wymyślone przez Adama Mickiewicza (zapewne słyszałaś o nim) dla bohaterki swojej uznanej powieści poetyckiej. Dzisiaj ktoś osmiesza to imię A prawdziwa Grażyna miała zupełnie inne cechy.

Gość A@@
10 minut temu, Iibed napisał:

nie ma znaczenia jaka to koszula właśnie o ten rękaw chodzi że koszula wyklucz krótki rękaw tak samo jak marynarka spodenki mimo że można takie coś kupić. krytykujesz innych że źle się ubierają a sama promujesz totalne wieśniactwo w ubiorze. 

tyle de mnie droga amałpo. 

Nie denerwuj się tak. Możesz wierzyć, że wszystko o koszulach i rękawach wiesz.

Gość gość
34 minuty temu, Iibed napisał:

nie ma znaczenia jaka to koszula właśnie o ten rękaw chodzi że koszula wyklucz krótki rękaw tak samo jak marynarka spodenki mimo że można takie coś kupić. krytykujesz innych że źle się ubierają a sama promujesz totalne wieśniactwo w ubiorze. 

tyle de mnie droga amałpo. 

koszula wyklucza krotki rekaw? powiedz to Cejrowskiemu ktory w tropikach w takich chodzi, bo są luzne i przewiewne  do krotkich spodenek i sa mega fajne.

Gość Starociotka

NO JAK SIE MA WIECEJ NIZ 25 I NIE JEST SIE NOLOGO TO TAK TROCHE PRZYPAL I MANCZAJLD

Gość Starociotka

A JAK KTOS ZAKLADA "KOSZULE" Z KROTKIM REKAWEM TO JUZ CWEL LVL 100

Gość

A może pozwólmy ludziom na to, by zakładali to, w czym się dobrze czują? Jeśli czyjś strój obraża nasze poczucie estetyki, to wcale nie musimy mu się przyglądać. A może nasz ubiór też kogoś denerwuje?

Gość Onsam

Hahaha. Ja tam nigdy nie chodziłem w Tshirtach z nadrukami, chyba że prawie niewidocznymi. Zwłaszcza do pracy w t - shircie? Nie, zawsze w koszuli.

Taa, może jeszcze wypada już w spodniach ubraniowych i podwłóczce z długim rękawem żeby było ciepło 🙂

Gość Starociotka
5 minut temu, Wolena napisał:

A może pozwólmy ludziom na to, by zakładali to, w czym się dobrze czują?

A MOZE JEDNAK NIE LEWACZKO?

Gość gość
1 minutę temu, Gość Starociotka napisał:

A MOZE JEDNAK NIE LEWACZKO?

nie drzyj japy! nie wiesz, ze pisanie dyzymi literami to krzyk, ktory jest zabroniony?

Gość Starociotka
2 minuty temu, Gość gość napisał:

nie drzyj japy! nie wiesz, ze pisanie dyzymi literami to krzyk, ktory jest zabroniony?

KOLO CHUUJA MI TO LATA 

Gość gość
19 minut temu, Gość Starociotka napisał:

KOLO CHUUJA MI TO LATA 

ciotka z chuujem?co to za plec?