Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator

Kobiety zaczynają się sypać w wieku 27 lat

Polecane posty

Gość Kot
15 godzin temu, Gość facet napisał:

Tylko u faceta wygląd nie jest najważniejszy jak u was, bab.  U faceta nawjazniejsza jest kasa i doświadczenie, a tego przybywa z wiekiem, więc sramy na zmarszczki, bo wy dla kasy i stabilnego zycia umiecie dawać szparki w małżenstwie. Nie wspominam o tym, ze generalnie kobiety lubią starszych, bo to prawidlowosc biologiczna.

A wy kobietki - tak naprawdę wygląd to wasz jedyny plus 20-25 macie kulminacje, później już pomału spad, więc 28-30 to wiek, gdzie lwia część z was bierze te śmiesze ślub, zeby zaklepać frajera. No i nieliczne paniusie z dobrymi genami, co maja 35 a wygląda na 27, ale i tak zawsze już będzie babą po 30stce.

Chcesz jeszcze dyskutować, czy juz Cie zjadlem?

Aa no i według badań kobiety najczęściej wola mężczyzn do 4 lat starszych, generalnie mniej więcej w swoim wieku. W ogóle generalnie podobają nam się ludzie w zbliżonym wieku. Niektórzy faceci wola młodsze, ale to jest jakaś część prymiotywow albo tych, którzy  mają kompleksy i chcą podbić sobie status społeczny. Czy chciałabym być panterką któregos z nich? Za żadne skarby świata. A młode dziewczyny z którymi się wiążą lubią w nich tylko ich hajs, dlatego później kończą ocyganieni - patrz Johnny Depp 🤣 Mam 25 lat i myślę że limit to straszy o 10, ale to i tak byłoby trochę dużo. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Aniołka lol już konia stlukles dziś?

Te teksty o waleniu konia są na poziomie dna intelektualnego 

Gość 9393
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Aniołka lol już konia stlukles dziś?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość 9393 napisał:

Twój trolling to właśnie poziom takowego dna...stare niemodne i do chúja niepodobne.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Twój trolling to właśnie poziom takowego dna...stare niemodne i do chúja niepodobne.

Skończyłaś chociaż szkole specjalną? Bo te teksty są tak słabe że aż się płakać chce

Gość Margaretka_G
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Do 30tki jeszcze się trzymają,sypać się zaczynają po 30tce.

Piszesz głupoty. Nie generalizuj. Każda ma inne geny.

A kolej rzeczy na tym świecie jest taka, że od urodzenia się tylko starzejemy.

Sypać się po 30 stce? Skąd ty to wytrzasnąłeś/łaś?  

Gość Margaretka_G

O przepraszam, w tytule tematu jest że od 27 roku się sypią😂 Szczyt głupoty

Nie potrzebna jest żadna medycyna estetyczna, co niektórym nawet. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Margaretka_G napisał:

Piszesz głupoty. Nie generalizuj. Każda ma inne geny.

A kolej rzeczy na tym świecie jest taka, że od urodzenia się tylko starzejemy.

Sypać się po 30 stce? Skąd ty to wytrzasnąłeś/łaś?  

Bo żaden człowiek nie zaczyna wyglądać w wiekiem lepiej tylko gorzej, pogodz się z tym, jedyne młodo wyglądające kobiety to Selena Gomez lub mila  kunis , polki nie mają takiej urody 

Gość Margaretka_G

O przepraszam, w tytule tematu jest że od 27 roku się sypią😂 Szczyt głupoty.

Nie potrzebna jest żadna medycyna estetyczna, co niektórym nawet. 

Gość Stara peezda
21 minut temu, Gość gość napisał:

Do 30tki jeszcze się trzymają,sypać się zaczynają po 30tce.

Kolejny mundry koniobijca na babskim forum, skąd się biorą takie przegrywy życiowe? To jest chyba normalne, że każdy się sypie, a nie młodnieje. Ty już nie jesteś estetyczny, za 5 lat będzie tragedia, spójrz w lustro i pogódź się z faktami. Kasy ani rozumu też nie masz.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Stara peezda napisał:

Kolejny mundry koniobijca na babskim forum, skąd się biorą takie przegrywy życiowe? To jest chyba normalne, że każdy się sypie, a nie młodnieje. Ty już nie jesteś estetyczny, za 5 lat będzie tragedia, spójrz w lustro i pogódź się z faktami. Kasy ani rozumu też nie masz.

Tak samo jak ty 

Gość Gość

Nawet prowokacji już nie potraficie pisać.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nawet prowokacji już nie potraficie pisać.

Współczuję Ci problemów 

Gość Stara peezda
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak samo jak ty 

I tu się mylisz incelu, bo jestem bogata i takie polaczki-konusy w krótkich spodenkach jak ty noszą mi bagaże, naprawiają spłuczki w kiblu i ślinią się na widok napiwków, które im łaskawie zostawiam w restauracjach. Jesteś przegrywem i koniobijcą na wieki wieków. Nie ta kasta:)

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Stara peezda napisał:

I tu się mylisz incelu, bo jestem bogata i takie polaczki-konusy w krótkich spodenkach jak ty noszą mi bagaże, naprawiają spłuczki w kiblu i ślinią się na widok napiwków, które im łaskawie zostawiam w restauracjach. Jesteś przegrywem i koniobijcą na wieki wieków. Nie ta kasta:)

Chwalisz się czy zalisz? Ja i tak wolę biedna seksowna słodka kobietę niż brzydkiego bogatego babochlopa

Gość Stara peezda
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Chwalisz się czy zalisz? Ja i tak wolę biedna seksowna słodka kobietę niż brzydkiego bogatego babochlopa

Ale do takich starych babochłopów musisz niestety się łasić, bo jesteś bida z nędzą bez swojego kąta, całe życie będziesz się przed nami płaszczył:))) Uwielbiam z koleżankami na stanowiskach nabijać się z takich przegrywów jak ty:)))

Gość Ona

Zgadzam się! Jak miałam 27 lat to mnie jeszcze pytano do jakiego liceum chodzę.  Teraz mam 32 i już pytają, co studiuję :/

Ech...posypałam się:(

Gość Gość
8 godzin temu, Gość Stara peezda napisał:

Ale do takich starych babochłopów musisz niestety się łasić, bo jesteś bida z nędzą bez swojego kąta, całe życie będziesz się przed nami płaszczył:))) Uwielbiam z koleżankami na stanowiskach nabijać się z takich przegrywów jak ty:)))

Mam swój dom pustaku

Gość Gość
8 godzin temu, Gość Stara peezda napisał:

Bo twoje koleżanki są tak samo nic nie warte jak ty

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Ona napisał:

Zgadzam się! Jak miałam 27 lat to mnie jeszcze pytano do jakiego liceum chodzę.  Teraz mam 32 i już pytają, co studiuję 😕

Ech...posypałam się:(

Polki po 30 to naprawdę szrot w większości, młodo wyglądają tylko te z okrągłą twarzą małym nosem i serduszkowatymi ustami coś Ala Selena Gomez,,w Polsce takich lasek nie ma 

Gość Gość

Polki są ładne za młodu później bida z nędza, szczerze mówiąc to typowa polka mimo że jest słowianka to wygląda bardziej jak niemka niż ukrainka , A do pary z brzydota paskudny charakter 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Polki po 30 to naprawdę szrot w większości, młodo wyglądają tylko te z okrągłą twarzą małym nosem i serduszkowatymi ustami coś Ala Selena Gomez,,w Polsce takich lasek nie ma 

Jak to nie ma? Mało jest z  okrągłą twarzą? Ja taką mam.

Gość Gość
15 minut temu, Gość gość napisał:

Jak to nie ma? Mało jest z  okrągłą twarzą? Ja taką mam.

Nie chodzi o okrągłą jak słowianski kartofel tylko o taka słodka buzię jak Selena Gomez okrągłą twarz mały nosek słodkie oczy i usta 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nie chodzi o okrągłą jak słowianski kartofel tylko o taka słodka buzię jak Selena Gomez okrągłą twarz mały nosek słodkie oczy i usta 

Albo azjatycka piosenkarka lisa manoban

Gość Gość

Polkom się wydaje że wyglądają młodo bo już wieku 30 lat wyglądają gorzej i starzej od 40 letnich azjatek 

Gość Zabawne
9 godzin temu, Gość Stara peezda napisał:

A potem idziecie po następne rozkazy i rozporządzenia myśląc o tym jak to boli ... dzięki której jesteś tu gdzie jesteś? Przykra prawda, kobiety to tylko pionki. Żeby coś osiągnąć to Ty musisz się łasić i przymilać, co zwykle kończy się sprzedaniem ciała za stanowisko. Oczywiście tylko w przypadku gdy nie masz własnego zdania i można Tobą sterować.  

Gość moskal

baby to tępe bydło, jeszcze ryje mejkapem niszczą

Gość Gość
Dnia 7.10.2019 o 00:01, Gość ktos napisał:

i co z tego, ze zakola? jak wy dla stabilnego zycia nawet flaka potraficie ciągnąć (wiem z doswiadczenia)

Masz flaka?

Gość Cos i nic
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Polkom się wydaje że wyglądają młodo bo już wieku 30 lat wyglądają gorzej i starzej od 40 letnich azjatek 

Widziałeś może choć raz Azjatkę na żywo i to taką po 40 ce? 

Mysle, ze nigdy bo byś wiedział jak Azjatka wyglada po zmyciu makijażu :)

Gość gość
2 godziny temu, Gość Cos i nic napisał:

Widziałeś może choć raz Azjatkę na żywo i to taką po 40 ce? 

Mysle, ze nigdy bo byś wiedział jak Azjatka wyglada po zmyciu makijażu 🙂

i bez operacji plastycznych które tam sa tanie i powszechne i to robia takie jakich w europie sie boja- wydłuzanie nóg, podnoszenie nosa, piersi, oczy, zmiana kształtu żuchwy.