Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator

Kobiety zaczynają się sypać w wieku 27 lat

Polecane posty

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Ola napisał:

Przykro mi nie muszę mieć mężczyzny na boku, bo mój dla mnie jest bardzo przystojny i wspaniały :). Jakoś z tego polskiego męskiego szlamu można jeszcze znaleźć ambitnych, dbających o siebie mężczyzn. Natomiast wiesz nie wystarczy chcieć pięknej Azjatki, jeszcze takiej trzeba się spodobać ;). Polacy wśród innych kobiet (za tymi z biedniejszych krajów z wiadomych przyczyn) nie mają brania. Jak nie wierzysz to jedź do Japonii czy Korei. Dobra już kończę, bo mój mnie woła ;).

Tak samo jak Polacy biorą takie jak ty bo nie mają lepszej opcji , ale w miarę rozwoju będzie coraz więcej miłych pięknych ukrainek i azjatek , które nie używają do wypowiedzi tak cynicznego języka jak ty 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Tak samo jak Polacy biorą takie jak ty bo nie mają lepszej opcji , ale w miarę rozwoju będzie coraz więcej miłych pięknych ukrainek i azjatek , które nie używają do wypowiedzi tak cynicznego języka jak ty 

Na dobra sprawę to większość polek nawet nie jest specjalnie ładnych, A jak jakieś są to najczęściej są inteligentne i skromne 

Gość Gość
9 minut temu, Gość Ola napisał:

Przykro mi nie muszę mieć mężczyzny na boku, bo mój dla mnie jest bardzo przystojny i wspaniały :). Jakoś z tego polskiego męskiego szlamu można jeszcze znaleźć ambitnych, dbających o siebie mężczyzn. Natomiast wiesz nie wystarczy chcieć pięknej Azjatki, jeszcze takiej trzeba się spodobać ;). Polacy wśród innych kobiet (za tymi z biedniejszych krajów z wiadomych przyczyn) nie mają brania. Jak nie wierzysz to jedź do Japonii czy Korei. Dobra już kończę, bo mój mnie woła ;).

Polki też już nie mają brania na zachodzie bo są brzydkie w porównaniu do azjatek latynosek ukrainek i rosjanek więc spusc z tonu 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Polki też już nie mają brania na zachodzie bo są brzydkie w porównaniu do azjatek latynosek ukrainek i rosjanek więc spusc z tonu 

Polka to może być ładna w Polsce bo nie ma zbyt dużej konkurencji za granicami dopiero widać jaka nędza tutaj jest z kobietami, polka wśród azjatek ginie w tłumie pięknych kobiet 

Gość Gość

I jedynie młodo wyglądające kobiety to te z małym nosem okrągłą buzia i sercowatymi ustami , takich polek prawie nie ma , A kazda na kaffe opisuje się jako miss 

Gość Gość

W Polsce każda uważa że wygląda na 20 lat nawet jak ma 60 Bo jej jeden czy drugi napalony mietek tak powiedzieli , no kurde powiedzcie mi gdzie te wszystkie piękne polki jak na ulicach się widzi nędze, jedna na 1000 może ma słodka twarz z dużymi oczami małym noskiem i delikatna okrągłą twarzą 

Gość obsługa samolotu
4 godziny temu, Mizo napisał:

Uff, to na szczęście została mi jeszcze odrobina młodości... Kamień z serca. Jak skończę 27 lat to strzelę sobie w łeb, żeby Cię swoją twarzą nie gorszyć :) 

Senk ju weri macz

Gość Gość
9 godzin temu, Mizo napisał:

Uff, to na szczęście została mi jeszcze odrobina młodości... Kamień z serca. Jak skończę 27 lat to strzelę sobie w łeb, żeby Cię swoją twarzą nie gorszyć 🙂

PIE.RDOLNIETA W GLOWE LESBA

Gość Kobieta

Zbiorowisko inceli 😂 

Plujcie plujcie, takich to nawet kobieta po menopauzie nie tknie, bo nie jest sie posniecajacy.

Gość Kobieta
Przed chwilą, Gość Kobieta napisał:

Zbiorowisko inceli 😂 

Plujcie plujcie, takich to nawet kobieta po menopauzie nie tknie, bo nie jest sie posniecajacy.

* nie jestescie

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Kobieta napisał:

Zbiorowisko inceli 😂 

A skąd ta pewność że Ciebie ktoś tknie ?

Od 25 starzeje się powolutku... A od 35 r.z. proces starzenia przyspiesza... Tak ponoć jest : ) 

ale mężczyzn też to nie omija : )

Gość Gość
22 minuty temu, Gość Gość napisał:

A skąd ta pewność że Ciebie ktoś tknie ?

Pewnie liczy na jakiegoś zdesperowanego Kongo-pytongo. Lepiej niech se razem mizo weźmie gumowy młotek i pierdoolnie w ten durny łeb😂

Gość Gość

Powiedzmy sobie szczerze i kobiety i faceci się sypią rowno 

Gość Gosc
10 godzin temu, Gość Gość napisał:

W Polsce każda uważa że wygląda na 20 lat nawet jak ma 60 Bo jej jeden czy drugi napalony mietek tak powiedzieli , no kurde powiedzcie mi gdzie te wszystkie piękne polki jak na ulicach się widzi nędze, jedna na 1000 może ma słodka twarz z dużymi oczami małym noskiem i delikatna okrągłą twarzą 

Ja mam okragla twarz (nie pyzatą, bo jestem szczupla, ale szeroko rozstawione kosci policzkowe)i to mój kompleks, przez to brzydko wychodze na wielu zdjęciach, jestem niefotogeniczna. Mówią ze jestem ładna, mam symetryczne, lagodne rysy twarzy, dość duże usta a oczy chyba ani małe ani duże, takie średnie i nos normalny, nie jakiś wielki ale tez nie malutki. Kiedyś miałam większe powodzenie. Mam 27 lat i wyglądam młodo (może tez przez to ze nie pale ani nie pije, zdrowo się odzywiam), każdy daje mi średnio 21-23 lata, wiec nie wiem czym spowodowany jest spadek powodzenia, tym bardziej ze  schudlam z rozmiaru m/l na S (wczesniej przytylam ale tylko w nogach i troche na brzuchu, nigdy nie byłam gruba tylko okraglejsza ale wtedy jakoś miałam większe powodzenie) czuje jakbym miała wypisane na czole ze nie jestem juz aż taka młoda, Ze bliżej mi do 30stki chociaż każdy daje mi kila lat mniej... 😐

Gość Gosc

Powiedzmy sobie szczerze, najwiecej do powiedzenia w temacie kobiecej urody maja incele, ktorzy nie maja co liczyc na względy u zadnej z pan. Obrzydzaja sobie plec piekna, co przynosi im chwilowa ulge, jednak, niestety nie moga wyzbyc sie frustracji, ktora zgasic moze jedynie obecnosc kochajacej (bo piekno to rzecz gustu) kobiety. No coz panowie, moze warto zmienic troche podejscie, to i swiat i kobiety stana sie piekniejsze 😉

Gość wewerw

Mogłabym odpowiedzieć, że cóż, mężczyźni nazywani są właśnie dlatego "płcią brzydką", że zawsze paskudnie i obleśnie wyglądają.

Gość Czosnek

Ciekawe zjawisko: wspaniali, wysportowani i młodzi bogowie z kasą i pozycją, którzy nie mogą się opędzić od młodych modelek z małymi noskami i dużymi oczami, przesiadują na forum dla bab i co tydzień zakładają tematy o tym, jak kobiety szybko się sypią. Jak dla mnie to rozpaczliwy skowyt frustratów:))  Czytam te posty dla rozrywki przy porannej kawusi:) Nie wyobrażam sobie, żeby mój facet lub jakikolwiek kolega zakładał takie tematy. Koledzy dj'e siedzą na forach muzycznych, koledzy z biura - na linkedin i innych forach dla profesjonalistów, nawet jeden kolega który jest brzydkim prawiczkiem, okupuje strony z memami i anime, ale na litość boską, nikt nie siedzi na forum dla bab:)))) trzeba być niesamowitym przegrywem, lub wykorzystanym seksualnie przez babcię nieszczęśnikeim, żeby non stop jarać się tym samym. Drodzy panowie, kobiety się sypią i wy też się sypiecie i śmierdzi wam z buzi, taka kolej rzeczy. Trochę dystansu.

Gość Gość

Nie sypac tylko wygladac na swoj wiek. Dorosle kobiety nie powinny miec nawet dziewczecego uroku bo sa kobietami, nie dziecmi. Jak sie zdarzy, ze prosza o dowod to troche zazenowana jestem, a nie ciesze sie, ze dalej wygladam jak gowniarz

Gość Gosc

Oni nie siedza na forum dla bab. Oni tu przybywaja z misja niesienia "prawdy" w przerwach od gry w cs,'a czy innej gimbusiarskiej gierki 😉 Generalnie pluja na nas jadem, bo sie do nich jeszcze nie odezwala zadna piekna azjatka, gotowa porzucic swoj rodzinny laos dla zycia na zapupiu u boku wspanialego, podstarzalego polskiego frustrata- przegrywa 😄

Gość Gosc

Wiadomo Mloda to do 20 a potem juz zuzyta. Jak ma 25 to jeszcze Ale potem juz z gorki. Zmarchy,parchy i rozklapciocha 

Gość Gość

Jakoś se trzeba tłumaczyć niepowodzenia na tym polu. 

Gość

Dobre! 😄 Dobijam do trzydziestki i... jakoś nic się ze mnie nie sypie 😉 A może powinnam już sobie trumnę kupić? 🤔 Normalnie wstyd żyć mając tyle lat 😂 Świat jest przecież tylko dla pięknych młodzieńców, którzy nigdy nie będą mieli trzydziestu lat, bo ich starzenie się ominie.

Gość ccc

Kobiety uderzają o ścianę około 35 roku życia, gdzie bezpowrotnie tracą dużo na  atrakcyjności. Dla facetów ściana nie istnieje.

Gość Czosnek
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Oni nie siedza na forum dla bab. Oni tu przybywaja z misja niesienia "prawdy" w przerwach od gry w cs,'a czy innej gimbusiarskiej gierki 😉 Generalnie pluja na nas jadem, bo sie do nich jeszcze nie odezwala zadna piekna azjatka, gotowa porzucic swoj rodzinny laos dla zycia na zapupiu u boku wspanialego, podstarzalego polskiego frustrata- przegrywa 😄

Jestem wdzięczna wszystkim, którzy łaskawie niosą kaganiec wiedzy i sprzedają mi prawdy życiowe, jednakże to, że się sypię i w końcu zupełnie pomarszczę, wiedziałam już od dawna:) Mam jednak trochę inne podejście do ludzi - zamiast przypominać im, że się sypią i umrą, wolę zwracać uwagę na ich dobre cechy i podnosić na duchu. Dobra energia wraca. A co wróci do chłopców piszących tu o rozklapiochach, starych mordach i obwisłych cyckach? Na pewno nie modelka z Azji xD

Gość Gosc
7 minut temu, deLegatka napisał:

Dobre! 😄 Dobijam do trzydziestki i... jakoś nic się ze mnie nie sypie 😉 A może powinnam już sobie trumnę kupić? 🤔 Normalnie wstyd żyć mając tyle lat 😂 Świat jest przecież tylko dla pięknych młodzieńców, którzy nigdy nie będą mieli trzydziestu lat, bo ich starzenie się ominie.

A ktora tu sie przyzna zejuz prochno

Gość Czosnek
8 minut temu, Gość ccc napisał:

Kobiety uderzają o ścianę około 35 roku życia, gdzie bezpowrotnie tracą dużo na  atrakcyjności. Dla facetów ściana nie istnieje.

No i co w związku z tym?:)

Gość Gość
11 minut temu, Gość ccc napisał:

Dla was ścianą są zarobki. Nie masz szans na młodą dupę gdy jesteś biedny i stary nawet wyglądajac jak model. Powiedzcie to waszym matkom nad którymi się sracie z szacunku.

Gość Gość

Wiekszosc z facetow uderza w sciane duzo wczesniej. Ilu jest lysiejacych dwudziestoparolatkow? Zaczynaja tyc na potege jak tylko metabolizm zwalnia po 25roku zycia, a oni dalej jedza kebaby i burgery, zapijajac piwem. Paskudne cery, obwisle ciala, i mysli taki cep, ze pod 40 sie "wyrobi"

Gość Gosc

Dajcie spokoj, koledzy z kafeterii nigdy nie mieli szansy nawet ujrzec tej "sciany", a co dopiero sie od niej odbic. Reasumujac, nawet jesli wasza teoria jest prawdziwa- to wiekszosc kobiet do tych 27-35 lat pozna, co to milosc, bliskosc, sex, wejdzie jakies w zwiazki, a wy panowie mozecie tylko zazdroscic i sie pieklic. Przestancie wiec dridzy incele tak te swoje ryjki krzywic, bo sie wam brzydkie zmarszczki robia