Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator

Kobiety zaczynają się sypać w wieku 27 lat

Polecane posty

Gość Ona
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Polki po 30 to naprawdę szrot w większości, młodo wyglądają tylko te z okrągłą twarzą małym nosem i serduszkowatymi ustami coś Ala Selena Gomez,,w Polsce takich lasek nie ma 

Nie zgodzę się.  Ja nie mam okrągłej buzi a wyglądam na mniej.  Kwestia genow i trybu życia.  Ja akurat nie piłam alkoholu nigdy ani sie nie malowalam.  No i nigdy nie jadlam fast foodow co jest powszechne u osòb miedzy 15 a 25rokiem zycia.

Skąd zreszta mozna wuedziec czy ta pani mijana na ulicy wygladająca na 25 nie ma czasem 35 i odwrotnie?  Przeciez nie zapytasz przechodniow ile mają lat. 

Poza tym mam wrazenie,  ze tu jest mowa o tzw karynach i januszach a tacy ludzie zawsze wygladają starzej. 

Gość 30+

Autor chyba nie wie jak wygląda przeciętna Azjatka tudzież Ukrainka... W każdym razie może warto się zastanowić nad swoim zachowaniem/sposobem myślenia skoro nie dane mu było przeżyć miłych doświadczeń z Polkami? Poza tym faktycznie jak się widzi ludzi na ulicy, to fe facto nie mamy pojęcia ile mają lat 😉

Gość taki obraz wasz
20 godzin temu, Gość Lora napisał:

A mam namiętnego faceta, z dobrym wykształceniem, który gra na gitarze i nazywa mnie swoją królową.

Obcokrajowców kochacie, ale kiedy Polak taki jest, to kopiecie go w doopę.

Gość Gosc
23 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Ja mam okragla twarz (nie pyzatą, bo jestem szczupla, ale szeroko rozstawione kosci policzkowe)i to mój kompleks, przez to brzydko wychodze na wielu zdjęciach, jestem niefotogeniczna. Mówią ze jestem ładna, mam symetryczne, lagodne rysy twarzy, dość duże usta a oczy chyba ani małe ani duże, takie średnie i nos normalny, nie jakiś wielki ale tez nie malutki. Kiedyś miałam większe powodzenie. Mam 27 lat i wyglądam młodo (może tez przez to ze nie pale ani nie pije, zdrowo się odzywiam), każdy daje mi średnio 21-23 lata, wiec nie wiem czym spowodowany jest spadek powodzenia, tym bardziej ze  schudlam z rozmiaru m/l na S (wczesniej przytylam ale tylko w nogach i troche na brzuchu, nigdy nie byłam gruba tylko okraglejsza ale wtedy jakoś miałam większe powodzenie) czuje jakbym miała wypisane na czole ze nie jestem juz aż taka młoda, Ze bliżej mi do 30stki chociaż każdy daje mi kila lat mniej... 😐

Co wy na to? Ktoś się wypowie? 

Gość Benek

Moja niunia ma 43 lata wygląda na 30 i nie zamienię jej na młodszy model.Kocham Cię