Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet, który zamilkł po pierwszym seksie na ponad tydzień nagle się odezwał

Polecane posty

Gość gość

Jak byście się zachowały? Wcześniej przed seksem odezwał sie codziennie. Tłumaczyć sie natłotkiem róznych spraw 😕  Nie wierzę mu oczywiście, ale tez zalezało mi na nim bardzo...

Gość ccc

Czas na drugi seks, to się odezwał.

Gość Gość

Zdobył co chciał i baju o baj

Gość Gość

Baby są łatwe spuscil z krzyża i zapomniał o tobie szuka nowej 

Gość Gosc

To jasne, nie zależy mu na Tobie ale pewnie znowu go jaja swedza wiec do seksu Cie weźmie. I nie wierz w bajeczki o natłoku spraw i braku czasu, oni ZAWSZE tak się tłumacza ale jeśli im zależy to wygospodaruja chwile w ciagu dnia żeby napisać choćby 1-2 smsy. To kwestia chęci. No ale skoro ją się wkrecilas to moge się założyć ze polecisz do niego, będzie seks, potem.znowu on zamilknie na ilesndni a przypomniał sobie o Tobie kiedy bedzie miał ochotę na seks. 

Gość Gość

Pisałam, że znów się odezwie. Tresuje Cię, żebyś nie pomyślała, że to poważne, żebyś zaakceptowała, że jesteś tylko czasoumilaczem. Lepiej pocierpiec teraz, ale mieć satysfakcję, że Ty go pognałaś, niż dać się niedługo całkowicie olać i cierpieć jeszcze bardziej. 

Gość Gość

Pewnie znowu to ty masz przyjechać do jego miasta. Cwaniak. Niech przyjedzie do ciebie i zaprosi na obiad bez seksu. Założę się, że ma za dużo pracy 🙂

Gość karramba345

No to bylo do przewidzenia, ze sie odezwie. a ty oczywiscie polecisz, bo ON ci mowil jak to bardzo chce czegos stalego, bla, bla, bla   wszystko zeby cie zaliczyc, a ty mu oczywiscie zdesperowana we wszystko uwierzylas.

Gość
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Jak byście się zachowały? Wcześniej przed seksem odezwał sie codziennie. Tłumaczyć sie natłotkiem róznych spraw 😕  Nie wierzę mu oczywiście, ale tez zalezało mi na nim bardzo...

Piszesz "zależało" a nie, że zależy. W czym więc problem? Potraktuj go tak jak on Ciebie. Zamilknij na tydzień. Jeśli mu zależy przetrzyma to i będzie nadal się starał. Wątpię, że tak się stanie ale co Ci szkodzi zobaczyć?

Gość Gość  gosc
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Olej go!!! 

Gość Gosc
6 godzin temu, Gość karramba345 napisał:

No to bylo do przewidzenia, ze sie odezwie. a ty oczywiscie polecisz, bo ON ci mowil jak to bardzo chce czegos stalego, bla, bla, bla   wszystko zeby cie zaliczyc, a ty mu oczywiscie zdesperowana we wszystko uwierzylas.

No dokładnie 

Gość Gośćxx

Miałam dość podobną sytuację, w której seks nam rzeczywiście nie wychodził (opadał mu...) i facet napisał za 2 tyg, że się wstydzi i drugiego razu nie będzie. Innym razem sytuacja jak u autorki - chodziło typowo o seks bez zobowiązań.