Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia

dylemat

Polecane posty

Gość gosia

Mieszkamy w niewielkim miesc ie. Okazało się ze wychowawczynią naszej córki ma być byla dziewczyna meza. Dodam że nie było długo ze sobą. Ona zerwała. Ale przed naszym slubem próbowała odnowić kontakt. Mąż odpisywal grzecznosciowo ale nie odmówił związku. Nie wiem czy przesadzam chcąc zmienić klasę? O plotkach już nie wspomnę.  Co robić ? 

Gość Wiem co mówię
Przed chwilą, Gość gosia napisał:

Mieszkamy w niewielkim miesc ie. Okazało się ze wychowawczynią naszej córki ma być byla dziewczyna meza. Dodam że nie było długo ze sobą. Ona zerwała. Ale przed naszym slubem próbowała odnowić kontakt. Mąż odpisywal grzecznosciowo ale nie odmówił związku. Nie wiem czy przesadzam chcąc zmienić klasę? O plotkach już nie wspomnę.  Co robić ? 

Przewrażliwiona jesteś, kiedy ją pukał to pukał, teraz ciebie puka i ciesz się. Jakby co to klasę możesz zmienic choćby po roku, myślę ze nie będzie takiej potrzeby.

Gość gosia

Nie uprawiali seksu. To był krótki związek. Ale po latach przed slubem usilnie próbowała odnowić kontakt.

Gość Wiem co mówię
Przed chwilą, Gość gosia napisał:

Nie uprawiali seksu. To był krótki związek. Ale po latach przed slubem usilnie próbowała odnowić kontakt.

To tym bardziej.  Uprawiali, nie uprawiali ... materacem nie byłaś.