Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta

Propozycja pracy od byłego pracodawcy

Polecane posty

Gość Marta

Kilkanaście lat temu pracowałam w firmie, gdzie dobrze zarabiałam, ale niestety atmosfera pracy była fatalna. I to głównie przez szefową. Ona wprowadzała zastraszanie ludzi, skłócała wszystkich w biurze. Ogólnie stosowała mobbing. Odeszłam z dnia na dzień, mimo bardzo dobrych zarobków i bardzo bliskiej odległości z domu do pracy. Miałam dosyć. Codzienny strach, wręcz biegunka z nerw. Weszłam w inną branżę, zaczynając od zera. Teraz zarabiam w miarę dobre pieniądze, ale mam dalej do pracy, bo 50 minut dojeżdżam. Atmosfera jest super. Lubię to co robię. Jakiś czas temu moja była szefowa zaproponowała mi powrót do pracy. Dała pensję o 2 tys wyższą niż zarabiam. Oczywiście zapewniając że jest w firmie super. Wiele sie pozmieniało, ona podobno też dużo zrozumiała..... Hmmmm.... I nie wiem co robić..... Postawić na lepsze zarobki i pracę w odległości 5 min drogi od domu czy na fajną atmosferę ale gorsze zarobki i daleko..... Co byście zrobili? 

Gość Gość

Ja bym nie zmieniał

Gość gość

Na początek dopytaj się osób tam pracujących jak rzeczywiście wygląda atmosfera w firmie.