Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś tu nie gra

Dlaczego tyle ludzi ma depresje?

Polecane posty

Gość facet
2 minuty temu, Gość Parassolka napisał:

Mój mąż np jest słaby uzaleznił się od leków i amfetaminy .

Przy takim wściekłym babsku można się łatwo uzależnić od byle czego. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Parassolka napisał:

Ja nie mam żadnej nerwicy ani żadnej depresji a biorę byka za rogi bo nie pekam.Tylko słabe charaktery pękają .Mój mąż np jest słaby uzaleznił się od leków i amfetaminy .Nie znoszę słabych ludzi.Trzeba umieć się nie poddawać.

Tak bardzo bierzesz byka za rogi, zr kazdy komentarz cie wylrowadza z rownowagi. Zrobilas sobie dziecko z narkomanem i teraz nie wiesz co z zyciem zrobic

Sama potrzebujesz mocnych lekow

Gość Parassolka
5 minut temu, Gość gość napisał:

Bo świat pędzi do przodu coraz szybciej i niektórzy tego tempa psychicznie nie wytrzymują

To nie to.

Gość Parassolka
1 minutę temu, Gość facet napisał:

Przy takim wściekłym babsku można się łatwo uzależnić od byle czego. 

uzależniony był już zanim się poznaliśmy więc nie masz racji i nie znasz mnie.Je leki garściami a cpal już przed ślubne a nawet poł do oporu.Z pijaństwo ja bo wyciągnęłam Obrażasz mnue piranii!

Gość gość

Biedny musi być ten mąż Parassolki, zaczyna mi go być żal. 

Gość facet
3 minuty temu, Gość Parassolka napisał:

uzależniony był już zanim się poznaliśmy więc nie masz racji i nie znasz mnie.Je leki garściami a cpal już przed ślubne a nawet poł do oporu.Z pijaństwo ja bo wyciągnęłam Obrażasz mnue piranii!

To po co za niego wyszłaś??? żeby go potem oskarżać? Pewnie pije bo nie może z toba wytrzymać! Największy abstynent by wpadł w nałóg, mając taką żonę. 

Gość Parassolka
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak bardzo bierzesz byka za rogi, zr kazdy komentarz cie wylrowadza z rownowagi. Zrobilas sobie dziecko z narkomanem i teraz nie wiesz co z zyciem zrobic

Sama potrzebujesz mocnych lekow

Idz się leczyć bo nie wiesz o czym piszesz.Mnie z równowagi ?ha ha nie rosmiszaj mnie.Znam swoją wartość i mam swoje zdanie na pewne tematy.Tylko tyle i aż tyle.Przyszedłeś tu się na mnie wyżywac to zostaje lepiej do psychiatry .Nie pozwolę ci wylewać na mnie wiadra pomyj psychopato/psychopatko

Gość Parassolka
7 minut temu, Gość facet napisał:

To po co za niego wyszłaś??? żeby go potem oskarżać? Pewnie pije bo nie może z toba wytrzymać! Największy abstynent by wpadbł w nałóg, mając taką żonę. 

Wyszlam za niego kiedy pił ale wyciagnelam go z tego .O narkorykach dowiedzialam sie od sąsiadki po ślubie Potwierdziło się .Cpie od 17r życia tylko się z tym krył.Wiecznie jest bez kasy.Leki je garściami jak cukierki .Pełno dzieci na boku z innymi babami. Nawet teraz jest taka jedna w ciąży ale ja nie o Tym pisałam i temat nie o mnie ani o moim życiu prywatnym więc.Koniec tematu.!Wypowiadaj się na temat a nie startuj do mnie.To są moje prywatne sprawy.Ze mną wytrzymać ?chyba ja z nim.Nie macie pojęcia co to za czlowiek i co ma na sumieniu.Ide stad .

Gość Parassolka
8 minut temu, Gość facet napisał:

To po co za niego wyszłaś??? żeby go potem oskarżać? Pewnie pije bo nie może z toba wytrzymać! Największy abstynent by wpadł w nałóg, mając taką żonę. 

Jaka niby?

Gość Parassolka
11 minut temu, Gość facet napisał:

Pił bo cała jego rodzina pije.Tak został wychowany .Dla nich to norma.Pił kiedy się poznaliśmy przy mnie przestał.Nawet sąsiedzi się pytali ,,coś Ty z nim zrobiła ze do kościoła zaczął chodzić i pić przestał""?Takie było zdziwienie.Więc skończ mnie obrażać bo sobie tego nie życzę!

13 godzin temu, Gość coś tu nie gra napisał:

Dlaczego tyle ludzi ma depresje?

Ponieważ są wychowywani w cieplarnianych warunkach, po czym życie ich weryfikuje i psychika nie daje rady. Ponieważ system jest antyludzki. Ponieważ jest zbyt duży rozdźwięk pomiędzy wyuczonymi ideałami, a realiami. Ponieważ ludzie o siebie nie dbają, ulegają modzie i propagandzie, czym niszczą sobie zdrowie, szczególnie system nerwowy i hormonalny. Ponieważ 'depresja' jest w modzie i może się nią zasłonić każdy.

13 godzin temu, Gość coś tu nie gra napisał:

system wybija ludzi wrażliwych

Człowiek wrażliwy sobie poradzi, nadwrażliwy i przeczulony na swoim punkcie nie.

Gość Gosc2

Ja mam depresje z powodu zmęczenia, konkurencji, która podkłada mi świnie, i nieżyczliwych ludzi, którzy z zazdrości próbują mnie zniszczyć. Nic nikomu nie ukradłam wszystko mam dzięki ciężkiej pracy. Dla świetego spokoju mogłabym zwolnić, ale wtedy wszystko przepadnie co z trudem osiągnęłam i włożyłam całe serce. 

Gość Parassolka
11 minut temu, Gość Gosc2 napisał:

Ja mam depresje z powodu zmęczenia, konkurencji, która podkłada mi świnie, i nieżyczliwych ludzi, którzy z zazdrości próbują mnie zniszczyć. Nic nikomu nie ukradłam wszystko mam dzięki ciężkiej pracy. Dla świetego spokoju mogłabym zwolnić, ale wtedy wszystko przepadnie co z trudem osiągnęłam i włożyłam całe serce. 

U mnie to samo a depresji nie mam i nigdy nie miałam.

Gość Gość
34 minuty temu, Gość Parassolka napisał:

Idz się leczyć bo nie wiesz o czym piszesz.Mnie z równowagi ?ha ha nie rosmiszaj mnie.Znam swoją wartość i mam swoje zdanie na pewne tematy.Tylko tyle i aż tyle.Przyszedłeś tu się na mnie wyżywac to zostaje lepiej do psychiatry .Nie pozwolę ci wylewać na mnie wiadra pomyj psychopato/psychopatko

Przyszlas. Ja akurat jestem kobieta. Nie wylewam pomyj. To szczera rada. Jestes chora w zwiazku z narkomanem. Powinnas zadbac o swoje zdrowie

Kiedya tu pisalas juz, ze masz schizofrenie i lekarz wydal cie do meza. Poznaje po stylu wypowiedzi

Gość Gość
18 minut temu, Nenesh napisał:

Ponieważ są wychowywani w cieplarnianych warunkach, po czym życie ich weryfikuje i psychika nie daje rady. Ponieważ system jest antyludzki. Ponieważ jest zbyt duży rozdźwięk pomiędzy wyuczonymi ideałami, a realiami. Ponieważ ludzie o siebie nie dbają, ulegają modzie i propagandzie, czym niszczą sobie zdrowie, szczególnie system nerwowy i hormonalny. Ponieważ 'depresja' jest w modzie i może się nią zasłonić każdy.

Człowiek wrażliwy sobie poradzi, nadwrażliwy i przeczulony na swoim punkcie nie.

Wiesz, u mnie bylo inaczej. Wrecz mialam mowione, ze mam sie nie mazac. Bylam silna tak dlugo, az psychika sie zwyczajnie zlamala. Nie nauczyli mnie jak byc slabym i to mnie prawie zabilo

Gość Parassolka
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Przyszlas. Ja akurat jestem kobieta. Nie wylewam pomyj. To szczera rada. Jestes chora w zwiazku z narkomanem. Powinnas zadbac o swoje zdrowie

Kiedya tu pisalas juz, ze masz schizofrenie i lekarz wydal cie do meza. Poznaje po stylu wypowiedzi

Ja mam shizofrenie?coTy ...isz!!J Ja jestem zdrowa!!!!Jaki lekarz mnie wydał?do jakiego męża? Rafał ???z jakims lekarzem ktorym ?co to za farmazony.Co Ty ...isz!Masakra co ty człowieku jeszcze wtmydlasz?Czub jesteś!Normalnie czub!Koniarcztk weź się rozpedz przodem do ściany bo ci nieźle oddała na mózg.Gdzie tak niby pisałam ...u?fajnir tak kogos wrabiac?Wiem o wszystkim co robicie.Falsxowanie dokumentow i zaswiadczen przekrety za łapówki ja tak tego nie zostawię!Nie wywiniesz się i mie zdała na mnie czy na męża osxuscie podły!Powtarzam idź się leczyć.Twój temat poniżej o nimfetcce zgłoszony.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Parassolka napisał:

Ja mam shizofrenie?coTy ...isz!!J Ja jestem zdrowa!!!!Jaki lekarz mnie wydał?do jakiego męża? Rafał ???z jakims lekarzem ktorym ?co to za farmazony.Co Ty ...isz!Masakra co ty człowieku jeszcze wtmydlasz?Czub jesteś!Normalnie czub!Koniarcztk weź się rozpedz przodem do ściany bo ci nieźle oddała na mózg.Gdzie tak niby pisałam ...u?fajnir tak kogos wrabiac?Wiem o wszystkim co robicie.Falsxowanie dokumentow i zaswiadczen przekrety za łapówki ja tak tego nie zostawię!Nie wywiniesz się i mie zdała na mnie czy na męża osxuscie podły!Powtarzam idź się leczyć.Twój temat poniżej o nimfetcce zgłoszony.

Panie i panowie...oto wpis normalnej, zrownowazonej osoby. Nie jestem osoba o ktorej myslisz, ja cie znam tylko z tych wpisow

Gość Parassolka
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Panie i panowie...oto wpis normalnej, zrownowazonej osoby. Nie jestem osoba o ktorej myslisz, ja cie znam tylko z tych wpisow

Trudno nie zburzyć się na wieloletni stalking nękanie on nowe oszczerstwa i rozwalanie życia.Powinieneś za to siedzieć!Lekarz mnie wydał mężowi ?czemu tak zmyslasx podłe?jedyny lekarz z jakim rozmawiałam kazał mi właśnie od męża odejść bo to jest toksyczne środowisko.Odpowiesz za manipulacje i podawanie nieprawdy publicznie!

Gość Gość
15 minut temu, Gość Parassolka napisał:

Trudno nie zburzyć się na wieloletni stalking nękanie on nowe oszczerstwa i rozwalanie życia.Powinieneś za to siedzieć!Lekarz mnie wydał mężowi ?czemu tak zmyslasx podłe?jedyny lekarz z jakim rozmawiałam kazał mi właśnie od męża odejść bo to jest toksyczne środowisko.Odpowiesz za manipulacje i podawanie nieprawdy publicznie!

Bo pamietam twoj wpisy sprzed paru miesiecy

Gość pił
3 godziny temu, Gość Gosc2 napisał:

ludzie to kuuurwy - Piłsudzki

Gość Pan Drozda

Odpowiedź jest jedna:

Pora Umierać.

Gość gość

Ja ostatnio mam depresje bo przez ostatnie tygodnie wszystko mi sie wali. Dosłownie. Pracę juz prawie znalazłam, ale nie wyszło, dobrze rokująca znajomość nie wyszla, no dosłownie wszystko idzie nie tak...

I sie tym tak podłamałam, że ostatnio nie chce mi się wychodzić z domu, jeść, sprzątać, kiepsko sypiam i tak to wygląda.

Mam nadzieję, że niedługo sie poprawi...Pocieszam sie tym, że w sumie od poczatku tego roku sporo rzeczy mi sie udało, tylko ostatnie tygodnie sa takie pechowe, ale jednak bardzo to przezyłam, do tego stopnia, że schudłam, zmizerniałam

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Parassolka napisał:

No powinieneś siedzieć, suchy k***sie za to, powinieneś! Aż dziw, że ci się upiekło. Teraz w kiecce latach udając bogobojna babine, silną fizycznie, która góry przenosi, z ciasnym umysłem. Cały czas zastanawiam się, kogo w tym profilu stallkujesz, pewnie kogoś ze znajomych z dawnych lat, gdy jeszcze zabierały cię stare na wczasy. Tak sobie wspominasz i wcielasz się w różne postacie, bo dawne czasy jeszcze pamiętasz i jeszcze czujesz, że żyjesz, a czas leci nieubłaganie do przodu. Niedługo przyjdzie koniec i rozwiąże innym problemy, związane z tobą na zawsze. 

Gość Gość
45 minut temu, Gość gość napisał:

Ja ostatnio mam depresje bo przez ostatnie tygodnie wszystko mi sie wali. Dosłownie. Pracę juz prawie znalazłam, ale nie wyszło, dobrze rokująca znajomość nie wyszla, no dosłownie wszystko idzie nie tak...

I sie tym tak podłamałam, że ostatnio nie chce mi się wychodzić z domu, jeść, sprzątać, kiepsko sypiam i tak to wygląda.

Mam nadzieję, że niedługo sie poprawi...Pocieszam sie tym, że w sumie od poczatku tego roku sporo rzeczy mi sie udało, tylko ostatnie tygodnie sa takie pechowe, ale jednak bardzo to przezyłam, do tego stopnia, że schudłam, zmizerniałam

Pociesze cie, ze chwilowy dol spowodowany niepowodzeniami to nie depresja. Tak jak kichniecie to nie katar :) bedzie dobrze, nie daj sie

Gość gość
42 minuty temu, Gość Gość napisał:

Pociesze cie, ze chwilowy dol spowodowany niepowodzeniami to nie depresja. Tak jak kichniecie to nie katar 🙂 bedzie dobrze, nie daj sie

Dzięki 🙂 Mam nadzięje, że to chwilowy dół bo niestety natłok różnych niepowodzeń mnie ostatnio przytłoczył psychicznie, a przede wszystkim też nadmiar stresu