Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tulipan

Jaką decyzję podjąć

Polecane posty

Gość Tulipan

Cześć,

mam 30 lat, jestem w związku 3 lata i w przyszłym roku miałam wyjść za mąż...ostatnio mój facet pod wpływem alkoholu wysłał mi mnóstwo wiadomości, że już nie chce być ze mną i nie chce takiej żony itp....oczywiście po 2 dniach błagał o wybaczenie....ale ja nie potrafię zrozumieć dlaczego tak zrobił. Twierdzi, że się zmieni, że będzie dla mnie wsparciem, że nie wyobraża sobie życia beze mnie....a ja nie wiem co mam zrobić....nie wiem co czuję....boję się z nim być i boję się zostać samemu...

Gość Gosc

Nikt tu nie podejmie za Ciebie decyzji.

Podobno po alkoholu ludzie są bardziej szczerzy. Nie do końca się z tym zgodzę, ale warto pogadac, coś facetowi ewidentnie nie pasuje w waszej relacji tylko na trzeźwo nie chce się przyznać.

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość Tulipan napisał:

Cześć,

mam 30 lat, jestem w związku 3 lata i w przyszłym roku miałam wyjść za mąż...ostatnio mój facet pod wpływem alkoholu wysłał mi mnóstwo wiadomości, że już nie chce być ze mną i nie chce takiej żony itp....oczywiście po 2 dniach błagał o wybaczenie....ale ja nie potrafię zrozumieć dlaczego tak zrobił. Twierdzi, że się zmieni, że będzie dla mnie wsparciem, że nie wyobraża sobie życia beze mnie....a ja nie wiem co mam zrobić....nie wiem co czuję....boję się z nim być i boję się zostać samemu...

Możliwe, że będzie ciąg dalszy po ślubie