Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Legionarii

YEBAĆ ŻYDÓW I IZRAEL

Polecane posty

Gość Oby napewno?

Tylko Żydów, a co z Cyganami którzy w Polsce żyją za free widzisz ich choćby przy pracach porządkowych? Pasożyty na całej linii. A Ukraińcy panoszą się jak u siebie, gadają po ukraińsku głośno tak, że myśli swoich nie słychać, zaczepiają Polaków szturchańcami itp.Wredny i niewdzięczny Naród.

33 minuty temu, Gość Oby napewno? napisał:

Tylko Żydów, a co z Cyganami którzy w Polsce żyją za free widzisz ich choćby przy pracach porządkowych? Pasożyty na całej linii. A Ukraińcy panoszą się jak u siebie, gadają po ukraińsku głośno tak, że myśli swoich nie słychać, zaczepiają Polaków szturchańcami itp.Wredny i niewdzięczny Naród.

u mnie mało jest cyganów więc raczej w nich wyj3bane, dużo jest faktycznie chachołów i w pracy widzę ich naprawdę dużo jak chodzą na zakupy po sklepie, ale nigdy nie widziałem jeszcze żeby zaczepiali polaków, a do mnie jak przychodzą to zawsze są grzeczni i mówią mi per pan, co ciekawe ja nigdy do nich nie mówię na pan, bo chachoł to panem nie jest xD a jakby jakis chachoł zaczepiał mnie albo jakiegoś polaka to jakbym wyleciał i go strzelił z liścia to by się zesrał na stojąco

z chachołami trzeba krótko bo jak im nie pokażesz, ze to ty jesteś panem to ci wejdą na głowę a to jest bydło które trzeba trzymac krótko.

... Cyganów ...y taki mały cyganek z 6 lat już mnie chciał ...y okraść jak mu się kórwa odwinolem w łeb dostał to matka zaczęła ...alac a matka tego gonoja samego na środku ulicy zostawiła 

12 minut temu, Krystian. napisał:

... Cyganów ...y taki mały cyganek z 6 lat już mnie chciał ...y okraść jak mu się kórwa odwinolem w łeb dostał to matka zaczęła ...alac a matka tego gonoja samego na środku ulicy zostawiła 

no cygany takie są, to prawda, ja to jak widzę cygana, to oni zawsze się tak kręcą jakby tylko czekali na okazje, to tylko obczajam go wzrokiem czy nie próbuje gnój czegoś ukraść uczciwie pracującym ludziom

Gość CYGANY TO CH.UJE

CYGANY TO CH.UJE

Gość CYGANY TO CH.UJE

CYGANY TO CH.UJE

Gość CYGANY TO CH.UJE

CYGANY TO CH.UJE

Gość CYGANY TO CH.UJE

CYGANY TO CH.UJE

Gość CYGANY TO CH.UJE

CYGANY TO CH.UJE