Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 eho

brak wiecie czego a 25 lat

Polecane posty

Go艣膰 eho

Wyka艅cza mnie to odbija mi powoli 馃槥聽偶ycie moze by膰 ciekawe ale bez聽 kobiety niechce mi si臋 偶y膰 dobija mnie to wszystko聽pisze setki wiadomo艣ci聽na portalach ale albo mi konto zablokuj膮聽albo聽 mi 偶adna聽nie odpisze.. realnie tez pr贸buje staram sie聽 ale zawsze trafiam albo na dzieciate albo po przej艣ciach聽ostatnio mi tak powiedzia艂a jedna ..a 艣wietna聽dziewczyna by艂膮 chcia艂em sie spotka膰 no ale c贸偶 nieprzysz艂a. gdybym przespa艂 si臋 z聽 jaka艣聽dziewice tobym odzyska艂 wiar臋聽w siebie swoja godno艣膰聽i nadzieje聽ale niema juz jeszcze z 5 lat temu byly czasem dziewice聽 w sieci a teraz to ju偶聽16 z cyckami i swoimi menami;/. eh jak nie wyladuje w czubkach to b臋dzie聽dobrze聽poco mi by艂y te studia to by艂膮 g艂upota jak i technikum聽 wsz臋dzie聽tylko ch艂opi聽 nie umie聽nawi膮zywa膰聽kontakt贸w z kobietami masakra jaka艣 ani niema odpowiedniej.. ostatnio pisa艂em z jedna to mia艂膮 juz dziecko w wieku 21 lat.聽 bije mi coraz bardziej:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 eho

daremne to zycie zabrali mi wszystko nie zosta艂o nic聽 聽nauka聽 nauka i po szansie na mi艂o艣膰 koszmar wola艂bym mie膰 kobiet臋 niz wiedz臋 rodzin臋 dzieci tak mi zostaje alkoholi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eho

tylko sex si臋 liczy albo wygrasz albo nie teraz ju偶 to robi膮 nieletnie nie mam szans nic wyrwa膰 dla siebie muj czas min膮艂聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eho

jak聽 zaczac zyc bez dziewicy? jak聽 sie cieszy膰 zyciem gdy niema si臋 szans na ni膮?:((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paulina
3 minuty temu, Go艣膰 eho napisa艂:

jak聽 zaczac zyc bez dziewicy? jak聽 sie cieszy膰 zyciem gdy niema si臋 szans na ni膮?:((

Id偶 do pracy potem spr贸buj poderwa膰. Ale skoro do tej pory nawet podrywaj膮c sie nic nie znalaz艂e艣 to musisz by膰 straszny oblech z wygl膮du.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eho

偶a艂uje ze聽 urodzi艂em si臋 tak p贸藕no i w tych latach , tego ze nie zd膮偶y艂em pokocha膰 kobiety ze mia艂em problemy psychiczne ale tak nikt cie nie wspar艂 tylko ka偶dy plotkowa艂 na ciebie. czasu nie cofne i to mnie najbardziej boli bo nie moge pozna膰 juz fajnej dziewczyny same聽 po przejsciach dzieciate 馃槥

Udost臋pnij ten post