Gość Arek Napisano Październik 10, 2019 Witam. Szykuje mi się wesele w Koluszkach i mam na tapecie kilka fajnych zespołów. najbardziej z nich mi się podoba Mid max i chciałbym się coś nie co o nich dowiedzieć. może ktoś się bawił na weselu gdzie grali i się podzieli swoimi wrażeniami? pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa Napisano Październik 16, 2019 Spokojnie do Koluszek dojadą. Zespół widziałam, bawiłam się przy ich muzyce i stwierdzam, że warto go mieć na weselu. Tak więc śmiało kontaktuj sie z nimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda Napisano Listopad 6, 2019 Bierz ich w ciemno. To jest zespół rewelacyjny. Swietnie grają. Prezencję też maja miłą, bo dbają nie tylko o uszy gości ale i o oczy i niechlujstwa nie ma w ubiorze. To jest zespół PERFEKCYJNY! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zoskaaa45 1 Napisano Kwiecień 10, 2020 Zespół jest super. To wszystko prawda co ludzie piszą. Mega power, mega zacięcie do muzyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meduuuzza 2 Napisano Maj 10, 2020 Zespół po prostu bardzo fajny!! Ich muzyka sprawia, że nogi same ruszają się do tańca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomasz.koralik 0 Napisano Sierpień 26, 2020 Potwierdzam, bardzo fajny zespół, z którym szaleństwo do białego rana gwarantowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filip7n8 0 Napisano Grudzień 14, 2020 Najlepsi w naszej okolicy!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalklos 0 Napisano Styczeń 10, 2021 Miś Max jest świetnym zespolem, co stworzony jest do grania muzy!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamilkpwo 0 Napisano Marzec 29, 2021 Zespół do każdego typu muzyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basiawyw 0 Napisano Maj 30, 2021 Jest to super zespół! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
David78 2 Napisano Wrzesień 30, 2021 To jest zespół bardzo fajny i z tzw przytupem. Jest moc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
David78 2 Napisano Październik 31, 2021 Też dopisze, że to są fajni i kulturalni ludzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdaola 0 Napisano Styczeń 11, 2022 Świetny zespół! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdaola 0 Napisano Listopad 30, 2022 Kolejny raz bawiłam się przy nich osa mega! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach