Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia29

Jak przebić się do takiego mężczyzny?

Polecane posty

Gość Kasia29

Cześć,

mam taki problem. ...jest on dośc złożony, ale napisze bardzo krótko.

Poznałam mężczyznę - idealny - ale jest on bardzo niski. (naprawdę bardzo, ja mam 167cm on może mieć nawet ze 160), ale ogolnie aż tak taego nie widać. W każdym razie dla mnie to nie problem, natomiast problem jest z nim nie chce wiązać się wogóle z nikim, żyje swoim życiem, podróżuje, ciągle coś nowego robi właściwie cały czas jest zajęty.

Z tego co udało mi się wywnioskować spotkał się z jakimiś ogólnie nieprzyjemnymi reakcjami kobiet nt. swojego wzrostu, chyba po prostu nie wierzy że możę podobać się jakiejś kobiecie. tak uczciwie on jako osoba i mężczyzna. Jest ogólnie ostrożny w słowach i bardzo uprzejmy stara się nikogo nie zranić, mówi o każdym dobrze, co widać więcej obserwuje reakcje nt. jego osoby.

Jak do niego dotrzeć, tak aby był z tego związek, ja mam wobec niego czyte intencje i podoba mi się i jestem w dodatku ładna.

Gość
10 minut temu, Gość Kasia29 napisał:

Cześć,

mam taki problem. ...jest on dośc złożony, ale napisze bardzo krótko.

Poznałam mężczyznę - idealny - ale jest on bardzo niski. (naprawdę bardzo, ja mam 167cm on może mieć nawet ze 160), ale ogolnie aż tak taego nie widać. W każdym razie dla mnie to nie problem, natomiast problem jest z nim nie chce wiązać się wogóle z nikim, żyje swoim życiem, podróżuje, ciągle coś nowego robi właściwie cały czas jest zajęty.

Z tego co udało mi się wywnioskować spotkał się z jakimiś ogólnie nieprzyjemnymi reakcjami kobiet nt. swojego wzrostu, chyba po prostu nie wierzy że możę podobać się jakiejś kobiecie. tak uczciwie on jako osoba i mężczyzna. Jest ogólnie ostrożny w słowach i bardzo uprzejmy stara się nikogo nie zranić, mówi o każdym dobrze, co widać więcej obserwuje reakcje nt. jego osoby.

Jak do niego dotrzeć, tak aby był z tego związek, ja mam wobec niego czyte intencje i podoba mi się i jestem w dodatku ładna.

Spróbuj na początku się zaprzyjaźnić. Bez flirtowania itp. Jak Ci zaufa, dopiero wtedy próbuj bardzo delikatnego flirtu. Innego pomysłu nie mam.

Gość leszaczek

za maly dla Ciebie jest on 😉

Gość leszaczek

za maly dla Ciebie jest on 😉

34 minuty temu, deLegatka napisał:

Spróbuj na początku się zaprzyjaźnić. Bez flirtowania itp. Jak Ci zaufa, dopiero wtedy próbuj bardzo delikatnego flirtu. Innego pomysłu nie mam.

To dobry pomysł. Daj się poznać jako osoba, zanim zaczniesz się zbliżać jako kobieta.

Gość Kasia29

Raczej myślałam inaczej, żeby delikatnie dawać mu do zrozumienia że mi się podoba. ponieważ jednak kilka kobiet się wokół niego kręci.

Gość Zpaznokcilakier

Zakumpluj się z nim , wyjdźcie gdzieś razem, na spacer, do kina, do parku na ławkę, niezobowiązująco. Dużo jest ludzi którym się wydaje, że nie ma w nich nic specjalnie interesującego , a takich co dostali kosza ,albo zostalj średnio potraktowani przez innych jest cała masa. Myślę, że ocenianie innych po wyglądzie jest słabe, ale są ludzie którzy patrzą głębiej i szukają tego czego nie widać na 1 rzut oka.Takim odkrywcom warto jest dać się poznać. Oni mają szerszą perspektywę. Patrzą i widza, słuchają i słyszą. Oczywiście ,że miło jest się podobac innym, ale to nie zawsze i nie wszystkim. Próbuj , może Wam się poszczęści . Trzymam kciuki. 

Gość Kasia29
29 minut temu, Gość Zpaznokcilakier napisał:

Zakumpluj się z nim , wyjdźcie gdzieś razem, na spacer, do kina, do parku na ławkę, niezobowiązująco. Dużo jest ludzi którym się wydaje, że nie ma w nich nic specjalnie interesującego , a takich co dostali kosza ,albo zostalj średnio potraktowani przez innych jest cała masa. Myślę, że ocenianie innych po wyglądzie jest słabe, ale są ludzie którzy patrzą głębiej i szukają tego czego nie widać na 1 rzut oka.Takim odkrywcom warto jest dać się poznać. Oni mają szerszą perspektywę. Patrzą i widza, słuchają i słyszą. Oczywiście ,że miło jest się podobac innym, ale to nie zawsze i nie wszystkim. Próbuj , może Wam się poszczęści . Trzymam kciuki. 

Ale on jest ogólnie przystojny. Nawet moja siostra powiedziała że przystojny, co jakiś czas kręci się wokół niego jakaś kobieta. Ma ładną twarz, dobrą sylwetkę, całkiem umięśniony, świetnie tańczy, pozatym bardzo miły i szarmancki, a co do ludzi bardzo uprzejmy miły, ale nieufny co widać.

Mi on się podoba.

Gość miśka

czemu nie znajdziesz innego, ten jest problematyczny

Gość Truskawa
3 minuty temu, Gość miśka napisał:

czemu nie znajdziesz innego, ten jest problematyczny

Ale może autorka czuje że ma dużego fiuuta? Pamiętam gościa miał 160 cm  a banana na 18cm.

Gość Dama kier

Badz jego kumpelka kolezanka potem przyjaciolka i wtedy daj mu jasny sygnal.Jesli bedxie zainteresowany odbierze i odpowie Ci. Kciuki!

Gość haha
5 minut temu, Gość Truskawa napisał:

Ale może autorka czuje że ma dużego fiuuta? Pamiętam gościa miał 160 cm  a banana na 18cm.

zartujesz?

Gość Przebij sie

Młotem pneumatycznym

Gość Kasia29

Nikt nie wypowie się więcej

Gość tylko że

przykro to mówić ale ten temat założył jakiś kurdupel żeby podbudować sie że nawet jak to napisał ,,ładne,,dziewczyny się nim interesują i latają do okoła niego

Gość Kasia29
16 minut temu, Gość tylko że napisał:

przykro to mówić ale ten temat założył jakiś kurdupel żeby podbudować sie że nawet jak to napisał ,,ładne,,dziewczyny się nim interesują i latają do okoła niego

Zawsze ktoś sie wokół niego kręci bo w przeciwieństwie do ciebie nie jest chanem i nieudacznikiem. Tylko jest nieco zamknięty na bliskie relacje 

Gość Gość

Jakbyś mu się podobała to by już dawno zaatakował. Poza tym nie zdziwie się jeśli jest gejem. 

Gość Trener

Może ciągle ktoś się kręci dlatego że jest bogaty mam takiego kolegę straszny brudas i straszny brzydki ale jest programista zarabia 1500 i ciągle jakaś kobieta się wokół niego kręci nic dziwnego jak ciągle podróżują po Tajlandia Heh To zawsze jakaś 15 znajdzie

Gość Taki wasz obraz
3 godziny temu, Gość Trener napisał:

Może ciągle ktoś się kręci dlatego że jest bogaty mam takiego kolegę straszny brudas i straszny brzydki ale jest programista zarabia 1500 i ciągle jakaś kobieta się wokół niego kręci nic dziwnego jak ciągle podróżują po Tajlandia Heh To zawsze jakaś 15 znajdzie

Bogaty zawsze znajdzie powodzenie Nawet choćby był paskudny i karłem