Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to jest jak to jest

Od czego to zależy, chodzi mi o punkt widzenia facetów

Polecane posty

Gość Jak to jest jak to jest

Jak to jest że jedni faceci bez skrupułów zostawiają swoje długoletnie partnerki dla tych nowo poznanych a inni trwają latami w związku mówią że są szczęśliwi ale zdradzają na boku. Od czego to zależy powiedzcie mi?  Dwa takie przypadki z mojego otoczenia, facet w czteroletnim związku zaręczony od kilku miesięcy poznał jakąś pannę w mig zostawił byłą dla tej nowej.  Drugi w pięcioletnim związku też zaręczony przed ślubem, wszystko niby ok ale seks do kitu, z jednej strony udaje przykładnego faceta a ciupa się po kątach. Czy ktoś mi wyjaśni od czego to zależy że jedni faceci odchodzą a inni nie? Wiadomo seks to nie wszystko ale skoro musi ciupać się po kątach skoro nie dostaje tego w domu to jaki jest sens takiego związku? 

Gość Gość

Każdy jest inny. Proste.

Gość gość

Po prostu wybrali sobie kobietę na której im nie zależało, której nie kochali, tak z braku laku.

Gość uftydyt

niektórzy mają kobietę z duzym temperamentem , dostają dużo więcej niż inni a i tak zdradzają.....

Gość Fig

Boją się zostawić żony, bo czesto wiąże się to z kredytami, wygodnym życiem. Taka ... na boku jest na chwile i zawsze można wrócić do zonki. 

Gość piki

Faceci są zdobywcami . Gdy jest co zdobyć ,to działąją ,gdy nie ,to przyczajka 

Gość Dajjal

"jedni faceci bez skrupułów zostawiają swoje długoletnie partnerki dla tych nowo poznanych a inni trwają latami w związku mówią że są szczęśliwi ale zdradzają na boku."

A jeszcze inni trwaja w zwiazku i nie zdradzaja ~ wiec moze warto przystopowac z ta propaganda...

Gość Gość
6 minut temu, Gość Dajjal napisał:

A jeszcze inni trwaja w zwiazku i nie zdradzaja ~ wiec moze warto przystopowac z ta propaganda...

Tak. Na filmach ale nie w realnym życiu. 

Gość Dajjal

A co do niezgodnosci temperamentow ~ kolejny wymysl "nowoczesnego" spoleczenstwa.
Zalezy ci = dostosowujesz sie do partnera, tyle.

Ps. Swoja droga, jednym z moich ulubionych "fetyszy" jest kiedy sam nie mam specjalnej ochoty a partnerka i owczem.

Gość Rafał
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Sa tacy co mają jedną kobietę. Znam takiego mężczyznę. 

Gość Dajjal
5 minut temu, Gość Gość napisał:

W realnym zyciu. Kolejna "wszystko wiedzaca" 😕
Moze ciezko ci bedzie uwierzyc, ale chociaz wiernosc nie jest w modzie - wciaz jak najbardziej istnieje.