Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasaia

Jak to jest z tym kochaniem?

Polecane posty

Facet zerwał ze mną po 4 latach związku, bardzo emocjonalny związek, trochę toksyczny...

zarzekal się po rozstaniu ze kocha, ale nie możemy być razem bo on się nie czuje szczęśliwy itd. Pisałam mu ze mozmey to naprawić ze chce dać mu to szczęście i go doceniać itd. Był niestety nieugięty. W międzyczasie gdy widział ze bawię się ze znajomymi, miał do mnie pretensje, ze chciał wrócić ale zobaczył jak się świetnie bawię i już nie chce. Później się kłóciliśmy, on powiedział ze nie kocha i nigdy nei kochał itd. I znowu kłótnie, widział ze coś robie to znowu pisał ze kocha.. Tydz temu zapytałam mu się czy w końcu kocha mnie czy nie kocha i ma odp szczerze. Napisał ze nie wie, wiec napisałam ze po tych 4 msc nadal mogę poczekać żeby w końcu wiedział. I tak z pare dni była cisza, w międzyczasie na snapie wysyłał zdj typu „mam depresje”. Zapytałam o co chodzi, myślałam ze mlze o nas ale nie napisał w końcu co jest. W każdym razie było mi ciężko w takim zawieszeniu i znowu się pokłóciliśmy, bo naprawdę chciałam by wrócił i nadal chce. Napisał ze mnie nie kocha i ze nie mam sobie robić nadziei. Jest mi tak cholernie przykro... piszemy ze soba praktycznie codziennie, nie dałam mu od siebie odetchnąć. Myśle sobie, może gdy dam już mu spokoj święty od siebie, zniknę całkowicie to on się przestraszy i zacznie kontakt inicjować? Chce by znowu mu na mnie zależało:( 

Gość Gość

Znajdź sobie normalnego faceta.

Gość Litus

Albo się kogoś kocha albo nie. Tu nie ma nad czym się zastanawiać.

kasaia, po co Ci facet taki niestabilny emocjonalnie? Z nim nigdy niczego nie będziesz pewna. Chcesz tak przeżyć całe życie? Kochasz go mimo, że Cię zostawił?

Gość Kjs

Joki nie babraj się w tych rostaniach i rozwodach