Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Od którego momentu zaczyna się związek.

Polecane posty

Gość Gość

Zainspirowana tematem na forum, chciałabym się zapytać was, kiedy waszym zdaniem zaczyna się związek? Na równoległym temacie przeczytałam że od pierwszego seksu. Czy zgadzacue się z tym czy macie odmienne zdanie? A jeśli tak, to w którym momencie wiecie że jesteście w związku? I czy waszym zdaniem seks do czegoś zobowiązuje? Jestem bardzo ciekawa odpowiedzi. 

Gość Wiem co mówię
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Zainspirowana tematem na forum, chciałabym się zapytać was, kiedy waszym zdaniem zaczyna się związek? Na równoległym temacie przeczytałam że od pierwszego seksu. Czy zgadzacue się z tym czy macie odmienne zdanie? A jeśli tak, to w którym momencie wiecie że jesteście w związku? I czy waszym zdaniem seks do czegoś zobowiązuje? Jestem bardzo ciekawa odpowiedzi. 

Absolutnie nie od pierwszego seksu! Pierwszy seks to "próba" dla obojga, ten drugi jest o niebo ważniejszy.

Gość Gość

Najlepiej o tym porozmawiać?? Wtedy macie jasność.

Gość Gość

Seks facetów (w większości) do niczego nie zobowiązuje...

Gość Gość

Chyba od rozmowy jak człowiek z człowiekiem? Zresztą co mnie to obchodzi. Dajcie coś do poczytania bo się nudzę. 

Gość Consigliere

Moim zdaniem pierwszy seks moze ale nie musi byc poczatkiem zwiazku. Trudno powiedziec, kiedy zwiazek sie zaczyna. To mozna ocenic dopiero z perspektywy czasu. Przejscie znajomosci w zwiazek jest plynne.

Gość tomekser

Związek zaczyna się od spłodzenia dziecka. Wtedy jest podstawa do jego długiego trwania

Gość Ccccccc
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Seks facetów (w większości) do niczego nie zobowiązuje...

Dokładnie 

Gość Adrian

U mnie zaczęło się od rozmowy. Uzgodniliśmy wtedy, że chcemy być z sobą. Dopiero później był pierwszy pocałunek, a później pierwszy seks 

Gość Kiss
30 minut temu, Gość Gość napisał:

Można być w zwiazku i nie uprawiac seksu (osoby mlode lub czekajace do slubu, wczesna faza zwiazku) i uprawiac seks bez zwiaZku.

Gość Gość

Łatwo wyczuć ten moment, to nie zależy od seksu, ani od jednego człowieka, to się czuje, ale u mnie to faktycznie było od pierwszego seksu. Dużo też zależy od wieku ludzi, 15 latkowie najpierw się najczęściej wiążą a później jest seks i 32 latków wygląda to inaczej.