Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mogę

Remek czemu...

Polecane posty

Gość Nie mogę

Przestac myslec o Tobie? Powiedz mi to!!!Kocham Cie. Cały czas.Ale nie mam sily myslec o Tobie? bo sie wykoncze. Tak dawno to bylo. Robie wszystko, by nie myslec o tym ze Cie zostawilam. Ze moglam pozwolic na powroty. Ale balam sie ,ze mnie skrzywdzisz. Wolalam ja to zrobic. Bo inaczej bym tego nie przezyla. Wole cierpiec ,do konca zycia ze to ja odeszlam .Nie Ty.Drugiego takiego bym nie zniosla. Wiem ze kochales. Ja Ciebie do dziś.Nawet nie masz pojecia ,ze tak jest. Dalej kocham. Moze kiedys sie dowiesz. ..

Gość Remek

Jestem zajęty żoną, wybieramy się na wakacje A Ty trujesz cały czas Daj mi spokój 

Gość Pier. ...
36 minut temu, Gość Remek napisał:

Jestem zajęty żoną, wybieramy się na wakacje A Ty trujesz cały czas Daj mi spokój 

Nie masz zony. Nie klam. 

Gość Bo tak
35 minut temu, Gość Remak napisał:

Czemu nie ma dżemu 😞

Bo sa sliwki robaczywki. 

Gość Remek
49 minut temu, Gość Nie mogę napisał:

Przestac myslec o Tobie? Powiedz mi to!!!Kocham Cie. Cały czas.Ale nie mam sily myslec o Tobie? bo sie wykoncze. Tak dawno to bylo. Robie wszystko, by nie myslec o tym ze Cie zostawilam. Ze moglam pozwolic na powroty. Ale balam sie ,ze mnie skrzywdzisz. Wolalam ja to zrobic. Bo inaczej bym tego nie przezyla. Wole cierpiec ,do konca zycia ze to ja odeszlam .Nie Ty.Drugiego takiego bym nie zniosla. Wiem ze kochales. Ja Ciebie do dziś.Nawet nie masz pojecia ,ze tak jest. Dalej kocham. Moze kiedys sie dowiesz. ..

Właśnie zapierd.alam narzeczona od tyłu

Gość Tylko mnie kochales
6 minut temu, Gość Remek napisał:

Właśnie zapierd.alam narzeczona od tyłu

Jestes sam. Bo tesknisz za mna. 

Gość Tylko mnie kochales

Mam te zdjecia popisane na odwrocie. Zniszczyles wszystkie piszac ze mnie kochasz i przepraszales. Pisales żale. 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Tylko mnie kochales napisał:

Jestes sam. Bo tesknisz za mna. 

Jestem sam na własne życzenie i tu na prawdę nie mam miłości. Jest nienawiść i to zupełnie z innego powodu dziewczyno czy ty ślepa jesteś ? Poza tym spotykałem się od tamtego momentu z kimś, kimś i kimś. Mam temperaturę i ide palulu.

Gość Hehe
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jestem sam na własne życzenie i tu na prawdę nie mam miłości. Jest nienawiść i to zupełnie z innego powodu dziewczyno czy ty ślepa jesteś ? Poza tym spotykałem się od tamtego momentu z kimś, kimś i kimś. Mam temperaturę i ide palulu.

Nie podszywaj sie.To nie Ty. Nie jestes na wlasne zyczenie .Wiem ze chciales z kims byc .Wiem z kim nawet .Ale nic nie wyszlo .Wiem przypadkiem od tej osoby.Calkowity przypadek.Wiem tez ,ze Ona Ciebie nie chciala ,bo zamiast nia sie zajmowac to o mnie gadales caly czas i zdj ogladales moje.Wiec Cie puscia w trabe.Zbyt dobrze Cie znam. Nigdy bys nie powiedzial "dziewczyno " ..