Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XxFaworkowaxX

Orientacja

Polecane posty

Witam, z tej strony Wiktoria mam 13 lat.

Ostatnio w moim życiu dużo się dzieje, chłopak ze mną zerwał, a zaraz później spodobała mi się dziewczyna nie jaka Karolina.

Oczywiście uważam się za heteroseksualną, ale mam pewne wątpliwości... czasem w przebierani przed w-uefem (włefem) NIE przypadkowo zdarza mi się spojrzeć na biust czy różne interesujące mnie części ciała koleżanek. Planowałam powiedzieć o tym rodzicom, jednakże boję się ich reakcji, ponieważ wiem, że są nietolerancyjni. Nie dawno w telewizji leciał urywek z marszu równości... rodzice wypowiadali na ten temat bardzo negatywne opinie.

Nie chcę powiedzieć tego nikomu, dosłownie nikomu. Piszę posta tu, ponieważ jestem w miarę możliwości anonimowa.

Karolinie też tego nie powiem, jest ode mnie o 2 lata młodsza i boję się rónież jej reakcji.

Koleżanka z ławki zauważyła, że często jestem zamyślona, zdezorientowana na lekcjach, nie chcę się włóczyć po różnych pedagogach, psychiatrach czy kim kolwiek, chcę jakiś porad, co mam robić itp.

Dodam jeszcze, że dziewczyna, która mi się podoba nie chodzi ze mną do szkoły ani klasy. Mnie i Karolinę łączy tylko Harcerstwo i teoretycznie w ogóle ze sobą nie rozmawiamy.

Dziękuję za poświęcony na mnie czas, mam nadzieję, że dostanę jakąś poradę na ten temat:)