Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

DZISIAJ NIEDZIELA - DZIEŃ PAŃSKI, ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA MSZĘ DO KOŚCIOŁA

Polecane posty

Gość gosc

poświęćcie ten czas Bogu :) chociaż na ten jeden dzień odstawcie na bok te głupoty zwane kafeterią...

Gość GOSC
1 minutę temu, Kütas Nastroszony napisał:

DLA CIEBIE DZIEŃ JAK CODZIEN KOLEJNY W TWOIM NĘDZNYM PRZEGRANYM 28 LETNIM ŻYCIU

a twoje zycie to niby jakie jest? taki sam przegraniec jestes jak smakosz

Gość gosc

W porównaniu ze smakoszem to jest całkiem normalne

tak kurrwa bardzo normalne jest w wieku 28 lat siedzenie na garnuszku matki, bycie bezrobotnym praviczkiem ktory nigdy nie mial dziewczyny i pisanie calymi dniami na forum dla kobiet. no kurrwa definicja normalnosci

Gość Gość
2 minuty temu, Kütas Nastroszony napisał:

Prawiczkiem przestałem być w wieku 22 lat

Ja mam perspektywy w przeciwieństwie do smakosza dzisiaj jestem bezrobotny a jutro mogę pracować a on w życiu nie będzie pracował

Tumanie po podstawówce na utrzymaniu mamusi co nawet kursu na prawko nie ogarnąłeś jakie masz perspektywy

Gość gosc

DLA CIEBIE DZIEŃ JAK CODZIEN KOLEJNY W TWOIM NĘDZNYM PRZEGRANYM 28 LETNIM ŻYCIU

właśnie że dzień jak co dzień, bo dziś przyjąłem Pana Jezusa w Komunii Świętej... ofiarowałem Ją oraz całą Mszę Bogu Ojcu w intencji nawrócenia grzeszników i nie wierzących, a zwłaszcza za kilka osób na których nawróceniu mi szczególnie zależy - w tym Ciebie Przemku, bo jest zapisane w Piśmie że Pan Bóg pragnie aby KAŻDY został zbawiony, ale by tak było to ludzie muszą przyjąć Pana Jezusa jako swojego Pana i Zbawiciela i muszą chcieć za Nim podążać, natomiast wielu Go odrzuca i jawnie bluźni Bogu, rezygnując jednocześnie z pięknego życia wiecznego... ja podobnie jak Pan Bóg pragnę by każdy był zbawiony, ale szczególnie zależy mi na ludziach których znam, na mojej rodzinie i znajomych, chciałbym abyśmy razem byli w Królestwie Niebieskim, dlatego modle się o nawrócenie dla tych osób. Przemek będzie mi bardzo przykro gdy nie będzie Cie w niebie z nami, bo uwierz że czeka nas tam wspaniały czas, wspaniałe życie i nieskończone szczęście, będzie mi przykro wiedząc że smażysz się w piekle. Ale Pan Bóg nie chce jeńców, on nie chce niewolników, dlatego dał nam wolną wolę i możemy wybierać między dobrem a złem, Pan Bóg pragnie abyśmy sami chcieli za Nim iść, bo z przymusu to by było niewolnictwo, a Pan Bóg tego nie chce. Jakby to przełożyć na ludzki wymiar to przecież Przemek na pewno wolałbyś być z dziewczyną która sama chce z Tobą być, która szaleje za Tobą, niż być z taką która byłaby z tobą tylko dlatego że ją do tego zmuszono lub dlatego by się przy Tobie ustawić (zakładając że byłbyś majętny). Tak samo i Pan Bóg chce byśmy lgnęli do Niego z czystości serca, ze szczerych pobudek, a nie na siłę, nie przymuszeni jak niewolnicy, bo wtedy to nie jest prawdziwa miłość i prawdziwa piękna relacja. Dlatego modle się Przemek również za Ciebie by Pan Bóg pociągnął Cię ku sobie swoim światłem, swoją miłością, by zaszczepił Ci w sercu pragnienie Boga, tak jak i mi zaszczepił, zacząłem go wtedy bardzo szukać, czytać, zgłębiać, modlić się, co tylko jeszcze bardziej mnie zespoliło z Panem Bogiem i dziś wiem że już nic mnie od Niego nie oderwie. Tak samo wiem to że On mi pomoże w życiu, bo już mi dużo pomógł, ale wiem że Pan Jezus rozwiąże moje aktualne życiowe problemy i będę mógł jeszcze większą chwałę oddwać Mu i dziękczynienie, idąc przez życie z radością w sercu, z miłością którą okazał mi Pan, czego i Tobie Przemek życzę 🙂

Trzymaj się Jezusa, oddaj Mu swoje życie, dusze, wolną wolę i drogę życiową, zawierz mu się w 100 procentach, a On się zajmie twoimi problemami, z Jezusem nie zginiesz! 🙂 i nie bój Mu się zaufać, bo te lęki to ci szatan wmawia, to on ci wmawia że Bóg jest zły, że Bóg ci nie pomoże, ale musisz zdecydować czy ufasz i wierzysz szatanowi, czy też Jezusowi

Miłej niedzieli Ci życzę Przemo bracie 😉

Gość gość
4 minuty temu, Kütas Nastroszony napisał:

Prawiczkiem przestałem być w wieku 22 lat

Ja mam perspektywy w przeciwieństwie do smakosza dzisiaj jestem bezrobotny a jutro mogę pracować a on w życiu nie będzie pracował

ty masz perspektywy od 12 lat i jakoś nic z tego nie wynika

Gość Gość
4 minuty temu, Kütas Nastroszony napisał:

W przeciwieństwie do smakosza ja przez te 12 lat zarobiłem swoimi rękami kilkadziesiąt tys zł a on ani złotówki nie zarobił sam 

Ta zarobiłeś to taka sama prawda jak te zdjęcia gdy prowadzisz tira bez prawka  mitomanem to jesteś najlepszym

Gość gosc
5 minut temu, Kütas Nastroszony napisał:

Chyba przyjąłeś wytrysk jezusa do japy grubasie

Ciekawe czy Jezus ci pomoże jak będziesz za parę miesięcy na ulicy dziadował i nie będziesz miał co zechlać?

Chyba nie....

oj bluźnisz Przemek bluźnisz... naprawdę myślisz że twoje postępowanie obejdzie się bez konsekwencji? Na tym świecie możesz być cwany, bluźnić Bogu i gnoić ludzi, ale po śmierci gdy staniesz na Sądzie, to ci tak do śmiechu nie będzie

Pamiętaj że Pan Jezus powiedział iż nie można służyć dwóm Panom, nie można służyć jednocześnie dobru i złu, a ty swoim zachowaniem od lat pokazujesz że służysz szatanowi, a komu się służy za życia, z tym też się spędzi wieczność i nie myśl że będziesz jakąś szychą w piekle, będziesz nikim, a to co masz tu na ziemi to tylko kropla w oceanie tych męk które tam doświadczysz, no ale cóż głupota nie boli, ludzie doskonale wiedzą że swoim złym zachowaniem idą na potępienie a mimo to, robią to dalej... twój wybór Przemek, twoja wolna wola, będziesz miał całą wieczność na to by w ogniach piekielnych żałować że byłeś tak głupi

Gość gosc
7 minut temu, Kütas Nastroszony napisał:

W przeciwieństwie do smakosza ja przez te 12 lat zarobiłem swoimi rękami kilkadziesiąt tys zł a on ani złotówki nie zarobił sam 

zarobiles pare tysiecy i wszystko przejeebales na alkohol czyli jestes takim samym smieciem jak smakosz XD wmawiaj sobie ze masz dobre perspektywy, ty kurrwa w wieku 60 lat bedziesz lezec w domu matki i pierrdolic na kafe jakie masz dobre perspektywy

Gość GOŚĆ
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

zarobiles pare tysiecy i wszystko przejeebales na alkohol czyli jestes takim samym smieciem jak smakosz XD wmawiaj sobie ze masz dobre perspektywy, ty kurrwa w wieku 60 lat bedziesz lezec w domu matki i pierrdolic na kafe jakie masz dobre perspektywy

on sam w siebie nie wierzy, ale robi dobrą minę do złej gry, bo w sumie co innego mu pozostało

Gość gosc
Przed chwilą, Gość GOŚĆ napisał:

on sam w siebie nie wierzy, ale robi dobrą minę do złej gry, bo w sumie co innego mu pozostało

i dobrze neich zdyycha w domu za te wszystkie obrzydliwe rzeczy ktore pisał na kafe i zdjecia govna i fjuta ktore widzialo pol internetu

Gość agatka czepek
10 minut temu, Gość gosc napisał:

oj bluźnisz Przemek bluźnisz... naprawdę myślisz że twoje postępowanie obejdzie się bez konsekwencji? Na tym świecie możesz być cwany, bluźnić Bogu i gnoić ludzi, ale po śmierci gdy staniesz na Sądzie, to ci tak do śmiechu nie będzie

Pamiętaj że Pan Jezus powiedział iż nie można służyć dwóm Panom, nie można służyć jednocześnie dobru i złu, a ty swoim zachowaniem od lat pokazujesz że służysz szatanowi, a komu się służy za życia, z tym też się spędzi wieczność i nie myśl że będziesz jakąś szychą w piekle, będziesz nikim, a to co masz tu na ziemi to tylko kropla w oceanie tych męk które tam doświadczysz, no ale cóż głupota nie boli, ludzie doskonale wiedzą że swoim złym zachowaniem idą na potępienie a mimo to, robią to dalej... twój wybór Przemek, twoja wolna wola, będziesz miał całą wieczność na to by w ogniach piekielnych żałować że byłeś tak głupi

on ma racje, nawroc sie przemek i przestan wzszystkich obrazac. zmień sie