Kamila.k160 0 Napisano Październik 14, 2019 Kochałm się z chlopakiem. On wcześniej ok 2 godzin przed masturbował się. W sumie włożył go tylko na chwilę po czym wyszedł i założył prezerwatywę. Skończył już w prezerwatywie. Według kalendarza w tym dniu miałam owulację. Czy mogłam zajść w ciążę? Czy na jego penisie mogły być jakieś plemniki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inka Napisano Październik 14, 2019 Po takim czasie to nie sądzę, według mnie możesz być spokojna jeśli z samą prezerwatywą nic się nie wydarzyło. Ja na przykład do końca nie byłam pewna gumek, nigdy nie wiadomo co się może przytrafić. Dlatego ginekolog dobrał mi tabletki anty, belarę z małą dawką hormonów. Dobrze organizm je toleruje i mam pewne zabezpieczenie, bez stresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ??? Napisano Październik 15, 2019 Ale czy na pewno pod napletkiem nie zostały jakieś plemniki po masturbacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach