Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przeciwnicy PiS powinni brać 500+ i 13 emeryturę?

Polecane posty

Gość Gość
2 minuty temu, marawstala napisał:

Komuś dają a innym zabierają... 

Dokładnie

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nam też na nasze dzieci nikt nic nie dał, mimo to popieram!. Nie patrz na margines, patrz na zdrowe normalne rodziny.

Pewnie jeszcze nie wiesz ile twoje dzieci mają lat

Gość 9911

PiS sobie wyborców kupiło za pieniądze wszystkich podatników. Taka prawda.

Gość Gość

Czy przeciwnicy pis powinni płacić co raz wyższy zus i podatki? Nie

Gość gerger
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Czy przeciwnicy pis powinni płacić co raz wyższy zus i podatki? Nie

wyzszy podatek? ty bydlaku... pis wlasnie nie wiem czy wiesz (bo pewnie nie pracujesz) od tego miesiaca obnizyl podatek na pracownika !! , wiec stul dziub ku.rwo

poza tym wprowadzilo 500+ ktore kazdy ochoczo łyka, a jak komus ot nie odpowiada to niech nie bierze.. przeciez na sile nikt mu tych 5 stów nie wysyła  ( mnie osobiscie nie tyczy 500 bo nie mam dzieci, ale i tak popieram ten projekt)

rolnicy co chwila dostaja jakies pienaidze i dofinansowania

poza tym najwazniejsze, zostala powstrzymana w naszym kierunku fala uchodzcow ktorych chciala nam bruksela na sile wpie.rzyc.. , gdyby poslka nadal rzadziły POsrance to mielisymy tutaj niedlugo druga szwecje, niemcy, paryz ( i nie mowie o kwesttiach finansowych tylko to co tam sie dzieje na ulicach niektórych)  poza tym cala ideologia lgbt juz dawno bylaby w szkolach przedszkolach i ogolnie wszyscy kolorowi i teczowi.. a precz i won mi z tym!

Gość Gość

Poza tym ktoś kto na własny kraj donosi nie będzie dobrze rządził bo zawsze będą się liczyć interesy cudze. Przekopu mierzei też byśmy nie doczekali bo przecież trzeba Rosji palec w dupie trzymać. Tyle innych spraw a plebs jak zwykle tylko pincet plus i pincet plus ale uważa się za inteligenta. Parodia .

Gość Gość
8 minut temu, Gość gerger napisał:

wyzszy podatek? ty bydlaku... pis wlasnie nie wiem czy wiesz (bo pewnie nie pracujesz) od tego miesiaca obnizyl podatek na pracownika !! , wiec stul dziub ku.rwo

poza tym wprowadzilo 500+ ktore kazdy ochoczo łyka, a jak komus ot nie odpowiada to niech nie bierze.. przeciez na sile nikt mu tych 5 stów nie wysyła  ( mnie osobiscie nie tyczy 500 bo nie mam dzieci, ale i tak popieram ten projekt)

rolnicy co chwila dostaja jakies pienaidze i dofinansowania

poza tym najwazniejsze, zostala powstrzymana w naszym kierunku fala uchodzcow ktorych chciala nam bruksela na sile wpie.rzyc.. , gdyby poslka nadal rzadziły POsrance to mielisymy tutaj niedlugo druga szwecje, niemcy, paryz ( i nie mowie o kwesttiach finansowych tylko to co tam sie dzieje na ulicach niektórych)  poza tym cala ideologia lgbt juz dawno bylaby w szkolach przedszkolach i ogolnie wszyscy kolorowi i teczowi.. a precz i won mi z tym!

Ty ... chory psychicznie w sklepach wszystko drożeje cippo bezmózga

Gość gergreger
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Ty ... chory psychicznie w sklepach wszystko drożeje cippo bezmózga

no i? to raczej naturalne.., ale ludzie dzisiaj zarabiaja o wiele wiecej

pamietam jak w latach POsrancow zarabialem okoolo 6/7zl na godzine , za miesiac mialem wyplaty w stylu 1200zł.. i na go.wno moglem sobie pozwolic

a dzisiaj zarabiam okolo 2.5 robiac praktycznie to samo i szczerze? na wszystko mnie stac.. (oczywiscie bez szalenstw)

Gość Gość

Ludzie chcą się bogacic i jednocześnie żyć za grosze.

Gość SSS

Już nie przesadzajcie ze ludzie zyja z 500 + bo ja mam dwoje dzieci i biorę tysiąca i jak bym się zwolnila z. Pracy z mężem to ciekawe co byśmy za ten tysiąc zrobili jak to starcza na pampersy i mleko a reszta gdzie???? 

Gość gregerge
Przed chwilą, Gość SSS napisał:

Już nie przesadzajcie ze ludzie zyja z 500 + bo ja mam dwoje dzieci i biorę tysiąca i jak bym się zwolnila z. Pracy z mężem to ciekawe co byśmy za ten tysiąc zrobili jak to starcza na pampersy i mleko a reszta gdzie???? 

chapiesz tysiaka za friko i ci źle?? jak narzkeasz na ta kase to mi przeslij tą flote, wysle ci nr konta...

ku.rwa rozwalaja mnie tacy ludzie co łykają 500+ i narzekaja

pomysl sobie za za czasow POsrancow, musialabys to mleko i pampersy za swoje kupic a takto chociaz ot masz za free

Gość piki

Powinni brać ci ,którzy płacą podatki na rzecz skarbu państwa - nikt inny . Czy są z PO ,KO,PIS,SLD to nieważne -ważne ,że ma korzystać ten ,który na to płaci 

Gość Gość

Najsprawiedliwiej by było żeby zamiast tego sicjalu obniżyli podatki w tego ten kto pracuje więcej zarabia również więcej co najwyżej ci co mają małoletni dzieci mieli by  ulgi

Gość gość
1 godzinę temu, Gość 9911 napisał:

PiS sobie wyborców kupiło za pieniądze wszystkich podatników. Taka prawda.

wyborcy PO/PSL sprzedawali się za darmo? 😂

Gość Gosc
2 godziny temu, marawstala napisał:

Jeśli ci drudzy nie wezmą to wyjdzie na to, że pierwsi zagłosowali tylko dlatego żeby dostać pieniądze... : )

No bo w sumie tak jest, kto z was nie zagłosował dla kasy? 😉

Gość Gosc
11 minut temu, Gość gość napisał:

wyborcy PO/PSL sprzedawali się za darmo? 😂

Troche w tym prawdy jest. Jak miało isc do kieszeni posłow to lepiej, ze poszlo do kieszen  ludzi.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Troche w tym prawdy jest. Jak miało isc do kieszeni posłow to lepiej, ze poszlo do kieszen  ludzi.

Tyle tylko że jak PO rządziło był kryzys który już niebawem zawita do Polski gdzie maleją inwestycje a rośnie Social

Gość etc.
42 minuty temu, Gość Gość napisał:

Tyle tylko że jak PO rządziło był kryzys który już niebawem zawita do Polski gdzie maleją inwestycje a rośnie Social

kryzys to był ale u rządzących wtenczas, tak się rozpasali jak na folwarku a ludzie dla nich tylko do fotek marketingowych byli potrzebni... i do dojenia rzecz jasna 😂 pamiętam jakie ekspertyzy zamawiali, jeden świstek formatu A4 lekką reką wydawali ponad 100 000 zł, madonna 6 000 000, Europejskie Centrum Solidarności, kolejna dojarnia,  przykładów można by dosłownie mnożyc, taki kryzys 😄 

Gość 3,14s

Przez takie głupkowate rozdawnictwo tylko się jeszcze bardziej rozleniwia wszystkich lesserów, bo czy się stoi, czy się leży... Poza tym, w końcu wszystko dupnie, bo ktoś na to musi pracować - zadłużać w nieskończoność się nie da.

Ale póki co, gawiedź się cieszy... 

1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

No bo w sumie tak jest, kto z was nie zagłosował dla kasy? 😉

Jeśli nie o to wyborcom PiSu chodziło to zawsze można zrezygnować z tego 500+ 

Gość Gość
27 minut temu, Gość etc. napisał:

kryzys to był ale u rządzących wtenczas, tak się rozpasali jak na folwarku a ludzie dla nich tylko do fotek marketingowych byli potrzebni... i do dojenia rzecz jasna 😂 pamiętam jakie ekspertyzy zamawiali, jeden świstek formatu A4 lekką reką wydawali ponad 100 000 zł, madonna 6 000 000, Europejskie Centrum Solidarności, kolejna dojarnia,  przykładów można by dosłownie mnożyc, taki kryzys 😄 

Za rządów PO kryzys był w całej Europie i to że PiS miała kasę na sicjalu świadczy wyłącznie o dobrej gospodarki którą przejęła, ale następny kryzys to niestety może nie przygotowaną gospodarkę Polski załamać bo obecnie nie ma inwestycji jest socjal, wodowanie statku w Szczecinie gdzie kadłub był sklejany taśma to właśnie "sukces" gospodarczy PiSu, nie wspomnę o milionach na ojca dyrektora

Gość gość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Za rządów PO kryzys był w całej Europie i to że PiS miała kasę na sicjalu świadczy wyłącznie o dobrej gospodarki którą przejęła, ale następny kryzys to niestety może nie przygotowaną gospodarkę Polski załamać bo obecnie nie ma inwestycji jest socjal, wodowanie statku w Szczecinie gdzie kadłub był sklejany taśma to właśnie "sukces" gospodarczy PiSu, nie wspomnę o milionach na ojca dyrektora

przejeli chorendalny dług publiczny i budżet, który poprzednio, z roku na rok miał większy deficyt, UE podjęła nawet działania w kierunku wdrożenia przeciw polsce procedury nadmiernego deficytu, TO PRZEJELI PO PLATFUSACH ZLODZIEJACH I PEEZELOWSKIM G*

Gość Gosc
9 godzin temu, Gość gość napisał:

Moim zdaniem to hipokryzja. Jak są przeciwni to powinni zrezygnować. A wy jak uważacie?

Uważam że nie powinni brać ani złotówki w ramach protestu. Znając życie są pierwsi w kolejce po ten pieniążek ale niky się nie przyzna 🙂

Gość Gosc
5 minut temu, Gość gość napisał:

przejeli chorendalny dług publiczny i budżet, który poprzednio, z roku na rok miał większy deficyt, UE podjęła nawet działania w kierunku wdrożenia przeciw polsce procedury nadmiernego deficytu, TO PRZEJELI PO PLATFUSACH ZLODZIEJACH I PEEZELOWSKIM G*

Racja, oprócz długu publicznego to wyprzedawali filary naszej gospodarki zaczynając na stoczni, górnictwo a kończąc na bankach do tego wyrzucone pieniądze z OFE które spłyneły wraz nurtem rzeki. I to były te dobre rządy? Heh komedia... "Pieniędzy nie ma i nie będzie" gdzie on jest ten oszołom co sam mówił że na Vacie się nie zna 🙂

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Racja, oprócz długu publicznego to wyprzedawali filary naszej gospodarki zaczynając na stoczni, górnictwo a kończąc na bankach do tego wyrzucone pieniądze z OFE które spłyneły wraz nurtem rzeki. I to były te dobre rządy? Heh komedia... "Pieniędzy nie ma i nie będzie" gdzie on jest ten oszołom co sam mówił że na Vacie się nie zna 🙂

W ciągu tylko trzech lat PiS zasłużył.Polskę na 111 miliardów a rządzi w dobrej koniunktura, a jeśli chodzi o OFE to właśnie PiS je wykończył.czyli wybrał resztę kasy.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

W ciągu tylko trzech lat PiS zasłużył.Polskę na 111 miliardów a rządzi w dobrej koniunktura, a jeśli chodzi o OFE to właśnie PiS je wykończył.czyli wybrał resztę kasy.

Widzę że operujemy innymi informacjami, głoś dalej te swoje teorie 🙂 jedjedno jest pewne że ja też mógłbym tak rządzić jak ta cała koalicja wyprzedajac cały majątek heh bo nierentowny 😄

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

A tobie się marzy nacjonalizacja przemysłu i centralizacja gospodarki czyli KC przerabialiśmy to za komuny

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Gość napisał:

A tej reszty to było pare złotu bo cały majątek poszedł razem z nurtem. Znawcy zainfestowali w GPW heh elektrycy i budowlańcy 😄