Gość Natalia Napisano Październik 14, 2019 Witam, Szukam dobrej, sprawdzonej drukarni cyfrowej , która zajmuje się etykietami samoprzylepnymi. Ktoś jest coś w stanie doradzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marlena Napisano Październik 16, 2019 Ja mogę doradzić Estilab, działają ekspresowo , a projekty wykonują w dobrej jakości na życzenie klienta w różnych wzorach i formatach. Zaczęłam korzystać i juz raczej nie przestanę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolinasz Napisano Październik 16, 2019 Też korzystam z Estilabu od niedawna i szczerze polecam, mega konkurencyjne ceny, jakość usługi 10/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Weronika Napisano Październik 23, 2019 Też korzystałam ostatnio z uslug Estilabu. Szybko i konkretnie, w korzystnej cenie i naprawdę ładnie wykonane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Konrad Napisano Październik 28, 2019 Najlepsza drukarnia która wykonala mi zlecenie to estilab. Nie dosc ze szybko, to tanio. Jestem zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basia Napisano Październik 30, 2019 Mam wiele ciekawych drukarń z którymi współpracowałam, jednak jak dotąd bezkonkurencyjna jest a3extra. Bardzo fajne projekty, wieloletnie doświadczenie i co ważne atrakcyjne ceny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mróz Napisano Listopad 18, 2019 Moi znajomi doradzili mi Estilab i faktycznie świetna drukarnia cyfrowa, już z żadnej innej nie będę korzystać Szybko, konkretnie w dobrej cenie. Pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolka Napisano Listopad 25, 2019 Korzystałam kilka razy z a3extra i rzeczywiście są rewelacyjni. Bardzo dobra jakość, niewygórowane ceny i szybka realizacja zamówień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia Napisano Listopad 26, 2019 u mnie też najlepiej sprawdził sie estilab ogolnie drukarnia ofertuje duzy zakres etykiet, wiem ze mozna zlecic nawet takie na słoiki,polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julka Napisano Grudzień 10, 2019 Dnia 25.11.2019 o 12:53, Gość Jolka napisał: Korzystałam kilka razy z a3extra i rzeczywiście są rewelacyjni. Bardzo dobra jakość, niewygórowane ceny i szybka realizacja zamówień. Też cenię sobie a3extra.pl gdzie drukuję już od zeszłego roku. Ostatnio robiłam u nich koszulki z haftem komputerowym i jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hubert Napisano Styczeń 17, 2020 Ostatnio zgłosiłem drukarni Estilab druk etykiet, jestem w szoku jak szybko działają Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marcin Napisano Styczeń 20, 2020 Świetnej jakości druki wykonują w a3extra.pl . Zamawiamy tam już ponad rok i nie da się ukryć, ze działają genialnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiacynta 2 Napisano Marzec 23, 2020 U mnie od dawna sprawdza się wrocławska drukarnia cyfrowa AQRAT. Jest mega solidna, profesjonalna i mogą się pochwalić super jakością druku. Posiadają własne studio graficzne, dlatego można liczyć na profesjonalne przygotowanie rzeczy do druku. Zamówienia realizują migiem no i mają rozsądne ceny. Pod każdym względem mi pasują, także sprawdźcie ich sobie, na pewno też wam się spodobają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wazerabasia 2 Napisano Kwiecień 25, 2022 Ja wole ulotkę. Wizytówka często minie gdzieś gubi. A na targach super jak są jakieś fajne torby do których można wrzucać Consie kupi wszystkie ulotki informację itp. Potem przychodzę do domu wyrzucam wszystko na łóżko i sprawdzam co mam zaznajamiam się z treściami i szukam na Internecie jak mnie zaciekawi ulotka. Jesli szukacie firmy, w której możecie zamówić akcesoria do sklepu online, polecam kontakt z nimi: http://www.emgraf.pl/tasmy-z-nadrukiem.html Mają dobre ceny na przykład na tasmy z nadrukiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oktrp 0 Napisano Grudzień 13, 2022 Od siebie polecam natomiast Fingerprint. https://www.fingerprint.pl/ Na tej stronie jest kontakt. Drukarnia na bardzo wysokim poziomie, chyba jako jedyna z jaką mieliśmy kontakt w trakcie wydruku przeróżnych elementów weselnych wykonała swoją część profesjonalnie. Plakat prezentował się świetnie, tekst i grafika bez jakiegokolwiek rozmycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abram88 0 Napisano 5 Sierpień Fajną opcję posiada producent etykiet samoprzylepnych z nadrukiem drukarnia.info/, bo mają własne studio DTP z przygotowalnią poligraficzną. Chętnie pomogą dopieścić Twój projekt żeby wyróżniał się na tle konkurencji i wykonają nawet druk niskonakładowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach