Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parassolka

Mateusz

Polecane posty

Gość Parassolka

daj mi spokój! Wiem że podglądasz mnie na fb(oprócz Tomasza i jego matki) ,wiem że to ty pomyliłeś męża z synem ,wiem że jak co się komuś stanie to będzie twoja wina!.Może mi wytłumaczysz czemu mąż nagle nie chce lecieć za granicę?? Ma złe przeczucia ,czuje ze coś mu grozi .To pewnie twoja sprawka .Wiem że tu jesteś.Odwal się ode mnie maupo!!!!!!Nigdy z tobą nie będę !Nie wiem co ty sobie w ogóle ubzdurałeś w związki z moja osobą!Gratuluję wyobraźni!Żegnam!

Gość gość
Przed chwilą, Gość Parassolka napisał:

daj mi spokój! Wiem że podglądasz mnie na fb(oprócz Tomasza i jego matki) ,wiem że to ty pomyliłeś męża z synem ,wiem że jak co się komuś stanie to będzie twoja wina!.Może mi wytłumaczysz czemu mąż nagle nie chce lecieć za granicę?? Ma złe przeczucia ,czuje ze coś mu grozi .To pewnie twoja sprawka .Wiem że tu jesteś.Odwal się ode mnie maupo!!!!!!Nigdy z tobą nie będę !Nie wiem co ty sobie w ogóle ubzdurałeś w związki z moja osobą!Gratuluję wyobraźni!Żegnam!

no własnie 

Gość Parassolka
7 minut temu, Gość gość napisał:

no własnie 

mąż ma od dawna zabukowany lot za granicę ,nagle coś mówi ze nie chce lecieć ,od dawna widzę ze coś jest nie tak ,czegoś się obawia.To tutaj na tym forum przeczytałam ,,Sylwia zabiję ci tego męża Szymona będziesz wreszcie wolna i szczęśliwa''Mateusz wiecznie coś tu wypisuje o ,,maupach'' bo tak się kiedyś wyraziłam w pacy.Na 1000% procent wiem ze tu jest i tylko on mógłby pomylić ich imiona bo ani jednego ani drugiego nie zna.Wiem ze ma fb.a na fb pod fikcyjnym imieniem i nazwiskiem przez mesengera pewna osoba wypisywała do mojego syna żeby zebrać informacje .Pytania były o imię ojca imię siostry itp.Chore!!!!Jak się mu coś stanie w podróży to nie zawaham się wskazać podejrzanych!Ostrzegam!