Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy da sie to pogodzic????

Zwiazek z milosci ale bez pozadania,mozliwy????

Polecane posty

Gość czy da sie to pogodzic????

bo ja tak mam i sama nie umiem zdecydowac...nie mam doswiadczenia

mam chlopaka...cichego,romantycznego, delikatnego i kocham go naprawde, ale...nie widze w nim mezczyzny. Czuje ze cos jest nie tak bo w zwiazku chyba powinno byc inaczej??? nie mam ochoty na sex Z NIM. Powiedzialam co mi lezy na sercu,ale nic nie zrobil bo i nie mam sie o co czepiac,to takie dziwne subiektywne uczucie...irytacja powiedzmy.Sex jest dla mnie wazny, chce miec ochote na wlasnego faceta,chce go szanowac i starac sie a nie miec wszystko za nic... czuje taka pustke..

Gość Gość

Może to inny rodzaj miłości taka miłość przyjacielska. 

Gość K4k

Trochę dziwne, powiedzmy, że mojego to bym zjadła jakby był blisko 🙂 smakowity Kąsek 🙂😉

Gość gosc
7 godzin temu, Gość czy da sie to pogodzic???? napisał:

mam chlopaka...cichego,romantycznego, delikatnego i kocham go naprawde, ale...nie widze w nim mezczyzny. Czuje ze cos jest nie tak bo w zwiazku chyba powinno byc inaczej??? nie mam ochoty na sex Z NIM. Powiedzialam co mi lezy na sercu,ale nic nie zrobil bo i nie mam sie o co czepiac,to takie dziwne subiektywne uczucie...irytacja powiedzmy.Sex jest dla mnie wazny, chce miec ochote na wlasnego faceta,chce go szanowac i starac sie a nie miec wszystko za nic... czuje taka pustke..

to nie jest milosc partnerska partner powinien cie rowniez pociagac fizycznie jak sobie to wyobrazasz na dluzsza mete , stanie na twohjej drodze nagle ktos kogor rowniez porzadasz i problemy gwarantowane 

Gość Gość

Każdej babie prędzej czy później odpi/erdoli. Od początku tak byoo?

Gość xxx
9 godzin temu, Gość czy da sie to pogodzic???? napisał:

a co niby mial zrobic, i po co mu mowilas zeby co? on ze swiadomoscia ze go nie pragniesz sam moze isc w bok, wg mnie nie wytrzymasz w tym zwiazku, i mysle ze go nie kochasz ale nie powiem skad to wiem

Gość xxx

a druga rzecz, po wielu latach z innym pozadanym mozesz poczuc brak pozadania, bo tak to jest z chemia