Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZOSIA

Kurs do nauki angielskiego

Polecane posty

Gość ZOSIA

Cześć. Mam już dosyć nauki języka angielskiego, ale wiem że muszę się go nauczyć. Mam dosyć przez moje przykre doświadczenia ze szkołami językowymi. Myślę nad kursami online, ablo korepetycjami. Jak myślicie co lepiej wybrać? 

Szkoła językowa tylko utwierdziła mnie w przekonaniu, że zmarnowałam dużo czasu i pieniędzy.  Proszę o pomoc. 

Gość mania

Hmm myślę, że kurs online byłby lepszy. Sama chodziłam na korepetycje i nie byłam zadowolona. 

Gość gotfryd de bouillon

Angielski jest prosty 

Gość diana

mania ja także wybrałabym kurs online. Szukam jakiegoś, który nauczy mnie mówić. Zależy mi bardzo na komunikacji, bo nie chce się już uczyć na pamięć gramatyki. 

Gość Ania

Ja uczyłam się angielskiego w domu, zależało mi także na komunikacji. Znajoma poleciła mi kurs ENLINADO z którym nauczyłam się mówić w 2 miesiące. Ciągle praktykowałam nie próżnowałam, dużo rozmawiałam i byłam systematyczna. Bardzo dużo wyniosłam z tego kursu, przede wszystkim dostałam dawkę motywacji i wsparcia to jest warte uwagi. Zobacz sobie darmową lekcję kursu na enlinado. pl może u Ciebie też to będzie strzał w 10 🙂 

Gość Marcin

Ania widziałem darmową lekcję tego kursu i jak dla mnie metoda nauki naprawdę dobra. Myślę także nad jakąś aplikacją do nauki. Hmm ktoś coś poleci? 

Gość Oktawia

Ja uczyłam się z duolingo i naprawdę ta aplikacja jako dodatek w nauce jest super. Uczyłam się także sama w domu i nauczyłam się mówić. Wiele rad wyciągnęłam z kursów online i uwierz mi nie ma co się zrażać. Walcz dalej! 

Gość Monika

Tylko kursy online, sama chodziłam do szkoły językowej 2 lata i nauka w grupie u mnie okazała się porażką. Wiem, że wiele ludzi uwielbia naukę w szkołach i wyjazdy na obozy za granicę, ale to nie dla mnie. Tak samo jak ty chciałabym zacząć się uczyć właśnie z kursem online. 

Gość KubaPP

Ja też postawiłem na lekcje online. Zapisałem się do tutlo, uczę się już u nich kilka miesięcy i zdecydowanie jestem bardzo zadowolony z efektów. Sama nauka jest całkiem przyjemna i szybka- lekcje trwają po 20 min więc łatwo je wcisnąć w plan dnia. 

Gość wojowniczkaaa

tutlo brzmi zachęcająco, skoro od 7 do 22 można się uczyć. Wybierasz godzinę, siadasz i się uczysz. Same plusy

Gość anonim
Dnia 6.11.2019 o 15:24, Gość KubaPP napisał:

Ja też postawiłem na lekcje online. Zapisałem się do tutlo, uczę się już u nich kilka miesięcy i zdecydowanie jestem bardzo zadowolony z efektów. Sama nauka jest całkiem przyjemna i szybka- lekcje trwają po 20 min więc łatwo je wcisnąć w plan dnia. 

Również uczę się języka angielskiego poprzez platformę językową Tutlo i jestem bardzo zadowolona z efektów! W stosunkowo krótkim czasie opanowałam biznesowy angielski - lektorzy to prawdziwi profesjonaliści, którzy z pasją i zaangażowaniem uczą przekazują swoją wiedzę. W moim przypadku taki kurs elastyczny kurs online okazał się być strzałem w 10, gdyż na standardowe lekcje nie znalazłabym czasu

Gość Olkka

Też postawiłam na tutlo. Uczę się już kilka miesięcy i jestem bardzo zadowolona z efektów. Nauka jest szybka i przyjemna, lekcje ciekawe a speakerzy przyjaźni. I co najważniejsze taka nauka daje u mnie s\na prawdę duże efekty!