Landrynka21 0 Napisano Październik 16, 2019 Witam. Czy podczas brania tabletek odczuwalyscie ból piersi i ich powiększenie??? Jak tak to po jakim czasie? Ja jestem na pierwszym opakowaniu tabletek zostało mi kilka, ale od wczoraj dokucza mi okropny ból piersi, nie da się ich dotknac, mam wrażenie że się w nich coś gotuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milena Napisano Październik 17, 2019 Ja powiem tak organizm musi sie przyzwyczaić ale gdyby to trwało dłużej to trzeba isc do ginekologa i on musi zmienić antykoncepcję.Ja miałam podobnie, dopiero teraz gdy biorę belarę nic takiego nie ma miejsca. Libido mi nie spada,nie mam bolesności piersi ani dokuczliwego pms. Antykoncepcja musi być odpowiednio dopasowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość burgundka Napisano Październik 17, 2019 Mialam bolesność piersi i plamienia przy tabletkach z wieksza ilościa hormonów. Po zmianie na vines ktore hormonow mają najmniej wszystko ustalo po okolo miesiącu.. jesli cos cie niepokoi to powinnas isc do lekarza kontrolnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasi Napisano Październik 18, 2019 Mam do sprzedania 1 opakowanie tych tabletek - nieotwarte. Kontakt bebrilliantsyl04@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach