Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olek

Bogaci rodzice ws biedny syn

Polecane posty

Gość Olek

Mam żonę, syna i mieszkanie na kredyt. Nie zarabiamy źle, lecz nie starcza nam czasem do pierwszego, tym bardziej jak uzbierają nam się niezapowiedziane wydatki (wesela, przedszkole dziecka) jak w tym miesiącu. W tym momencie mamy 10 zł na koncie. Moi rodzice są bogaci, tak naprawdę nigdy nie pomogą, jeśli ich nie ubłagam o pomoc, to samo mój brat, który robi na kilka etatów, żeby kupić coś swojego bez kredytu. Oni kupują sobie auta, wydają majątki na swoje zachcianki, a kiedy zapytam, czy by nie pożyczyli 200 zł, bo nie mamy za co żyć, słyszę że oni też mają ciężką sytuację finansową. Pomagaliśmy z bratem przy budowie domu rodziców, poświęcając cały swój wolny czas, nie jesteśmy z nimi skłóceni i bardzo mnie boli fakt, że słyszę od mamy, kiedy mówię że nie mamy za co żyć, że nie pomoże:( czy nie godzinę jestem prosić? Na kogo możemy liczyć, jeśli nie na rodziców

Gość Kiss

Na wesele jak rozumiem zostaliście zaproszeni dzień przedtem, a dziecko niespodziewanie w 3 dni z niemowlaka stało się przedszkolakiem, że tak zupełnie nagle spadły na Was te opłaty?

Gość jacek

przejeebane, pracować i jeszcze nie mieć kasy. mi tam rodzice dają pieniędzy ile tylko zechcę i nie muszę pracować i tak powinno być