Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

janek00

Ciagle o niej myśle

Polecane posty

Nie będę się rozpisywać...

Planowalismy przyszłość byliśmy 2 i pół roku od liceum do studiów. 
Potem ona wyjechała na studia, zadzwoniła i zerwała w 5 minut chciała mnie zablokować ale wyblagalem żeby tego nie robiła.

nie chciała rozmawiać przez telefon chciała jak najszybciej się rozłączyć mówiła ze chce byc sama niezależności miejsca dla siebie ze nie pasujemy do siebie charakterami nie rozmawiamy i nie mamy zainteresowań co było kłamstwem a nie rozmawialiśmy może przez jakiś czas i czuła się nie wspierana.

przez ostatnie półtora tygodnia odkąd zaczęły się studia złe się do niej zachowywałem.

lubialem jej dokuczać dla żartów to ja to denerwowało i mówiłem czasami przykre rzeczy.

bylem głupi i postanowiłem się zmienić bo mogę dla niej zrobić wszystko a w porównaniu jak ka kocham to nic.

Robilismy razem wszystko jak już wspomniałem mieliśmy plany, wielkie plany i jak już tez wspomniałem nie będę się rozpisywać.  Czekaliśmy również na nasz 1 raz.  Chciałem tego tylko z nia i nigdy nie myslalem o innej mieliśmy to zrobić a na to również zawalilem.

Tego dnia kiedy ze mną zerwała zasypiała przy telefonie patrząc się na mnie jak zwykle ja ignorowałem ja grałem w jakaś z...a gierkę a ona patrzyła się na mnie potem powiedziałem jakieś głupoty żeby na zdenerwować i zażartowałem ze może powinnismy się rozstać skoro nie gadamy i... wtedy nagle coś się bezpowrotnie zniszczyło.

oczywsicie zawsze dobrych chwil było dużo więcej niż złych zawsze dzwoniła do mnie uśmiechnięta pisała ze mnie kocha codziennie rano i wieczorem co tu dużo mówić była aniołem.

Dlaczego tak ze mną skończyła bez uczuć albo dusiła je ze wszyskich sił. Nie chciała się spotkać mówiła ze nie wróci do miasta gdzie mieszkaliśmy i ze może kiedyś się odezwie.

nastepnego dnia wyrzuciła mnie ze swojego życia wszędzie na instagramie usunęła z fb.

oczywiscie pisanie do niej wiadomości to najgłupsza rzecz bo pewnie mnie zablokuje.

...ałem w ... bo od tygodnia o tym myśle i zmieniam się na lepsze. Codziennie ciężko pracuje nad sobą robię co mogę by choć napisała co u mnie.

mysl ze może z kimś innym coś zrobić albo być mnie przeraża czuje się jak w jakimś śnie.

caly czas o niej myśle od tygodnia nie jem nie śpię myśle o niej rano, wieczorem, jak się uczę jem ćwiczę na siłowni spędzam czas z rodzina nawet przez myślenie o niej ostatnio zrobiłem stłuczkę samochodem.  Nie chce do niej pisać bo boje się ze poprostu będę już wtedy dla niej czymś gorszym niż śmieć.

wiem ze moje zachowanie było ...yczne to denerwowanie jej drażnienie sprawianie przykrości lecz ona są to rzuciła mnie w ten sposób i nigdy tak naprawdę nie potrafiła szczerze pogadać o tym co jej robiłem były to zazwyczaj takie tekściki jak przestań...

Wolała Po prostu skończyć choć nie wiedziała jak trudne dla mnie było to ze wyjechała i bardzo powoli się przyzwyczajałem i nie traktowaliśmy się dobrze odtąd

Przeciez dało by się to naprawić jesteśmy młodzi mocno zakochani

chce dać jej czas, sobie tez bo jak już wspomniałem ciężko nad sobą pracuje.

ostatnio zauważyłem ze zaobserwowała chłopaka z którym się całowała i jej się podobał ale nie będę się zachowywał jak ... i nie pozwolę żeby emocje mną rządziły.

NIE chce odpowiedzi jakichś smieszków albo typu nie odzyszkasz jej bo będę walczył tak długo aż będę widział ze nie ma szans. Nie chce już jej nigdy zranić wiec pytam jak ja odzyskać??

co mam zdobić za niedługo ma tez urodziny i postanowiłem ze kupię jej książkę i zrobię skromna laurkę bez żadnych natarczywych haseł i tekstów.

chce powoli wszystko odbudować tylko bardzo się boje ze mi się nie uda. 
mnie chce tez czekać za długo bo nie przeżyje jak zacznie coś robić z jakimś innym 

Obiecala mi ze będziemy rozwiązywać każdy problem ze nigdy się nie rozstaniemy szczególnie kal wyjedzie to będziemy starać się przetrwać a zrezygnowała już po tygodniu..

szczerze wątpię ze ze mną zerwała bo jeszcze tydzień wcześniej robiliśmy różne rzeczy które robi się tylko w związkach (akurat nie typowy seks)

nie mogę żyć funkcjonować i wiem ze mi nie przejdzie wiec szukam kogoś kto miał podobna sytuacje lub doświadczenia lub wie do kogo się z tym udać....

Gość Gośc

Wiem, że mas z teraz bardzo ciężko. Odrzucenie może spowodować nawet stany depresyjne, brak apetytu. To chyba jedno z gorszych uczuć na świecie. Ale z czasem naprawdę Tobie minie. Wiem, że to banał co mówię, ale tak jest. Postaraj się zając czymś co Cię interesuje. Wyjdź ze znajomymi. To naprawdę z czasem zadziała!