Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xyz123

Walczyć czy nie ?

Polecane posty

Czesc wszystkim ! 

Pisze bo mam problem odnośnie pewnego chłopaka . Postaram się napisać w skrócie . Poznałam chłopaka na weselu ( przyjaciel mojego szwagra ) mojej siostry   od razu powiem ,że z siostrą nie mam zbyt dobrych relacji . Po weselu coś zaiskrzyło pierwszy raz od dawna poczułam ,że to może być to , po weselu napisał i z dobry miesiąc pisaliśmy on zaproponował wyjazd ,ale ja odmówiłam ( przez to ,że jestem osobą nieśmiała ) potem nagle była cisza ( koleżanka zarzucała mi ,że olewalam przez długie nie odpisywanie i ,że z nim nie pojechałam ale on też nie odpisywał szybko ,ale  przez to ,że był zapracowany ) Po miesiącu nie odzywania się , przez szwagra dowiedziałam się ,że zaprasza mnie na pożegnalna imprezę bo wyjeżdża za granicę. ( przez to ,że nam kiepski kontakt z siostrą nie chciałam iść bo poprostu to było ich towarzystwo od lat plus moja siostra i źle bym się tam czuła , byłabym tam jak to piąte koło przynajmniej ja tak myślałam i napisałam ,że niby nie dam rady przez studia itd )  bardzo mnie namawiał ,żebym jednak jechała z nimi itd ale ja w ostateczności nie pojechałam, ostatnia wiadomość napisałam w dzień jak byli już na tej imprezie pożegnalnej ,ale on już nie odpisał . Bije się z myślami teraz czy może coś napisać do niego ,ale cały czas patrząc na to ,że to znajomy mojej siostry i przechodzi mi ta myśl z głowy bo boje się kompromitacji i ,że on ma mnie gdzieś a ja sobie coś uroilam tylko . Nie mogę przestać o nim myśleć , może to nie miłości a nawet naoewno ale zauroczylam się strasznie od lat takiego stanu nie miałam . Jest to chłopak bardzo ogarnięty nie jakiś babiarz , ale nie wiem jak odczytywać jego zachowanie niby chce się spotkać itd a tu nagle przestaje odpisywać . Doradzxie co robić ? Dać sobie spokój czy jednak coś zadziałać czy poprostu czekać ?  Zaznaczę ,że jestem nieśmiała i ciężko mi przychodzi pisanie do kogos pierwsza a on był pierwszym chłopakiem do którego napisałam pierwsza po jakiejs tam sytuacji ... 

Dziękuję za wszelkie rady bo naprawdę jestem w tej chwili w kropce ...!😔🐵

Gość Redt

Chłopakowi 2 razy odmówiłaś to poprostu dał sobie spokój.Uważa że  on ci się  nie spodobał.Sorry też  bym tak pomyślała. Zawaliłaś sprawę .

Gość gość

Boże jaka z ciebie idi'otka! Jak można tak zje'bać i nie pojechać? 😲😮Ku'rwa szok! 

Ale teraz to już i tak nie ma znaczenia skoro on wyjeżdża za granicę, jak dobrze rozumiem, to już po ptakach. 

Gość Ani

Dziiewczyno ogarnij sie! Pisz do niego..Twoje wymówki to dziecinada tu nie chodzi o Twoją siostrę, jej szwagra i czyjeś towarzystwo tylko chodzi o Ciebie o Twoje życie, uczucie. Co Cię obchodzą inni? Oni nawet o tobie nie pomyśleli ani razu podczas tej imprezy, poszli tam dla siebie a nie po to żeby myśleć czy czujesz coś do tego chlopaka i czy on da Ci kosza czy nie. Pisz do niego mówię Ci! 

Gość gość

Zawaliłaś. Na pewne rzeczy jest za późno.