Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana...

Nie wiem na czym stoje

Polecane posty

Gość Zakochana...

Poznałam w pracy chłopaka. Od 3 miesięcy piszemy z sobą niemal codziennie, kilka razy wybraliśmy się gdzieś razem. Ogólnie fajnie nam się pisze i rozmawia. Znamy swoje skrety, prawi mi komplementy i ogólnie zdaje się, że mu sie podobam. Jak sie spotykamy trzyma mnie czesto za rękę pod pretekstem ,,ogrzania jej, bo zimna". Jednak czasem zachowuje sie przeciwnie. Potrafi sie nie odzywać kilka  dni, odpisywac jednym uśmieszkiem co jest dla mnie jasnym sygnałem, że nie chce ze mną pisac. Unika mnie w pracy jak tylko moze, po czym wszystko wraca do normy. Nie wiem na czym stoje. Czesto mi mówi, że jest bardzo wstydliwy i do tej pory tak sobie tłumaczyłam to co wyprawia. Jednak mijają 3 miesiące a tu dalej nic... kolega i koleżanka, mimo że oboje czujemy miętę do siebie. Odpuścić go, czy dalej żyć w niepewności i konczyć sie psychicznie? 😞

Gość gość

Mam za sobą podobne doświadczenia i dam Ci dobrą radę" jeśli chcesz uniknąć nerwów, "kończyć się psychicznie" i mieć 'emocjonalne huśtawki" to odpuść sobie tego gostka. Znam ten typ mężczyzn: zabierze Ci dużo czasu a i tak nic z tego nie będzie.

Gość Gosc

No on raczej mięty nie czuje, gdyby czuł to by chociaż do pocałunku doszło a tutaj tylko czasem jest cgwycenie za rękę, a minęły juz 3 miesiące...słabo. Może trochę mu sie podobasz ale jakby byk taki Tobą oczarowany juz byscie byli razem lub chociaż byłaby bliskość fizyczna, czułości. 

Gość Gosc

Haha a zaprosil cie do siebie czy ty jego. Zaczelas z nim jakies powazniejsze tematy niz tylko kawki i trzymanie sie za reke. Od niego oczekujesz ruchu a sama co w tym kierunku zrobilas zebyscie byli para. Nie mozesz z nim o tym porozmawiac.