Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leajala

Jak stać się piękna kobieta?

Polecane posty

Gość Leajala

Mam 21 lat, jestem brzydka i nie mam powodzenia. Nigdy nie miałam chłopaka (jestem dziewica i nigdy się nie całowałam) :( Jestem bardzo zdołowana, bo wszystkie moje kuzynki i znajome maja bądź miały faceta, randkują, planują śluby już i rodzą dzieci... Ehh :( Wiem, ze wygląd i uroda to kwestia gustu ale niektóre z nich są naprawdę brzydkie, wiec skoro takim brzydula się układa w życiu to w takim razie kim muszę być ja? Zapewne jestem paskuda, wiem to i Czuje się gorzej niż śmieć, przez to mam niskie poczucie własnej wartości. Był ktos w podobnej sytuacji? Może macie jakieś rady dla mnie jak zadbać o wygląd małymi kroczkami, żeby chociaż trochę zatuszować swoją brzydotę? 

Gość Gosc
34 minuty temu, Gość Leajala napisał:

Mam 21 lat, jestem brzydka i nie mam powodzenia. Nigdy nie miałam chłopaka (jestem dziewica i nigdy się nie całowałam) 😞 Jestem bardzo zdołowana, bo wszystkie moje kuzynki i znajome maja bądź miały faceta, randkują, planują śluby już i rodzą dzieci... Ehh 😞 Wiem, ze wygląd i uroda to kwestia gustu ale niektóre z nich są naprawdę brzydkie, wiec skoro takim brzydula się układa w życiu to w takim razie kim muszę być ja? Zapewne jestem paskuda, wiem to i Czuje się gorzej niż śmieć, przez to mam niskie poczucie własnej wartości. Był ktos w podobnej sytuacji? Może macie jakieś rady dla mnie jak zadbać o wygląd małymi kroczkami, żeby chociaż trochę zatuszować swoją brzydotę? 

Zadbaj o siebie i odbuduj poczucie własnej wartości. Bez tego nie ruszysz.

Gość Rita

Zapewne wcale nie jesteś brzydka. Ja nieśmiała, dobrze ucząca się i jak wielu twierdzi piękna miałam zawsze wrażenie, że wielu się podobam. Spojrzenia, uśmiechy, widziałam, że wielu chłopaków się zawstydza podczas rozmowy. I cóż, nikt z nich nigdy się nie postarał, żeby nawiązać dłuższą znajomość, zaprosić mnie gdzieś,czy nawet wracać ze mną ze szkoły, uczelni. Brzydkie koleżanki miały chłopaków a ja nie. One łapały ich na intrygi, ja chciałam żeby to chłopak wyszedł z inicjatywą, żeby się postarał chociaż na początku. Oni się mnie chyba bali, że do mnie nie pasują. Wielu z nich miało kompleksy. Potem zaczęłam się umawiać przez internetowe randki. Jeden z chłopaków powiedział mi, że jestem bardzo ładna i że to dziwne, że szukam chlopaka przez internet.  Widać było, że bardzo mu się podobałam a pomimo to już się ze mną nie spotkał więcej. Chłopaki się boją ładnych, wykształconych i porządnych dziewczyn. Pierwszego chłopaka miałam w wieku 25 lat i z perspektywy czasu nie żałuję, że z innymi nie wyszło. Koniec końców spotkałam wielką miłość i szczęście, czego i Tobie życzę.