Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emka.

Wypad faceta z kumplami. Przesadzam?

Polecane posty

Gość xxxxxxxxx

Raz na 2-3 miesiące to nie tragedia, normalne wyjścia. Ty nie wychodzisz z koleżankami? 

Gość Emka.
1 minutę temu, Gość gość napisał:

A bardziej w temacie to wiesz... Coś jest w tym powiedzeniu, że ich to "dobrze karmić i wypuszczać na noc" 😉 Byle nie za często 😛 Dłuższy łańcuch lepiej trzyma 😉 

No ratuje mnie to, że te wyjścia są rzadkie więc... 😉 A karmić Go akurat dobrze karmię 😂

Gość Emka.
2 minuty temu, Gość xxxxxxxxx napisał:

Raz na 2-3 miesiące to nie tragedia, normalne wyjścia. Ty nie wychodzisz z koleżankami? 

No ja to taki domator, z małą ilością znajomych ale nie żebym Jego ograniczała... 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Emka. napisał:

Facet to kiepski doradca.

Czasem się przydaje- do wytłumaczenia zachowania innego faceta, kiedy sama nie możesz go rozgryźć. Ewentualnie taki WWO, co więcej widzi i rozumie. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Emka. napisał:

No ratuje mnie to, że te wyjścia są rzadkie więc... 😉 A karmić Go akurat dobrze karmię 😂

Rok to nie wieczność, bo jakbyście byli już kilkuletnim małżeństwem, to należałoby dorzucić jeszcze dobre łóżko 😉 

Gość Emka.
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Rok to nie wieczność, bo jakbyście byli już kilkuletnim małżeństwem, to należałoby dorzucić jeszcze dobre łóżko 😉 

😄 Akurat z łóżkiem czy coś to My problemów nie mamy. Ja się nie mam o co przyczepić... Dlatego też nie chce robić powodów do niepotrzebnych kłótni przez jakieś wyjścia 😔

Gość Emka.
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Czasem się przydaje- do wytłumaczenia zachowania innego faceta, kiedy sama nie możesz go rozgryźć. Ewentualnie taki WWO, co więcej widzi i rozumie. 

No tak 😉

Gość gość
5 minut temu, Gość Emka. napisał:

😄 Akurat z łóżkiem czy coś to My problemów nie mamy. Ja się nie mam o co przyczepić... Dlatego też nie chce robić powodów do niepotrzebnych kłótni przez jakieś wyjścia 😔

To chyba po prostu to przegadajcie- niech on wie, co Ty czujesz, a co z tym zrobi, to się okaże. Zawsze można pójść na jakiś kompromis. 

Gość Emka.
4 minuty temu, Gość gość napisał:

To chyba po prostu to przegadajcie- niech on wie, co Ty czujesz, a co z tym zrobi, to się okaże. Zawsze można pójść na jakiś kompromis. 

Tak będzie najlepiej, zawsze tak robimy. W końcu tylko rozmową dojdziemy do jakiegoś porozumienia ☺️

Gość gość
2 minuty temu, Gość Emka. napisał:

Tak będzie najlepiej, zawsze tak robimy. W końcu tylko rozmową dojdziemy do jakiegoś porozumienia ☺️

I zawsze to trochę lżej, jak się człowiek wygada.

Gość Emka.
3 minuty temu, Gość gość napisał:

I zawsze to trochę lżej, jak się człowiek wygada.

Pewnie... ☺️