Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka1231

oto co zrobił moj mąż, mysle o odejsciu

Polecane posty

Gość kropka1231

Witam was moi drodzy. Opisze wam ...nię która nie daje mi żyć już od ponad roku, dostaje juz na łeb i jeżeli ktoś mi wkońcu czegoś nie powie to albo zwariuje albo dojdzie do jakiejś tragedii więc liczę że znajdą się tu jakies mądre głosy i wybiją mi to z łba raz na zawsze bo juz mam dość. Otóz jestem z mężem 3 lata ja 25 lat on 35. od 1,5 jesteśmy małżenstwem mamy tez  kilkumiesieczne malutkie dziecko. Wszystko zdaje sie byc ok ale do sedna.Jestem typem dość zazdrosnym i bardzo dociekliwym.Tak kiedyś pytałam go ile miał byłych itd ale nigdy nie dociekałam nic dokładniej, wystarczyło mi ze powiedzial mi jak mnie poznał że jestem najpiekniejsza dziewczyną jaką kiedykolwiek miał i ze to ze mną wziął ślub i ma dziecko. Ja głupia (a może i nie) któregos razu szperając po jego setkach zdjęć na fb natknęłam się że jest on pośród innych osób oznaczony w zdjęciach jakiejś starej baby były tam pozdrowienia itd. Zapytałam sie go co to za baba. A on powiedział że to siostra jego byłej. Myślę sobie ... siostra?! Przeciez ona powinna być jej matką patrząc na wiek (około 50+). Zaczęłam więc dokopywac się informacji. Po jakimś czasie na profilu tejże baby znalazłam życzenia które składała swojej jak tam pisało "jedynej siostrze" i tak oto ... namierzyłam profil jego byłej. Słuchajcie kochani.... Ręce, nogi, cycki i kopara mi opadły na podłogę jak ją zobaczyłam. Babsztyl na oko  50 kilku lub już 60 letni, zdjęcie z WNUKAMI bo taki byl podpis pod jednym z jej zdjęć.Stara, brzydka baba. Jak to zobaczyłam to poprostu zamarłam, myslałam ze to sa jakieś jaja, że to pomyłka. Ale nie.... Mimo ze byl on z nia 10 lat temu to ... mimo wszytsko on byl wtedy w moim wieku a ona byla po 40, pod 50 lat! Zaczęłam szukać, szukać i tak znalazłam zdjęcia z tego okresu i jego lajki pod tymi zdjęciami, jakies ckliwe komentarze.... Byłam wtedy w ciązy, pierwszy miesiąc. Ja ... poprostu świat mi się zawalił, w zyciu bym sie nie spodziewała czegos takiego złapałam telefon i napisałam ze wiem z kim był, zaczelam go wyzywac, ze sie go brzydze itd. Zwolniłam sie z pracy, pojechałam do domu i spakowałam się, wyprowadziłam się z domu poprostu, poszłam mieszkac do kolezanki. Płakałam jak oszalała, miałam go za takiego wspaniałego faceta, cudownego jak biały czysty obrus a teraz na ten obrus ktoś zrobił wielkie śmierdzące .... Tak się czułam. Moj facet pochodzi z biednej rodziny, pamietam jak opowiadal ze jak mial te 20 pare lat to mimo to udało mu sie wyrwac z biedy i wynajmowac mieszkanie i miec samochod itd. Zaczęłam podejrzewac ze moze on byl z nią dla kasy, ze to moze ona go poprostu sponsorowała albo cos bo ni ...a nie mogłam uwierzyc ze mlody przystojny chlopak mogl widziec cos w takim barachle. Jak wyobrazalam sobie ich razem albo ze niedaj Boże mogli sie ruchac to chciało mi sie rzygać. Wiem ze to byl zwiazek tylko na odleglosc, trwał ok 2 lata (baba to obcokrajowka) ale wiem tez ze ona raz u niego byla na wakacje. Powiedzialm mu zeby sie przyznal ze to nie byla zadna milosc ze tylko mial do niej biznes ale nie on sie wypiera, twierdzi ze nigdy nie byl w zyciu zadnej kobiety dla zysków. Juz wolalabym zeby powiedzial ze tak to byl tylko biznes i tyle, jakos latwiej by mi bylo chociaz dla mnie zreszta obie opcje sa niedopuszczalne jedna ze bylby gotowy dla kasy tak sie poznizyc a druga ze co ten ... musial miec w glowie jesli ja naprawde kochal. ... porownać mnie i ją to jak ... do złota dlatego jest to dla mnie szokiem. On tlumaczyl, przysiegal ze juz dawno o niej zapomnial, ze nic sie ona nie liczy, ze i tak to ja jestem jego miloscia, ze to przeszlosc, ze ja tez w przeszlosci swieta nie bylam,ze kazdy ma swoja przeszlosc (wiem, ale nie ... taką!) ze to bylo prawie 10 lat temu jak o mnie jeszcze bladego pojecia nie miał itp itd. ze juz dawno sa poblokowani na fb i on nawet nie wie czy ona zyje itd. Niby tak, ale stracil w moich oczach BARDZO DUŻO po tym. Czasami az zaluje ze sie tego dowiedzialam, wolałabym nie wiedziec bo pozatym to naprawde swietny facet, przystojny, mądry, oczytany, zaden babiarz, naprawde PRAWY facet dlatego bylo to dla mnie podwójnym szokiem bo nigdy bym sie czegos takiego nie spodziewala po nim. Reszta jego bylych po niej bodajze dwie byly juz normalne, mlode dziewczyny i jestem pewna ze zadna z nich tego nie wiedziala, to ja sie tylko o tym dowiedzialam dzieki swojemu zmysłowi detektywa. Wkoncu jakby "wybaczyłam" i wróciłam bo wkoncu ciaza, dziecko, my po slubie i rozsądek podpowiadal mi ze nie moge tego tak poprostu skreslic przez cos co bylo 10 lat temu gdy nawet mnie nie znał ale niesmak pozostał. Od tamtej pory przy kazdej klotni wypominam mu to, szydzę, teksty typu wypierdalaj do swojej starej k... lecą za kazdym razem. Ciagle ją stalkuje, wchodze na tego jej fb, te wszystkie komentarze co on tam pisal i ona znam juz na pamiec mimo ze nikt ich nie widzi bo zeby sie do nich dokopać to trzeba scrollować godzinę. Ciagle wyzywam ją i katuje w myślach, jego za to zresztą też. Nie miesci mi sie to w glowie co ta ... sobie myslala biorac sie za niego? Ze on z nia bedzie na zawsze? Pfff dobre, chyba logiczne ze w przyszlosci chlopak bedzie chciał byc z normalną młoda laską i co wtedy taka laska na to jak sie dowie tak jak ja? O tym ... nie pomyslala? A on co? gdzie oczy miał? W dupie? Niby powinnam sie cieszyc ze jestem od niej sto razy lepsza, ze nie musze byc zazdrosna ze byl z jakas super laską lepszą ode mnie itd. Są czasy ze o tym praktycznie zapominam i jest super, cieszymy sie sobą i on mimo mojego chamstwa jakie zdązylam na niego za to wylac dalej pokazuje mi miłość, ale sa dni w ktorych mam poprostu flashbacki i znow to wyciagam a on pyta mnie ile jeszcze bede to mielić i co to ma do naszego malzenstwa. Poradzcie mi cos bo naprawde oszaleje....Co byscie zrobili na moim miejscu.

Gość ... baby maczetami

Jesteś ...ana jak każda baba i tyle! Współczuje twojemu mężowi! Cały wasz ...ony babski gatunek nadaje się na odstrzał!