Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek

Co o tym myśleć?

Polecane posty

Gość Arek

W klubie który znajduje się relatywnie blisko naszego domu moja żona chcę brać udział w konkursie wybory miss mokrego podkoszulka  Żadne argumenty żeby tego nie robiła nie trafiają do niej Wcześniej coś podobnego nie miało miejsca Jest osobą skromną i raczej nieśmiałą więc tym bardziej mnie to dziwi. Mamy dzieci i ze względu na moją rodzinę która ma od dziesięcioleci zakład fryzjerski jesteśmy dosyć rozpoznawakni Co zrobić w takiej sytuacji? 

Gość Lidka

Żona też jest fryzjerką? 

Gość Gosia

Tutaj są tacy którzy by się z tego cieszyli i z takiej żony byliby dumni

Gość Gość
19 minut temu, Gość Arek napisał:

W klubie który znajduje się relatywnie blisko naszego domu moja żona chcę brać udział w konkursie wybory miss mokrego podkoszulka  Żadne argumenty żeby tego nie robiła nie trafiają do niej Wcześniej coś podobnego nie miało miejsca Jest osobą skromną i raczej nieśmiałą więc tym bardziej mnie to dziwi. Mamy dzieci i ze względu na moją rodzinę która ma od dziesięcioleci zakład fryzjerski jesteśmy dosyć rozpoznawakni Co zrobić w takiej sytuacji? 

Ile ma lat? 

Gość Gość

Właściwie to nic złego jedyny problem to reakcja środowiska gdy ktoś ją rozpozna 

Gość Gość

Ja bym nie był zazdrosny 

Gość Gość

Kobieta chce się wyszalec! 

Gość gość
18 godzin temu, Gość Arek napisał:

Masz prawo  zabronić, nie jest panną tylko twoją żoną. To nie jest jakieś wyjście do kina czy koncert ,tylko świecenie  cyckami.Ty sobie tego nie życzysz i kropka,zwłaszcza że jesteście rozpoznawalni . A i interes rodzinny może ucierpieć. Poza tym ludzie są wredni wytykają palcami.

Gość Gość
4 godziny temu, Gość gość napisał:

Masz prawo  zabronić, nie jest panną tylko twoją żoną. To nie jest jakieś wyjście do kina czy koncert ,tylko świecenie  cyckami.Ty sobie tego nie życzysz i kropka,zwłaszcza że jesteście rozpoznawalni . A i interes rodzinny może ucierpieć. Poza tym ludzie są wredni wytykają palcami.

Niby ma takie prawo, jednak czy ona go posłucha to inna kwestia