Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Momos

Natręctwa NN nerwica

Polecane posty

Zaburzenia nastroju. 

Polecam wszystkim ludziom chorym na NN taką własnie terapie..jest ona radykalna ,skuteczna bo warunkowana racjonalizmem i co najwazniejsze przynoszaca szybko ulge a wiec w konsekwencji oszczedzająca najcenniejszy atrybut życia-czas!!!..

Można rzecz jasna pogrążac sie coraz bardziej ulegając swoim słabościom ale wersja szokowej terapii NN jest dla ludzi którzy chca sobie pomóc,mają juz dosc swoich upadków i niedorzecznych rytuałów i posiadają odrobine dobrej woli i odwagi by zmienić swoje -do niczego konstruktywnego nie prowadzacego- życie targane przez lęk i ucieczke od niego w mistyczne myslenie i czynnosci kompulsywne, metoda jest prosta i skuteczna, należy za kazdym razem gdy pojawia sie przymus kompulsywny. 

Emocje najlepsze są silniejsze emocje odwrotne. 

Dziękuję za uwagę będzie zdrowi. 

Gość Gość

Ja mam natręctwo zazdrości. Jestem chorobliwie zazdrosna o wszystkie kobiety z którymi ma kontakt mój mąż. Nie mam już siły.

Gość Gosc

Ze mna jest juz zle. Ta potrzeba kontroli.. ogladam sie cala droge za smietnikami .. analizuje.. kazdy suchy lisc papier smiec.. Boje sie " wylanych baterii".

Prysznic moj trwa 1,5-2 h - rytualy.

Gość Gość

Nawet te które na niego spojrzą lub na odwrót. 

Gość Gość

Na początku myślałam że jestem przewrażliwiona dopiero później zdałam sobie sprawę że ze mną coś nie tak. Myślałam że mam urojenia ale psycholog uświadomił mi że mam NN. Codziennie mnie prześladują myśli że mąż może mnie zdradzać np. z koleżanką z pracy, koleżanką siostry a nawet siostrą i moją 63letnia matką. To chore wiem. Nie mogę sobie z tym poradzić. Moja mama też jest na to chora. Boje się że moje dzieci też będą 😖

Gość Gość

Czasem nawet miałam myśli że może mnie zdradzać z teściową tzn. że swoją matką.