Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa

Do Pań które mają kochanków

Polecane posty

Gość Ona
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Każda kochanka ma zryty beret, cokolwiek nawypisuje w internetach.

Niestety..niewiem może są osoby co robią to faktycznie bez emocji na chłodno..ale każdy coś tam czuje .. szczególnie kobiety wychodzą poranione bo nagle okazało się że kochanek ich nie kocha a one zakochane..do układów trzeba mieć twarde serce i dupe

Gość Ciekawa
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Jestem z nim dla dzieci.

Głupszej argumentacji nie można przeczytać.

Tak właśnie dla dzieci.Są jeszcze malutkie.

Gość Gość

Z twardym sercem i twardą dupą nie możesz być atrakcyjną kobietą, stajesz się przedmiotem.

Gość Gość
6 minut temu, Gość Ciekawa napisał:

Przegryw na całego. Współczuję ci tak wegetować w oszustwie zarówno z mężem jak i dziećmi. Kiedyś będą większe,  a potem na tyle duże że ci podziękują za taki autorytet.

Gość gość
20 godzin temu, Gość Ciekawa napisał:

Witam.Mam kochanka od jakiegoś czasu,powiedzcie mi czy wasi mężowie się o tym dowiedzieli albo coś podejrzewali?Czy kochanek zawsze wychodzi na jaw.

Pewnie coś podejrzewał,  bo stał się zazdrosny, bardziej się starał w łóżku i w życiu. Kilka razy widziałam,  że po kryjomu sprawdza mój telefon. Jednak nigdy nic nie znalazł.  Co ciekawe, sama mu o tym w końcu opowiedziałam. Do dziś jesteśmy razem,  zaczęliśmy  od nowa. 🙂

Gość gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Pewnie coś podejrzewał,  bo stał się zazdrosny, bardziej się starał w łóżku i w życiu. Kilka razy widziałam,  że po kryjomu sprawdza mój telefon. Jednak nigdy nic nie znalazł.  Co ciekawe, sama mu o tym w końcu opowiedziałam. Do dziś jesteśmy razem,  zaczęliśmy  od nowa. 🙂

Jaka była reakcja męża jak mu powiedziałaś?

Gość Gość

Każdy facet jest inny, nie możesz oczekiwać że ktoś ci powie co twój zrobi jaka będzie jego reakcja. Ty go znasz więc chyba wiesz czego się spodziewac

Z drugiej strony może być zupełnie inaczej niż myslisz

Gość gość 3
12 godzin temu, Gość Gość napisał:

Czyli masz dwóch nierozgarniętych i się cieszysz jako trzecia do kompletu.

to powinnaś sobie poszukać jeszcze ze dwóch ....

Gość Gość
14 godzin temu, Gość Ciekawa napisał:

Jeśli dzieci są malutkie to jakim cudem masz czas dla kochanka.

Gość asdf
22 godziny temu, Gość karola napisał:

mnie dziwi to, ze inni sie wtracaja do obcych zwiazkow. niech kazdy robi to na co ma ochote. a kochankow mam dlatego, ze lubie adrenaline i dodatkowo oni daja mi to, czego nie mam w domu

dla tego, ze to upubliczniasz w internecie 🙂

Gość asdf

jesteś szmatą rozumiesz? teraz dobrze się bawisz a co zrobisz jak się mąż dowie? będziesz skamleć jak ..., ze go kochasz i tylko jego a to był błąd, że tamten nic dla Ciebie nie znaczy... błagać o wybaczenie, mówić, że teraz zrobisz dla niego wszystko... a i tak nic nie zrobisz ...o. tak ...o zwykła... tak na Ciebie mówi Twój kochanek jak opowiada o Tobie kolegom, a Tobie się wydaje, że jesteś taka super... nie jesteś.

Gość Gość
8 minut temu, Gość asdf napisał:

dla tego, ze to upubliczniasz w internecie 🙂

To właśnie była odpowiedz na moje pytanie.

Gość Matka dzieciom
15 godzin temu, Gość gość napisał:

Dawno to było i ile trwał ten romans? Jest już u was wszystko w porządku? Jest lepiej, czy gorzej? Ile trwało dojście przez was do równowagi? Czy jeszcze jest to wypominane?

Pytam jak najbardziej poważnie.

Gość Gość
13 minut temu, Gość Matka dzieciom napisał:

Dawno to było i ile trwał ten romans? Jest już u was wszystko w porządku? Jest lepiej, czy gorzej? Ile trwało dojście przez was do równowagi? Czy jeszcze jest to wypominane?

Pytam jak najbardziej poważnie.

Też jestem ciekawa bo takie  rzeczy jest bardzo ciężko wybaczyć i zaufać na nowo . 

Gość Gość

Ponad 3  lata miałam kochanka i nic nie wyszło. Drugi telefon zostawiamy w pracy i tylko przez niego się kontaktujemy, nigdy nie kontaktujemy się z domu z oficjalnego nr, w domu, laptop czysty, żadnych smsów i pilnowania oficjalnej komórki no nie na powodu. Kochanek nie znał adresu, znał fałszywe nazwisko i zmyślone miejsce pracy. Urwałam kontakt i nie miałby nawet jak do mnie dotrzeć, szantażować czy cokolwiek. 

Gość Gość
Dnia 25.10.2019 o 11:57, Gość Ciekawa napisał:

Witam.Mam kochanka od jakiegoś czasu,powiedzcie mi czy wasi mężowie się o tym dowiedzieli albo coś podejrzewali?Czy kochanek zawsze wychodzi na jaw.

W jakichś 90% przypadków przygody na boku zawsze wychodzą na jaw. ZAWSZE. jak nie podczas trwania romansu, to po roku, dwóch, dziesięciu latach. Wszystko na ogół to kwestia przypadku. 

Żyje już trochę tych latek i widziałem już tyle historii, tyle przypadków, że głowa mała. I zawsze coś kiedyś się wydało. Zresztą sam też nie jestem święty w temacie, więc też wiem po swoich przypadkach.

Gość Gość

Ja miałam kilku ..do tej pory nikt się nawet nie domyśla